Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Face bani cu arta – Cum sa faci bani cu art online

/
/
/
39 Views

Învățarea de a face bani cu arta este ceva care a fost întotdeauna văzut ca fiind o muncă dificilă și grea. Termeni precum “artistul înfometat” sunt exact ceea ce a fost așteptat de la industrie. Cu puterea incredibilă a internetului este posibil să începeți să învățați din opera de artă?

Destul de simplu, este posibil. Dar trebuie să vă gândiți puțin diferit pentru a găsi cele mai profitabile metode. Acum, dacă sunteți tipul de artist care nu se mișcă cu vremurile, hei este bine. Dar metoda pe care o voi scrie este cea care vă va exploata munca și, eventual, va schimba unele dintre percepțiile dvs. Poate că unele dintre moralitățile tale artistice vor fi ușor depășite.

Da, dacă nu vă mișcați cu vremurile și folosiți internetul pentru a vinde unele dintre fotografiile dvs. unice, atunci nu citiți mai departe.

 • Eu nu vorbesc despre eBay – Eficient, dar consumatoare de timp. Chiar și partea de ambalare și expediere din ea îmi ia toată distracția pentru mine. Nu cred că aș face asta pentru 6 cifre … Bine, bine pentru 6 figuri, probabil că aș fi.
 • De asemenea, nu vorbesc de a deține și de a rula propriul site. Da, și aceasta este o metodă minunată. Poate fi ca și cum ai avea propria dvs. galerie de artă online, dar atunci trebuie să petreci jumătate din timpul tău de marketing pe site-ul tău, astfel încât oamenii și cumpărătorii să-l găsească de fapt și să cumpere de la ea.
 • Acum, acesta este bitul suculent. Acesta este un pic pe care anumiți artiști nu-l primesc, înțeleg că poate să-și schimbe viața, dar aproape ca și când nu vor să facă cu adevărat bani din pasiunea lor, cine știe. Dacă nu citiți mai departe.

  Articole Similare:   4 pași pentru a face bani online fără un site web

  Am de gând să spargă acest lucru în pași astfel încât să fie foarte simplu de înțeles și de vizualizat.

  1. Creați o lucrare de artă, o schiță, o pictură, orice chiar o fotografie.
  2. Găsiți un agent & # 39; site-ul.
  3. Înregistrați-vă la site-ul web.
  4. Scanați și încărcați operele de artă.
  5. lăsați-i să își comercializeze munca și să găsească cumpărători.
  6. Lăsați un cumpărător să descarce operele tale de artă spunând $ 1.
  7. Împărțiți profitul cu site-ul agentului. 50 cenți fiecare.
  8. Păstrați-vă drepturile de autor, păstrați fotografia, păstrați-o pe același site pentru a fi descărcate din nou și din nou.
  9. Creați mai multe lucrări de artă.
  10. Încărcați și continuați să repetați procesul.

  100 de descărcări, 100 x 50 cenți = faci matematica.

  Poți să faci bani cu arta pe pilotul auto și nu este un succes, dar trebuie să faci treaba. Nu gândiți timp de 1 minut că puteți încărca un desen sau o fotografie și apoi stați înapoi și așteptați. Asta nu funcționează pentru nimeni, trebuie să construiești un mini imperiu de lucru. Adăugați doar 1 imagine mică pe zi.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  CommentLuv badge