Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Este de a face bani online la fel de ușor cum oamenii spun?

/
/
/
15 Views

Puteți face într-adevăr bani online? Aceasta este o întrebare pe care mi-am pus-o acum câteva luni în timp ce folosesc site-urile de căutare de locuri de muncă pe internet după ce am fost disponibilizată. În timp ce căutam aceste site-uri, am întâlnit uneori anunțuri pentru a face bani online făcând lucruri simple, cum ar fi efectuarea de sondaje. Se pare destul de simplu, așa că m-am înscris pentru câteva site-uri de anchetă pentru a vedea ce am nevoie să fac și așteptați ca banii să se rostogolească! Era … ei bine nu a funcționat așa de bine! Unele site-uri au oferit sume mici de numerar pentru a finaliza un sondaj de 30 de minute (poate £ 50 sau $ 1), unii v-au oferit puncte pe care a trebuit să le cumpărați mai târziu pentru articole cum ar fi vouchere sau bunuri. După ce am făcut câteva din aceste sondaje, pragul meu de plictiseală a devenit foarte scăzut și tocmai am oprit! Mi-au fost capul înăuntru.

După dezmembrarea ideii anchetelor, am dat peste câteva articole, e-mailuri și site-uri web cu titluri evidente. Știți pe aceștia: “Vrei să faci online mii de mii pe zi doar uitându-te la TV și să te uiți la computerul tău acum și din nou? Ei bine, acum poți să-mi trimiți 37 de dolari acum!” Da. I-am râs și eu!

Apoi am avut vânt de a scrie articole pentru bani, ceea ce ma determinat să scriu anunțuri, apoi marketing afiliat. Oamenii fac bani din programele afiliate? Păi, am crezut că o să încerc. În principal pentru că vă puteți stabili fără a vă costa un ban, sau aveți nevoie de un site web! Ce rău ar putea face?

M-am alăturat unui site de anunțuri gratuite, am scris un anunț gratuit rapid și am fost conectat la un produs afiliat gratis. Dacă cineva a cumpărat ceva prin anunțul meu, mi-ar primi o comisie de la această vânzare! E ușor? Ei bine, în teorie!

Articole Similare:   Nu așteptați să câștigați bani rapizi online

Apoi m-am gândit la faptul că oamenii au trebuit să vadă anunțul pentru a cumpăra apoi produsul! Hmm, ok, am decis să mă alătur altor site-uri de anunțuri gratuite pentru a crește numărul de vizionări. Apoi m-am gândit la un site web. Există vreun drum liber pe care un idiot complet ca mine îl poate înființa? Ei bine da, există! Doar faceți o căutare rapidă și îi veți găsi!

Asta e stadiul în care mă aflu acum. Anunțurile sunt acolo, unele link-uri de afiliere și bannere sunt pe site-ul respectiv, și m-am înscris la site-uri care spun că vor trimite site-ul meu la o mulțime de motoare de căutare. În teorie oricum!

În nici un fel nu mă aștept să fac un singur penny folosind metodele descrise mai sus, dar ar fi frumos dacă aș face-o! Și în nici un caz nu voi plăti vreodată în avans pentru niciun fel de program îmbogățit, așa că voi continua să folosesc tot ce este gratuit. Niciodată nu știți, ar putea exista o modalitate de a obține ceva de la nimic!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge