Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

Efectuarea de fraude online pentru a evita banii

/
/
/
6 Views

Odată cu economia de astăzi care coboară, capacitatea de a-și asigura un loc de muncă disipând și salariile rămânând așa cum au fost întotdeauna, majoritatea dintre noi se găsesc încercând să găsească modalități de a câștiga existența prin crearea de fluxuri multiple de venituri. Fără îndoială, există mari și multiple modalități de a obține acest fel de venit pe care l-ați dorit mereu și de a trăi viața celor mai sălbatice vise. Aceste încercări nu sunt fără capcane și provocări, iar acestea vin sub formă de înșelătorie de bani.

Aripile de bani sunt pradă faptului că sunteți săraci sau nu aveți destui, disperați, în nevoie sau pe margine. Pentru ei, sunteți o țintă simplă și comună în aceste vremuri economice dificile. Dar pentru a le evita, trebuie să le cunoașteți sau să le identificați, să fiți înțelepți astăzi și să nu fiți victimele unuia dintre cei care au fost înșelătorii, pentru că unele dintre aceste escrocherii sunt foarte evidente

1. Sclavii rapide Rich

Înșelătoriile rapide nu te vor îmbogăți niciodată dacă nu ești artistul con. Dar singura modalitate de a reuși este să depuneți niște eforturi bune pentru a atinge obiectivul de a avea acea casă de vis, mașina sau chiar stilul de viață pe care l-ați visat întotdeauna.

2. Oferte sau Oferte care sunt prea bune pentru a fi adevărate

Puteți fi ușor prins cu acestea, mai ales atunci când sunteți în acel moment disperat, când dintr-o dată, veți vedea exact ceea ce va face ca toate problemele dvs. să dispară într-o “clipește” de un ochi. Unele dintre ele provin sub forma unui salariu sau a unui transfer bancar.

Articole Similare:   Secretele pentru a face bani online - partea I

3. Când banii dvs. sunt obligați.

Plătirea pe cineva pentru oportunitatea de a vinde produsul pentru ei nu este niciodată o mișcare inteligentă. Mulți sunt înșelați să plătească pentru informații fără valoare sau pentru materialele care nu corespund standardelor utilizate în crearea unui anumit produs. Ele pot veni sub forma unui curs de formare sau a unui DVD care explică cum să câștigi bani într-o anumită afacere. Nu plătiți niciodată să fiți angajat!

Mulți oameni inteligenți au fost păcăliți pentru că aceste înșelătorii de bani își prezintă produsele atât de bine încât aproape oricine îi va crede. Amintiți-vă că există modalități excelente de a face bani online sau la domiciliu.

Un exemplu bun de acest tip de înșelătorie este cunoscut sub numele de “Munca de la domiciliu Asamblarea meserii înșelătorie”. V-ați explicat cum să faceți bani care asamblează meserii sau alte produse de acasă. Acestea sunt tipuri de escrocherii care solicită adesea bani în avans pentru echipamente sau materiale, iar firma sau compania în cauză promite să achiziționeze bunurile pe care le produceți. Dar, la sfârșitul muncii voastre depuse, nu sunteți plătit, probabil pentru că munca voastră nu este “conformă cerințelor lor”

4. Așa-numita înșelătorie de “procesare a recuperării”

Aici este plasat un anunț care vă spune cum puteți câștiga bani ajutând procesul sau rabaturile. Ca de obicei, există o taxă pentru instruire sau înregistrare, iar ceea ce primiți în schimbul unei taxe sunt materiale pentru instruire care nu sunt utile deloc. Nu vor exista rabaturi pentru proces.

5. “Scams în căutarea online”

Aici sunt anunțuri care promite posibilitatea de a câștiga mii de dolari în fiecare lună prin rularea căutărilor în motoarele de căutare și completarea formularelor. Într-adevăr, aceste escrocherii nu sunt conectate cu niciun motor de căutare recunoscut. Încearcă să te înșele în a le oferi cărțile de credit sau detaliile bancare. Plătiți-le chiar o dată, îi vor face să utilizeze detaliile dvs. financiare pentru a vă percepe comisioane recurente.

Articole Similare:  Internet Marketing - face bani online

În această perioadă de rate ridicate ale șomajului, con artiștii se preocupă de vulnerabilitățile șomerilor, promițând să livreze ceea ce aveți nevoie și noi, fără rezultat

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge