Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Doriți să faceți bani reali online? Banii așteaptă în listă!

/
/
/
14 Views

Construirea unei liste este extrem de importantă și odată ce o înțelegi, este foarte ușor de înțeles. Faptul este că puteți construi o listă în câteva moduri diferite. Cum se face:

1. Numărul unu mod de a construi o listă este de a oferi ceva gratuit. Acesta ar putea fi:

o Raport gratuit
o Produs gratuit
o Examen gratuit

Aș sugera să exersați o atenție ușoară și să vă gândiți cu atenție la ceea ce doriți să renunțați, produsul dvs. și în cazul în care prea mult este oferit gratuit, poate exista o sesizare atunci când perspectiva dvs. constată că trebuie să plătească pentru un produs.

2. Un alt mod de a construi o listă este de a crea curiozitate în care faceți o declarație în avans sau o afirmație îndrăzneață în titlul pe care tocmai oamenii sunt atrași. Ei gândesc “Oh, cred că trebuie să aflu mai multe despre asta”. Un exemplu de acest lucru ar putea fi în pagina dvs. de captură aveți o rubrică, cum ar fi “Aflați adevărul controversat și uneori șocant din spatele (oportunitatea dvs. de afaceri)”. Un alt exemplu ar putea fi lansat (oportunitatea dvs. de afaceri), raportul video dezvăluie tot ce ați dorit vreodată să știți despre această afacere “.

Când creați un formular de înscriere, doriți să vindeți formularul de înscriere; nu vrei să-ți vinzi ocazia. Vrei doar să dai oamenilor un stimulent să te înscrii în lista ta, pentru că atunci când se alătură listei tale, aceasta este ocazia ta de a cultiva acea listă, a face ca oamenii să te conecteze cu tine, ca și să ai încredere în tine, ca să nu ai oameni care vin și plec. Vrei să poți continua să comercializezi acestor persoane lucruri care vor fi benefice pentru afacerea lor sau pentru interesele lor și că atunci când poți intra în programele de afiliere de marketing și altele asemenea.

Articole Similare:   Efectuarea de bani on-line în mod corect și autentic

Resurse

Principala resursă esențială de care veți avea nevoie pentru construirea oricărei liste este un răspuns automat eficient. Acest lucru va asigura mesajul dvs. ajunge la cine vreți, atunci când doriți. Dacă sunteți doar începând și bugetul dvs. de marketing este strâns, investiția mică de aproximativ 12-15 dolari pe lună pentru un auto responder este absolut esențială dacă doriți să continuați în lumea internetului de marketing.

Mindset and Determination

Mulți oameni atunci când încep în marketingul pe internet devin din ce în ce mai agitați și frustrați, iar vocea lor interioară continuă să le spună că nu pot face acest lucru. Ei cred că “nu știu cum să construiesc un site web, nu am nici o idee cum să creez oricare dintre aceste lucruri și nu am nici o idee despre ce naiba fac”. “Ce le spun acestor oameni?”

Doar gândește-te când ai început pe calea afacerii în care te afli. Care erau lucrurile care te-au atras să investești? Trebuie doar să vă puneți în perspectivele ” pantofi, ce caută și ce vor să știe? Apoi le dăruiește-le.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge