Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Efectuarea de bani online – Mitul Instant Afiliere avere

/
/
/
11 Views

Nu am făcut niciodată un ban online. De fapt, am pierdut bani, încercând să câștig bani online. Prima mea încercare a fost acum doi ani și am salvat un an mai târziu. Deși a face bani online, în principal prin intermediul afiliatului, este una dintre cele mai vizionate activități din întreaga lume, 97 de persoane din 100 care încearcă să nu reușească. Nu știu de ce alții nu reușesc, dar pot să-mi pariez viața că este pentru că, ca mine, au fost vânduți mitul de a obține o bogăție instantanee fără cheltuieli și fără muncă. Experiența acum două ani mi-a învățat că nu există așa ceva sub soare. În calitate de începător, poate că nu știu ce funcționează foarte bine, dar aici nu știu să fiu adevărat, în funcție de ceea ce am experimentat.

Afilierea pe piață nu este ușoară: Este posibil să fi văzut anunțuri care spun ceva de genul “Faceți clic aici și faceți 135.463,23 $” sau o figura nebuna ca aceasta . Da! Grozav! Nu într-un milion de ani. Dar, la fel ca restul membrilor Club 97 (97% dintre noi care nu o fac niciodată), am crezut că odată ce am cumpărat produsul, treaba mea a fost făcută și tot ce trebuia să fac este să fac doar câteva clicuri pe zi și să urmăresc o șmecherie de bani care se grăbeau în contul meu bancar, zi după zi. Adevărul este ceea ce deja știam: fără sudoare, fără câștig. După ce achiziționați produsul sau obțineți calitatea de membru afiliat gratuit, trebuie să puneți ore bune de lucru în el pentru a face bani. Când începeți doar ca și mine, trebuie chiar să vă puneți mai mult timp să învățați trucurile de vânzare online. Linia de jos este că banii cinstiți sunt câștigați. Chiar și infractorii trebuie să-și facă o treabă pentru a face ceea ce fac – planifică, îmbracă articulația, execută, tot ceea ce este de lucru.

Articole Similare:   Cum de a câștiga bani online ușor Modul inteligent

Affiliate Marketing nu aduce bogății instant – În ciuda credinței populare, vânzarea online nu aduce bogății instantanee. Am menționat, mai sus, că afiliatul de marketing are nevoie de muncă grea, dar munca grea nu înseamnă bogății instantanee. Doar pentru că ați lucrat atât de tare înființarea sistemului dvs. de afiliere nu înseamnă că acum vă puteți sta liniștit și așteptați să vedeți mii de dolari care se rostogolesc pe așa-numitul “autopilot”. A face afaceri on-line este la fel ca orice altă afacere onestă: planificați investiția dvs., lucrați mai mult ore în special la început, faceți clic pe sistem continuu, câteva greșeli aici, câteva câștiguri acolo, dar indiferent de ce se întâmplă, rămâneți cursul – chiar și după începerea vânzărilor. Dacă ar fi altfel, toți am fi milionari astăzi.

Afiliații de marketing nu sunt ieftini – Vânzătorii de sisteme afiliate au tendința de a da impresia că a face bani cu sistemul lor nu vă va costa altceva decât prețul produsului lor. Cum ajungem să credem că putem face milioane de dolari dintr-o investiție de 47 de dolari este dincolo de mine – totuși, căderea mea este, oricum. Adevărul este că este nevoie de bani pentru a câștiga bani, indiferent de ce investiți. Afilierea de marketing necesită să cheltuiți bani online pentru promovarea produselor afiliate. Se vinde – și vânzarea are un factor de cost – publicitatea online prin Google AdWords, Yahoo și așa mai departe. Și asta nu este ieftin.

În concluzie, personal, am făcut-o căutând produse ușor, ieftine, primi-bogate-rapid. Pur și simplu nu există. Acum, mi-am rupt mânecile și după două săptămâni de navigare prin ofertele zilnice care vin prin cutia mea de e-mail, am ales în sfârșit primul meu proiect, Paul Birdsall, care a adus Plug-in-Green-Profits. Mi-a trebuit câteva ore ca să fiu înființat și am cheltuit deja câțiva dolari pe unele adăugări necesare, dar spre deosebire de prima dată, am fost pregătit pentru toate astea. Eu petrec acum 3-4 ore pe zi, zdrobind sistemul. Eu sunt încă de a face o vânzare on-line, dar eu sunt încrezător că într-o zi, prima mea vânzare va veni. Voi face bani online. Numai de această dată va fi prin muncă grea, perseverență și cheltuieli – la buget, bineînțeles!

Articole Similare:   Cum de a câștiga bani în plus de pe computerul dvs. personal de acasă
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge