Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Efectuarea de bani online? Cat de irezistibil este oferta ta?

/
/
/
12 Views

A fost întotdeauna important să țineți cont de modul de gândire al clientului atunci când creați o ofertă online, iar agenții de marketing agonizează cu privire la suma pe care ar trebui să o ofere în bonusuri gratuite pentru ao face cu adevărat irezistibilă.

Dacă dau prea mult, atunci își fac griji că ar fi trebuit să acuze mai mult. Dacă dau prea puțin, nu este deloc de dorit pentru client. Din păcate, mulți oameni nu reușesc să facă oferta cu adevărat irezistibilă.

Costul furnizării produsului trebuie să fie luat în considerare desigur, dar cu prevalența produselor informatice descărcate în aceste zile, economia aprovizionării sa schimbat considerabil.

Mi-a fost amintit de acest lucru acum câteva zile, în timp ce mă alătur unui program de afiliere. Am fost cu adevărat dornici de a participa la acest program special, deoarece știu și iubesc produsul și mă refer la acesta într-unul din videoclipurile mele online. În mod normal, aș recomanda-o clienților mei, așa că aș putea să fiu în programul de afiliere.

Când m-am alăturat, nu mă așteptam să i se ofere ceva neobișnuit. De obicei, nu există costuri atunci când vă înscrieți într-o schemă de afiliere, așa că portofelul meu era în siguranță în buzunar și nu avea gânduri de a face o apariție.

Ei bine ar fi trebuit să știu mai bine, deoarece schema de afiliere a acestui produs este administrată de paydotcom.com, care este deținută de Mike Filsaime. Acum trebuie să recunosc că nu am investit niciodată în niciunul dintre produsele lui Mike, dar l-am auzit vorbind și am fost conștient de flerul său pentru a vedea orice oportunitate. Deci nu ar fi trebuit să fiu surprins … când m-am alăturat schemei de afiliere și mi sa oferit o ofertă.

Mike oferea câteva dintre produsele sale de informare bine cunoscute, inclusiv Manuscrisul Fluturelui, dar le-a îmbinat inteligent cu ceva mult mai interesant pentru mine. Veți vedea că paydotcom.com plătește un procent mic de fiecare dată când efectuați o vânzare (oarecum similară cu PayPal) și Mike oferă credite pentru primele 500 de vânzări ca bonus gratuit, la fel cum am deschis contul.

Articole Similare:   Real Make Money Online Review

Știu că mă aștept să trimit o mulțime de trafic la link-ul meu de afiliere, așa că mă aștept să plătesc aceste taxe paydotcom.com, așa că a fost interesant.

Creditele de vânzare pe cont propriu sunt în valoare de peste zece ori mai mare decât prețul pe care mi sa cerut să-l plătesc pentru întregul pachet de produse. Dacă voi trimite traficul așteptat pe site, atunci cu siguranță voi economisi bani de la a lua această ofertă. Cu siguranță, seamănă că era în “irezistibilul” categorie. Mai presus de toate, Mike îmbrăcase în mod inteligent butoanele pe care le aveam la dispoziție. A trebuit să apăs pe unul din două butoane pentru a trece la contul meu. Unul dintre aceștia a acceptat înțelegerea, iar celălalt a returnat-o, dar mi-a amintit de ce nu a fost ” decizia a fost. Așa că portofelul a ieșit și m-am despărțit cu aproximativ 100 de dolari pe loc.

Ceea ce trebuie să recunoașteți aici este că aceasta este o afacere bună pentru ambele părți. Sunt mulțumit de creditele mele, iar Mike este fericit că a dat niște venituri potențiale viitoare pentru unele premii în numerar. De asemenea, știe că costul livrării cu cele trei produse de informații descărcate este zero.

Acum, un comerciant mai puțin experimentat s-ar putea să nu fi făcut afacerea atât de irezistibilă, deci să luăm în considerare acest lucru:

Când creați o ofertă, trebuie să o faceți complet irezistibilă.

Cât de irezistibil?
Atât de irezistibilă este faptul că într-adevăr nu este un “brainer” pentru ca oamenii să meargă înainte și să facă cumpărarea. Într-adevăr, trebuie să fie atât de bun încât să se simtă ușor “neliniștit” dacă nu iau oferta …

De ce?
Deoarece nu vă cunosc, nu aveți niciun motiv să aveți încredere în dvs. și aveți opțiunea de a vă părăsi pagina fără a efectua o achiziție. Puneți-vă în poziția lor.

Ce înseamnă irezistibil?
Cu adevărat obțin o valoare incredibilă, se angajează doar la o mică sumă de bani pe care le pot permite cu ușurință și nu-și asumă niciun risc. Veți reaminti că furnizați acest produs incredibil de valoros pentru mai puțin decât prețul unei mese bune.

Articole Similare:   Efectuarea de bani online cu Affiliate Marketing - o actualizare

Cum o faceți irezistibil?
Construiește oferta astfel încât valoarea reală să depășească cu mult ” prețul și soluționați pentru nimic mai puțin decât excelența & când luați în considerare conținutul.

Oferiți lucruri care au o valoare ridicată percepută, dar au un cost redus pentru dvs. Accesul gratuit la site-ul dvs. de membru sau o consultare gratuită prin e-mail sunt foarte atractive, dar costă puțin.

Oferă-i să-i lase să-și păstreze bonusurile gratuite (care pot fi descărcate și, prin urmare, aproape fără costuri pentru tine), chiar dacă își revendică banii sub ” garanție.

Nu renunți la o valoare reală mult mai mică decât valoarea adevărată?
Bineînțeles că ești. Asta e ceea ce face cu adevărat irezistibil. Continuă; nu țineți atenția corectă a ceea ce vă spun?

Dar cum îți poți permite să faci asta?
OK. Economia lui este așa. Valoarea informațiilor este imensă pentru piața dvs. foarte bine orientată. Piața potențială pentru aceasta este imensă (pentru că ați făcut corect cercetarea). Costul pentru dvs., pentru a furniza aceste informații, este minim.

“Panacea” pentru o ofertă din partea frontală, este că un număr mare de oameni vă dau o mică sumă de bani și sunteți foarte fericiți că ați făcut acest lucru.

Îmi place să fac un exemplu folosind exemple exagerate uneori. Deci, dacă toată lumea în peșteră ai doar $ 1, cât de multă informație îți poți permite să le oferi în schimb? Ai primit peste 6 miliarde de dolari în buzunar. Vă puteți permite să le oferiți o mulțime de informații – nu? Dacă le oferiți informații descărcabile în valoare de 1 000 de lire sterline pentru $ 1, veți fi totuși foarte mulțumiți de această afacere.

De ce? Pentru că creați produsul dvs. informativ o singură dată și îl vindeți de mai multe ori. Dacă îl oferiți ca conținut descărcabil, costurile sunt minime.

Acum, ia în considerare un exemplu mai realist … Dacă 20.000 de persoane îți cumpără produsul pentru 50 de dolari, vei avea o mulțime de bani. Informațiile pe care trebuie să le oferiți le merită mult, dar vă costă mult mai puțin.

Deci …

Articole Similare:   Cele mai bune modalități de a câștiga prin sondaje plătite online!

20.000 de oameni x 50 $ = 1 milion de lire. Ești fericit

Clienții tăi primesc o valoare de 500 USD la un cost de 50 USD. Sunt fericiți.

Cât ți-a costat să-i dai acele informații?

Dezvoltarea produsului + construirea site-ului și gazduire + marketing

Te-a costat oriunde în apropierea unui milion de dolari pe care l-ai primit? Bineînțeles că nu.

Aceasta este o adevărată “win-win” scenariu. Toată lumea este fericită, iar afacerea dvs. se descurcă excelent.

Acum …

Luați în considerare opțiunea în care ați întors ” atunci când ia în considerare oferta irezistibilă.

Credeți că merită mult mai mult de 50 de dolari, așa că ați împărțit-o în două oferte.

Încărcați 50 $ pentru jumătate (în valoare de 250 $)

Și 50 $ pentru cealaltă jumătate (de asemenea, în valoare de 250 $)

Credeți că veți face de două ori mai mulți bani, oferta dvs. nu mai este irezistibilă și faceți doar 1.000 de vânzări.

Ai făcut 50.000 de dolari, iar costurile tale s-au schimbat sever. Clienții dvs. sunt mai puțin fericiți. Faceți mai multe rambursări. Afacerea dvs. nu se descurcă prea bine.

Dacă studiați cei mai importanți marketeri online din lume, veți descoperi că oferă în mod regulat clienților sfaturi și informații, adesea pietre complete, fără a le cere nimic … tocmai pentru a rămâne pe lista lor!

Dacă cumperi ceva de la ei, oferta va fi complet irezistibilă, și tu ai încredere în ei din cauza tuturor pietrelor pe care le-ai primit deja de la ei.

Am cumpărat odată un produs ieftin de la un comerciant de top, pentru că a venit cu o consultație telefonică gratuită de la unul dintre asociații săi. Această consultare merita mult mai mult pentru mine decât pentru produs. Mi-a schimbat literalmente direcția și viața mea. Ce i-ar fi costat să-l furnizeze? Foarte putin. Oferta a fost complet irezistibilă.

Trebuie să treci peste & # 39; ideea că dai prea mult.

Oamenii nu vor cumpăra fără oferta ta este cu adevărat irezistibilă.

Întotdeauna puneți-vă în poziția lor.

Gândiți-vă și acționați ca cei de top

Obțineți economia ofertei irezistibile …

Și afacerea dvs. va înflori!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge