Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Efectuarea de bani on-line: Bloguri versus site-uri de abonament

/
/
/
10 Views

Care este diferența dintre un blog și un site de abonament?

Aceasta este o întrebare adesea întrebată.

Raspunsul nostru merge, de obicei, in aceste privinte:

Exista unele asemanari si multe diferente intre bloguri si site-urile de abonament.

Să începem cu asemănările:

1. Majoritatea blogurilor și site-urile de abonare se concentrează pe o specializare îngustă. De exemplu, zburați pescuitul în Scoția sau distribuția berii în SUA.

2. Ambele sunt, de obicei, determinate de pasiunea și expertiza individului pentru specializarea lor.

3. Ambele implică scrierea despre această specializare și postarea acestor informații pe web într-un timp util

Acum diferențele:

1. Blogurile sunt de obicei scrise de persoane care doresc să-și împărtășească opinia și expertiza.

2. Foarte puține bloguri fac bani.

3. Chiar mai puțini îi permit editorilor să o facă ca pe un loc de muncă cu normă întreagă.

4. Site-urile de abonare sunt de obicei configurate ca firme comerciale. Intenția lor din exterior este de a genera venituri din furnizarea de acces la cunoștințe unice și de experți.

5. Proprietarul unic sau echipa mică sunt, de obicei, full-time.

6. Blogurile dau gratuit tot conținutul lor. Orice venituri sunt generate de veniturile publicitare sau de trimiterea la o altă activitate economică. În general, site-urile de abonare solicită membrilor să plătească pentru a avea acces la conținutul lor premium.

Astăzi există aproximativ 50 de milioane de bloguri active. Se estimează că mai puțin de 500 dintre aceștia realizează venituri suficiente pentru a oferi unuia sau mai multor persoane un venit cu normă întreagă.

Există probabil mai puțin de 30 000 de site-uri web de abonare pe internet, însă estimăm că peste 80% din acestea generează un venit cu normă întreagă pentru proprietarul sau compania lor. Unii fac multe milioane de dolari.

Articole Similare:   Sfaturi excelente pentru a vă ajuta să faceți bani online

Pentru o mai bună înțelegere pe internet, merită să puneți niște numere în jurul diferitelor metode de generare a veniturilor – Publicitate vs. Abonament.

Să presupunem că un editor de site-uri dorește să facă 100.000 de dolari pe an de pe site-ul lor de conținut specializat. Acestea sunt sume brute:

Un blog cu publicitate

Venitul mediu obținut din publicitate pentru un blog este de 3 USD pentru fiecare 1000 de pagini vizualizate (3 USD pe CPM). Pentru a obține venituri de 100.000 de dolari, un site ar trebui să aibă aproximativ jumătate de milion de vizitatori în fiecare lună, fiecare vizionând o medie de patru pagini vizitate (2,7 milioane de pagini / lună).

Un site de abonament

Pentru un site de abonament pentru a obține venituri de 100.000 de dolari, ar trebui să aibă 834 de abonați, fiecare plătindu-se 9,95 USD pe lună.

Blogurile au nevoie de volume mari de trafic pentru a genera venituri din publicitate. Site-urile de abonare au nevoie de un număr mai mic de membri foarte dedicați și angajați.

Tipul de conținut oferă, de asemenea, diferite.

Blogurile oferă, în general, știri și opinii foarte în timp util despre subiectul lor de nișă. Bloggerii de succes reușesc de multe ori să posteze de mai multe ori în fiecare zi. Scopul lor este de a face cititorii să viziteze puțin și adesea. Aceasta generează cele mai multe venituri din publicitate.

o Instrucțiuni

o Aplicații (de exemplu, gestionarea portofoliului de investiții online)

o Forumuri

o Calendare de evenimente

o Știri și opinii

Obiectivul editorului site-ului de abonare este de a asigura membrilor săi să-și reînnoiască abonamentul în fiecare an. Ca rezultat, conținutul este creat pentru a avea un termen de valabilitate mult mai lung. Încurajează interacțiunea membrilor și include, de obicei, arhive ale articolelor de lungă durată pe care membrii le pot citi din nou.

Articole Similare:  Idei mici de afaceri de origine pentru a face bani online

Blogurile tind să aibă doar un flux de conținut, sub forma unui jurnal zilnic, disponibil tuturor vizitatorilor. Acesta este de obicei derulat pe pagina de pornire și este actualizat frecvent. Site-urile de abonare tind să aibă mai multe domenii de conținut, inclusiv gratuit și plătit, articole și știri, forumuri și directoare etc. Această adâncime și structură este din nou destinată creării unui mediu în care membrii vor să-și petreacă timpul învățând și partajând cu colegii lor .

Care este bine pentru tine?

La sfârșitul zilei numai tu poți decide.

Blogurile reușesc prin crearea de conținut zilnic, condus de știri și opinii. Ei se bazează pe volumul traficului pentru a genera venituri din publicitate.

Site-urile de abonare reușesc prin crearea unei comunități relativ mici, dar puternice de membri dedicați. Conținutul tinde să fie mai detaliat și reutilizabil, iar site-urile cu ușurință în interacțiunea cu și între membrii să creeze loialitate.

întreabă-te care este mai ușor de atins pentru tine; atrăgând o jumătate de milion de vizitatori pe lună sau recrutând o mie de membri plătitori?

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge