Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Efectuarea de bani online este simplă

/
/
/
10 Views

Efectuarea de bani online este simplă odată ce știi cum. Este posibil să nu par ușor, dar de fapt, odată ce ați dat seama cum să faceți acest prim dolar, capacitatea de a continua de acolo este un proces foarte simplu.

Un alt comerciant pe Internet a spus-o bine, ceva în sensul: Dacă poți să dai seama cum să faci un dolar, atunci să faci un milion de dolari este la fel de simplu ca să faci acea sarcină de un milion de ori.

Ei bine, sigur, ușor de spus, dar, într-un fel, este drept și am fost martor la acest fenomen pe parcursul carierei mele de marketing pe Internet.

Când am început, am petrecut trei ani, în modul de eșec virtual. Sperând de la un lucru la altul, fără a deveni niciodată profitabil cu nici o metodă particulară.

Apoi m-am așezat și am avut o inimă cu inima să vorbesc cu mine și am decis că ceea ce am vrut să fac este să-mi dau seama cum să fac doar cinci dolari. Mi-am dat o saptamana pentru a face acea suma si destul de sigur am facut-o.

Cine nu a putut, nu? Chestia a fost că cei cinci dolari nu erau doar o singură dată, era ceva pe care am putut conta pentru a continua să vin la mine în fiecare zi pe termen lung. Această zi plină de evenimente a fost începutul a ceea ce a devenit strategia mea “5 Bucks a Day”.

Odată ce am stăpânit strategia, adăugarea de 5 $ pe zi fluxului meu de venit nu a fost doar simplă, ci un obicei. Asta incepe distractia.

Articole Similare:  Internet Marketing - face bani online

Îmi amintesc prima zi în care am făcut peste 100 de dolari din eforturile mele de marketing pe Internet. Când mi-am arătat soția, nu putea înțelege de ce mă simt atît de emoționist, încît lacrimile mi-au străbătut ochii. Ceea ce nu știa era că rezultatele pe care le priveau erau culminarea a peste trei ani de sânge, transpirație și lacrimi și primul semn de succes.

Odată ce am avut prima zi de 100 de dolari, următoarea a fost mai ușoară. Și de fiecare dată când am ajuns la un nou nivel, părea imposibil la un moment dat, acel nivel era repetabil. Fie că era vorba de 200 $, 500 $, sau 1000 $, era ceva care nu mai era sabotat de subconștientul meu.

A fost la fel ca atunci când Roger Bannister, pentru că primul om a condus o mila în mai puțin de patru minute. Înainte de aceasta, oamenii de știință au afirmat că nu a fost posibil din punct de vedere fizic, și de-a lungul secolelor, fiecare a crezut oamenii de știință. Când Bannister a dovedit că se poate face, barajele s-au rupt și mulți oameni au rupt bariera.

O mare parte din succes, o mare parte din a face bani online, este o barieră mentală. În coaching-ul meu am dovedit că arătarea posibilităților este la fel de importantă ca și prezentarea metodelor. Da, câștigul de bani online este simplu și sper că veți lua această declarație îndrăzneață.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge