Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Efectuarea de bani online! Sfaturi și trucuri pentru a vă începe!

/
/
/
11 Views

A face bani online poate fi o sarcină plină de satisfacții dacă știi ce faci. Există mai multe modalități diferite de a face bani online. Scrierea pentru site-uri web online, cum ar fi Conținutul asociat, Conținutul constant sau E-How, este o modalitate de a câștiga venituri de pe internet. Scrierea pentru site-urile menționate poate fi ușoară, acordându-vă că ați făcut cercetarea. Voi fi sincer, însă, nu este cel mai rapid mod de a face bani, dar este un început și toată lumea trebuie să înceapă undeva. Nu vă descurajați pentru că nu vă îmbogățiți rapid fără o celebritate. Când începeți prima dată, ar trebui să vă concentrați atenția asupra cititorilor care vă citesc articolele, nu cât de repede vă puteți alinia buzunarele cu bani! Motivația mea personală este de a vizualiza Conținutul asociat ca o familie și un portofoliu. Ceilalți autori ai acestui site nu sunt decât recunoscători! Ei sunt întotdeauna dispuși să ajute noii utilizatori și să vă ajute să vă începeți drumul spre a deveni un scriitor mai de succes.

Blogging
Da, banii pot fi făcuți prin blogging! Cu toate acestea, la fel ca înainte, nu as fi așteptat să te îmbogățești rapid dacă nu ai o bază de fani sau ești foarte bun la SEO (Search Engine Optimization). Există câteva site-uri de blog-uri gratuite, cum ar fi Blogspot.com. Vă înregistrați la Blogspot și creați propriul dvs. blog personal. Caracteristica cea mai tare despre Blogspot este abilitatea de a “monetiza” blogul dvs. utilizând Google AdSense. Google AdSense este un program care leagă anunțurile care sunt relative la articol sau cel puțin cuvintele cheie care se referă la articol și câștigați bani pentru fiecare clic pe anunțuri. Unii dintre voi ar putea primi ideea de “Oh, bine, voi click pe ea profund!” sau “Voi utiliza proxy-uri și dau clic pe propriile mele anunțuri”. Oricare din acestea este o idee foarte rea. Motivul pentru care acestea sunt o idee proastă este că Google va urmări IP-ul dvs. și va interzice contul AdSense pentru fraudă. Un zgomot vechi care vine în minte este că “trișorii nu câștigă niciodată și câștigătorii nu trișează niciodată”, și credeți-mă, acesta este adevărul!

Articole Similare:  Cum sa faci cele mai multe bani - online

Cash for Sites Survey
Există site-uri web care există pentru fiecare anchetă pe care o completați pentru ele, cu toate acestea, există o captură! Dacă site-ul este legitim, atunci nu veți fi plătit mult pentru fiecare anchetă. Unele dintre aceste site-uri de anchetă sunt frauduloase, doresc să plătiți bani pentru o listă de “conturi” care constau în site-uri care uneori sunt foarte vechi și nu mai sunt difuzate sau doresc să introducă informații foarte personale, cum ar fi numerele cărților de credit un număr de securitate socială. Amintiți-vă, puteți merge întotdeauna la http://www.bbb.org și verificați o afacere sau o caritate dacă aveți îngrijorări în legătură cu acestea.

eBay și Amazon
eBay și Amazon sunt modalități excelente de a câștiga bani! Deși cred că eBay percepe o mică taxă pentru a lista articolele dvs. în licitația lor. Licitarea articolelor este o modalitate excelentă de a câștiga bani online! Un truc pe care l-am învățat de la părinții mei este să intru într-o casetă de amanet sau licitații publice și să obțin lucruri de vânzare! Tatăl meu a cumpărat o cutie mare plină de lucruri aleatorii și a plătit doar 25 de cenți pentru întregul conținut al cutiei! Nu pot spune cât de mult a făcut, dar a fost mult mai mult decât un sfert.

Așa cum am spus, există mai multe modalități de a câștiga bani online, trebuie doar să faceți cercetările și să nu sariți la tot ceea ce vedeți. Acordați-vă timp pentru cercetare și asigurați-vă că va fi o investiție bună a timpului la sfârșitul dvs.

Câteva sfaturi și trucuri
Câteva sfaturi și trucuri pentru a face bani online sunt plăcute și am să ofer câteva. Asigurați-vă că utilizați cuvântul dvs. cheie în titlu și prin articolul dvs. pentru a îl optimiza pentru motoarele de căutare. Ajutați-l să împingă subiectul tău spre numărul 1 pe Google și să primești mai multe afișări de pagină! De asemenea, puteți să introduceți cuvântul dvs. cheie în motorul dvs. de căutare preferat, să căutați postări în blog care se referă la ceea ce este vorba despre articol și să lăsați un comentariu pe blogul lor, cu un link spre articolul dvs., pentru a vă bucura de alții pentru a citi ceea ce aveți de spus.

Articole Similare:   Pași pentru a face bani online pentru începători
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge