Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Efectuarea de bani online cu forumuri

/
/
/
20 Views

Puteți utiliza forumuri pentru a face bani online de la domiciliu, deoarece este una dintre cele mai bune mijloace media pentru a vă face publicitate sau pentru a vă comercializa serviciile și produsele. Un forum este o comunitate online în care utilizatorii împărtășesc opiniile lor pe diverse subiecte, punând întrebări și răspunzând la întrebări și postând articole utile.

Site-uri recomandate:

· Digitalpointforum.com

· Warriorforum.com

1. Înainte de a putea profita de orice forum, aflați condițiile de utilizare pentru a afla dacă puteți promova un link în semnătura dvs. Există forumuri care permit publicitatea directă a serviciilor și a produselor dvs. Dacă un forum permite legături fie cu site-ul dvs., fie cu un link afiliat, atunci aveți șansa de a câștiga bani acasă online.

2. Creați un cont la forumurile alese de dvs. Completați cu grijă detaliile. Scrieți un profil de utilizator care să se potrivească cu interesul pe care doriți să îl specificați în semnătură.

3. Dacă folosești un forum care împiedică pitch-ul vânzărilor, poți folosi doar semnătura ta pentru a face publicitate ceea ce vrei. Într-un astfel de forum, ar trebui să începeți să postați răspunsând la firele altor persoane.

4. Dă-ți expertiza. Nu încercați să promovați nimic în postările dvs., permiteți-vă semnătura să faceți asta pentru dvs.

5. Încearcă să-ți explici punctele în simple propoziții. Încearcă să ai sens. Amintiți-vă că scopul dvs. este să vă poziționați ca expert în cadrul dvs. de nișă și că utilizatorii forumului sunt solicitanți de informații proactive. Când postul dvs. are sens, veți avea mai mult trafic pe site-ul pe care îl promovați indirect.

Articole Similare:   Aflați cum să câștigați bani online

6. Fii real în expedierea ta. Nu ataca pe nimeni. Scuzați-vă când greșiți într-un punct de discuție. Pur și simplu construiți credibilitate.

7. Trimiteți postări pe blog sau articole dacă există platforme pentru asta pe forum. Întreaga idee este să fie un rezolvator de probleme.

8. La Digital Point, poți să comercializezi produsele și serviciile tale. Veți găsi utilizatori care caută utilizatori cu pricepere la care doresc să externalizeze locuri de muncă, cum ar fi scrierea de articole, generarea de trafic și chiar vânzările de cărți electronice sunt permise în acest forum. Asigurați-vă că urmați regulile forumului.

9. În plus, dacă sunteți cu adevărat serioși în a face bani online de acasă și sunteți pregătiți pentru un pic de muncă grea, începeți propriul forum de discuții pe o nișă pe care o înțelegeți foarte bine. Veți putea să câștigați bani prin publicitatea banner și Google AdSense sau orice alt program de publicitate cu plata-pe-clic.

10. Poți să mine forumuri pentru idei fierbinte pe care le poți folosi pentru a crea un anumit produs sau serviciu despre care mulți utilizatori par să vorbească și pe care pun întrebări.

Pro

Folosirea forumurilor oferă mai multă flexibilitate și profitabilitate atunci când vine vorba de a face bani online la domiciliu, comparativ cu marketingul abilităților tale pe site-urile independente.

Cons

Multe oferte similare fac forumul extrem de competitiv. Vă poate forța să oferiți servicii pentru taxe nerezonabile.

În utilizarea forumului pentru a face bani online la domiciliu, respectați cu strictețe regulile pentru a nu fi liste negre. Odată ce pierzi credibilitatea, vei pierde favoarea cu co-utilizatorii. De asemenea, asigurați-vă că orice ofertă pe care doriți să o promovați este fără scrupule.

Articole Similare:   Pot să fac bani efectuând sondaje online?
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge