Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

Efectuarea de bani online folosind cadou-de-Gab

/
/
/
8 Views

Efectuarea de bani on-line tocmai a fost mult mai ușoară dacă sunteți binecuvântat cu “cadou-de-gab”. Puteți folosi acest cadou pentru a vă ajuta să creați un blog pe care alții îl vor găsi interesant și va dori să se întoarcă și să-i spună prietenilor.

În cazul în care nu știți ce este un blog, este în principiu o modalitate pentru tine vorbește cu persoane pe care nici măcar nu le cunoști – totuși. Puteți obține o setare în câteva minute pentru o investiție foarte minimă și folosiți-o pentru a începe să câștigați bani online. Veți avea nevoie de un nume de domeniu, pe care îl puteți obține în locuri precum GoDaddy.com pentru aproximativ 8.00 USD pe an. Asigurați-vă că alegeți un nume de domeniu care să descrie ce este vorba despre blogul dvs. Dacă blogul dvs. va fi despre cai, obțineți un domeniu cu cai în titlu, cum ar fi MyHorseBlog . Intotdeauna a lua the.com, mai degraba decat oricare altii like.net or.info as.com este inca cel mai popular. Veți avea nevoie apoi de un site de hosting cum ar fi BlueHost, pentru aproximativ 7 dolari pe lună. Și în sfârșit veți avea nevoie de o platformă pentru a vă construi blogul, pe care îl puteți obține gratuit. Probabil cel mai bun și mai ușor acolo, dacă aveți dorințe de a face bani cu blogul dvs. este WordPress. Există 2 versiuni ale WordPress. Obțineți una la WordPress.com și cealaltă pe WordPress.org. Principala diferență este că WordPress.Org vă va permite să utilizați link-uri pe site-ul dvs. și.Com nu va. Fiecare dintre ele se va instala în aproximativ 5 minute și veți putea fi susținut fără niciun fel de programare sau codificare a cunoștințelor de orice natură.

Articole Similare:   Cum sa faci bani online - pentru incepatori

Acum, pentru a începe efectiv să faceți bani cu blogul dvs., va trebui să îi atrageți pe oameni să viziteze și să faceți clic pe link-urile de ofertă pe care le aveți. Dar unul dintre lucrurile minunate despre un blog este că primul lucru pe care trebuie să-l faceți pentru a obține trafic pe site-ul dvs. este să scrieți și să postați articole. Cu cat mai multe articole postati, cu atat mai mult trafic va ajunge pe site-ul dvs. Desigur, articolele trebuie să fie informative și ar trebui să fie distractive pentru a face pe oameni să vrea să se întoarcă. Dar cele mai importante lucruri sunt că articolele trebuie să fie originale. Nu copiați materialul altcuiva. Acest lucru nu este doar ilegal și este cunoscut drept plagiat, dar cititorii vă vor ignora pe dvs. și pe site-ul dvs. Chiar și motoarele de căutare vor ști că acest lucru nu este material original și site-ul dvs. ar putea fi listat ca uniginal, ceea ce vă va afecta ratingurile. Deci, face bine și crea propriile articole. Ei nu trebuie să fie profesioniști, doar gramatică bună, ortografie, punctuație și demn de remarcat.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge