Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

Este Maverick Money Maker o altă înșelătorie online?

/
/
/
4 Views

Cauti sa construiesti o afacere online? Sunt sigur că unii dintre voi ați auzit deja despre Maverick Money Makers.

Maverick Money Makers este un program lunar, inventat de Mack Michaels în 1997. Scopul său este de a vă învăța cum să construiți o afacere online de succes. Când te duci pe site-ul său de vânzări, vei vedea că are o mulțime de videoclipuri pe care vrea să ți-o arate cât de ușor este că atunci când urmezi învățăturile lui, poți să ai succesul similar. Chiar ți-a arătat niște dovezi ale a ceea ce a făcut în clickbank. Restul paginii sale de vânzări vorbește despre modul în care a făcut-o și de ce voia să vă învețe metodele sale.

Când vă înscrieți în programul său, sunteți îndrumat către o altă pagină de vânzări care vă întreabă dacă vreți să vă actualizați calitatea de membru la statutul VIP. În calitate de membru VIP, puteți descărca toate materialele sale de formare în PC, laptop, telefon, iPod și orice echipament mobil care acceptă vizionarea video. Acest lucru vă economisește mai mult timp și efort necesitând conectarea online de fiecare dată pentru a afla programul său. Adunarea obișnuită poate accesa numai videoclipul său de formare online. În calitate de membru VIP, aveți dreptul la o teleconferință gratuită de 30 de minute cu un antrenor al lui Mack

Odată ce vă conectați la site-ul web folosind ID-ul dvs. de membru și parola, veți fi întâmpinat cu un site web care vă arată imediat 3 videoclipuri, fiecare urmărindu-se să vă învețe diferite strategii de luare a banilor online. Aveți posibilitatea să accesați videoclipul de formare de bază pentru o formare mai aprofundată despre cum și ce trebuie să faceți pas cu pas. Dacă sunteți interesat să câștigați bani rapid, el a dedicat o secțiune despre “Quick Money Blueprint”, care vă arată diverse metode pe care le puteți face rapid de pe internet. Deși nu am încercat toate ghidurile de bani rapide, am testat Yahoo! Answer Guide și Super Affiliate Guide. Și, cu adevărat, cuvintele sale, ei aduc bani mai rapid decât construirea unei afaceri online.

Articole Similare:   Participarea la studiile online pentru bani

Vă interesează restul revizuirii? Puteți să accesați http://mindlesson.com/?p=7 pentru a afla mai multe despre acest lucru.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge