Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Efectuarea de bani online de la cele mai bune 4 programe de marketing prin e-mail

/
/
/
24 Views

Email Marketing a fost întotdeauna unul dintre cele mai utilizate instrumente de marketing pentru orice dimensiune a afacerii, fiind o companie mică sau o întreprindere mare. Este o formă de marketing direct care utilizează poșta electronică pentru a ajunge la o piață sau la o audiență dorită. Aplicația este extrem de variată și include un mijloc de promovare a unui produs, de construire sau de creștere a vizitatorilor și traficului de site-uri web, prin inducerea unei campanii de strângere de fonduri sau pur și simplu prin crearea unei vizibilități a pieței.

Statisticile recente din partea Grupului Radicati din august 2008 ne arată că există aproximativ 1,3 miliarde de utilizatori din întreaga lume și circa 210 de miliarde de e-mailuri trimise zilnic (inclusiv spam-uri și viruși). Marketingul de e-mail a fost clasat pe locul al doilea în domeniul publicității pe motoarele de căutare în ceea ce privește eficacitatea ca instrument de marketing online. De ce nu? Sa dovedit a fi de succes pentru cei care o folosesc corect. Are o rentabilitate ridicată a ratei investiției în comparație cu alte medii de publicitate, este foarte ieftin și rentabil, rezultatele sunt măsurabile și, cel mai important, este că respectă regulile generale din eticheta de e-mail – că nu există spam.

Având în vedere că această industrie devine rapid un mare fan al comercianților de e-mail, puteți profita de promovarea acestui produs prin trimiterea de e-mailuri sau prin propriul site web și câștigând o comisie de încredere imensă. Mai jos sunt cele patru cele mai bune și mai utilizate programe de marketing prin e-mail, în cadrul cărora vă puteți înscrie ca afiliat și puteți începe să faceți bani online.

1. iContact oferă un instrument simplu și ușor de utilizat, totuși o soluție puternică de marketing. Permite utilizatorilor să creeze, să trimită și să urmărească cu ușurință buletine de știri, anchete și auto-respondenți. Acesta vă oferă toate caracteristicile de care aveți nevoie în timp ce încă faceți suficient de ușor pentru oricine să creeze campanii de marketing prin e-mail bazate pe permisiune, cu o productivitate ridicată. iContact accepta afiliati prin programul propriu “25% Affiliate Commission”, care se aplica clientilor existenti. Ca afiliat, vi se plătește 25% din abonamentul clientului menționat pentru durata de viață a clientului. Trebuie doar să vă conectați la contul dvs., faceți clic pe “Partener Central” din fila Pagina principală și veți avea acces la toate resursele de care aveți nevoie pentru a promova iContact și pentru a urmări rezultatele eforturilor dvs. O alta optiune este prin aderarea la “Upfront Bounty Affiliate Program” prin intermediul Commission Junction – un canal de publicitate online care intermediaza intre agentii de publicitate online si editori. Printre avantajele aderării la acest program se numără posibilitatea de a câștiga de 7 ori prețul de vânzare al planului selectat pentru recomandări de până la 250 USD, cookie de 120 de zile, ceea ce înseamnă că toate vânzările de la sesizarea dvs. de până la 4 luni vor fi în continuare creditate în contul dvs. și un program gratuit de paraziți, unde nu vă faceți griji în legătură cu faptul că cineva vă fure responsabilitățile.

Articole Similare:   Efectuarea de bani online prin construirea și vânzarea de site-uri web și conturi de găzduire

2. Contactul permanent combină e-mail marketing și sondaje online pentru a oferi clienților două dintre cele mai bune instrumente de marketing în promovarea produselor lor, precum și colectarea de feedback și opinii. Este o soluție bazată pe web și este ușor de utilizat, accesibilă și nu necesită expertiză tehnică. Acesta are un număr mare de șabloane proiectate profesional și ușor de utilizat Expert de e-mail, cu 97% rata de livrare a primelor de e-mail, instrument de urmărire și raportare a e-mailului în timp real, galeria de imagini de 3400 de imagini și coaching excelent și asistență pentru clienți. Puteți face bani online oferindu-vă Constant Contact pe site-ul dvs. atunci când vă alăturați programului lor de afiliere și prin intermediul Comisiei Junction. Plătiți 2.00 USD pentru fiecare utilizator pe care îl referiți cine se angajează în procesul gratuit de 60 de zile și 50 de dolari pentru fiecare client care devine client plătitor. Dacă sunteți abonat și utilizați în prezent acest serviciu, puteți să vă înscrieți chiar și în programul de parteneriat de afaceri și să câștigați o parte din venitul continuu de la clienții pe care îi referiți. Produsul este atât de eficient încât, odată ce un client potențial semnează pentru o încercare gratuită, acesta este foarte motivat să utilizeze serviciul complet și să devină un client plătitor permanent.

3. VerticalResponse este un instrument de marketing direct, bazat pe web, pentru dezvoltarea unei afaceri. Este cel mai simplu mod de a construi o țintă, de a trimite și de a urmări buletine de știri de marketing prin e-mail, sondaje online și cărți poștale directe. Vertical Response oferă un instrument de creare a e-mail ușor de utilizat, de editare și gestionare a listei pentru publicul în creștere, cu o rată ridicată de livrare a e-mailurilor pentru a vă asigura că e-mailurile dvs. sunt primite de clienții dvs. și de raportare și urmărire robustă pentru analiza performanței e-mailului. Oportunitatea de a face bani online introducând VerticalResponse la vizitatorii site-ului dvs. web este facilitată de cele două rețele de afiliere cele mai de încredere – Commission Junction și LinkShare. VerticalResponse oferă structuri foarte agresive ale comisioanelor începând de la 5.00 USD pentru fiecare persoană la care ați făcut referire și care creează un cont și trimite o campanie de e-mail de test. În plus, dacă cumpără cel puțin $ 5,00 în credite de e-mail, va câștiga, de asemenea, 50,00 $ în comision. Cel mai bine, dacă vizitatorul nu cumpără imediat, dar se întoarce în termen de 60 de zile și achiziționează, încă mai primiți creditul cu vânzarea.

Articole Similare:   Cum să faci bani buni online din domeniile expirate

4. Interspire Email Marketer este produsul cel mai bine vândut de la Interspire, care oferă o soluție totală pentru nevoile dvs. de marketing. Interspire Email Marketer este un software de marketing prin e-mail complet echipat, care poate fi utilizat pentru a crea, trimite și urmări campanii de e-mail și auto-respondenți. Spre deosebire de primele 3 produse pe care le-am prezentat mai sus, Interspire nu este un serviciu de marketing prin e-mail găzduit unde plătiți lunar sau anual pentru fiecare serviciu pe care îl utilizați. Interspire Email Marketer este un produs de plată o singură dată, care este instalat pe propriul dvs. server web pe care îl puteți re-marca în câteva minute. Programul de afiliat intern al Interspire oferă afiliaților modalități de a câștiga oriunde de la 75.00 dolari până la 554.00 dolari pentru fiecare comandă care a fost plasată utilizând legăturile dvs. unice de afiliere. Alte beneficii ale afiliatului Interspire sunt dublele misiuni (30%) pentru primele 90 de zile, raportarea producției în timp real, cookie-urile de urmărire în 180 de zile și configurarea pe două nivele pentru a câștiga bani de la filialele pe care le recrutați. După cum spune Interspire, “Dacă promovați orice altceva decât produsele Interspire, nu vă faceți griji!”

Acum, când cunoașteți cele mai bune patru programe de marketing prin e-mail din industrie, este rândul dvs. să obțineți succesul în a face bani online prin promovarea acestor produse minunate, știind că perspectivele dvs. obțin satisfacția deplină a clienților – garantate!

Vizitați HelloSingapore pentru articole mai interesante.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge