Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Efectuarea de bani online – de unde să încep?

/
/
/
10 Views

În ultimii ani, internetul a devenit destinația persoanelor care caută o cale de ieșire din cursa de șobolani de la nouă la cinci, pe care nu o mai tolerează din diverse motive. Există ceva distractiv și interesant în ceea ce privește ideea de a vă conecta la computer și de a atinge ceea ce arata ca o modalitate destul de rece de a-și câștiga existența. Vreau să zic, puteți să vă petreceți în camera de zi fără a purta decât pijamalele și o pereche de papuci fuzzy uzate, în timp ce generați oudele de bani instant.

E adevărat cum funcționează?

Da și nu.

Realitatea este că distracția și entuziasmul de a-ți urmări visul de a face bani online se vor pierde destul de repede. Oamenii care vin online, gândindu-se că vor face mii de dolari într-o chestiune de luni, se află într-o dezamăgire majoră.

Să nu crezi ipocriza

De îndată ce îți pui degetul în apele turbionare ale lumii “Vreau să câștig bani”, vei fi înconjurat de un soi nesfârșit de hype si promisiunile nerealiste de venituri usoare. Îți spun chiar acum, dacă vrei să ai vreo șansă să faci bani online în orice fel, să-ți pui mâinile peste urechi și să tunezi pe oricine și pe toți cei care pretind că asta va fi o plimbare cu tort .

Știu, acest lucru este mai ușor de zis decât de făcut. Crede-mă, am fost acolo. Capul meu mi-ar spune că această ofertă este prea bună pentru a fi adevărată, dar dorința mea (disperare?) A face bani mari mă va duce să cobor în acest drum ușor și mereu.

Articole Similare:   Pot face bani online? Răspunsuri pentru cei care caută

Ce am scos din ea?

Nimic altceva decât să creez mai multă frustrare pentru mine și să cheltui bani buni. Nu vă loviți cu băgare de seamă dacă vi sa întâmplat acest lucru – se întâmplă cu aproape fiecare persoană care încearcă să-și dea seama cum să profite de pe internet. Aceasta face parte din experiența de învățare. Ocazional, vei fi rezistent la hype, dar acum ești un începător și, prin urmare, foarte vulnerabil la apelurile sirene ale prădătorilor oportuniști.

Deci, de unde începi?

Începeți prin a căuta informații despre ce este vorba despre acest lucru de afaceri online. Puteți face acest lucru gratuit accesând forumuri de marketing pe internet / bloguri / site-uri web și citiți o mulțime de informații disponibile în mod liber.

Următoarele forumuri sunt foarte recomandate:

Warrior Forum

Lumea Webmasterului

Digital Point

în ceva și de a merge, dar răbdarea este o virtute în acest caz. Adevărul este că nici măcar nu ai idee despre ceea ce chiar vrei să faci online. Ar putea dura o lună pentru a obține o idee despre ce activități vă interesează. Există atât de multe opțiuni pentru a alege de la faptul că mulți oameni noi suferă de supraîncărcare a informațiilor. Dacă vi se întâmplă acest lucru, nu vă faceți griji, este destul de comună. Veți avea nevoie de o mulțime de informații bune și solide înainte de a vă face următorul pas în călătoria dvs. online.

va trebui să înveți de la cei care au trecut în fața ta și au experimentat un succes real și tangibil online. Desigur, există o mulțime de oameni care pretind că sunt de succes sălbatic, care se află prin dinți. Abilitatea de a determina cine este adevărat și care este plin de paturi necesită timp. Dacă aveți îndoieli cu privire la afirmațiile cuiva, puteți merge întotdeauna la un forum și puteți întreba alte persoane despre experiențele lor cu această persoană.

Articole Similare:  Descoperiți modul nou de a face bani online

ia toate pretențiile de succes cu un bob de sare, până când poți să verifici că sunt fiabile. Reputația este totul online. Cu o bună reputație, puteți obține un mare succes. Cei care au rupt oameni sau au negocieri umbrite nu dura mult timp, pentru că alții îi vor expune pentru cine sunt cu adevărat.

Noi, cum ar fi tine, sunt carne proaspata pentru oportunisti. Încercați să păstrați un cap de nivel în timp ce vă wade prin jungla de marketing online. Există niște oameni foarte buni care te pot învăța foarte mult. Trucul este să nu vă descurajați înainte de a găsi aceste resurse mari.

Noțiuni introductive online poate fi dificilă, deoarece există atât de multe decizii pe care trebuie să le luați.

Aveți nevoie de un site web?

Ce fel de site web?

Ce ar trebui să numiți site-ul dvs.?

Doriți să utilizați AdSense?

Doriți să promovați produsele afiliate?

Vrei să vinzi produse pe eBay?

Doriți să creați și să vă promovați propriile produse?

Vrei să înveți publicitatea PPC?

Câți bani vrei să cheltuiți pentru a se înființa?

Vrei să creezi un blog?

Despre ce va fi vorba despre blogul tău?

Doriți să utilizați rețele sociale (web 2.0)?

Doriți să începeți un buletin informativ prin e-mail?

Vreți să vă scrieți propriile articole?

Doriți să utilizați conținut PLR pentru site-ul dvs.?

Ce fel de instrumente de marketing vei folosi?

Doriți să creați și să vindeți software pentru alți comercianți?

Doriți să creați site-uri de membru?

Doriți să promovați ofertele CPA?

Vrei să construim pagini Squidoo?

Articole Similare:   Faceți ce vă place să faceți și câștigați bani online

Doriți să creați și să vindeți site-uri web?

Vrei să câștigi bani de la nume de domenii?

Doriți să construiți o afacere pe termen lung online?

Uită-te cu atenție la această listă și începi să te gândești la ce ar putea să faci online. Aceasta este prima ta sarcină. Odată ce luați o decizie cu privire la ceea ce doriți să faceți, atunci puteți trece la pasul următor de a afla cum veți face ceea ce doriți și cum vă va face bani.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge