Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Distracție moduri de a face bani online

/
/
/
17 Views

Pentru a începe, veți avea nevoie de trei lucruri:

1, un computer, 2, conexiune la internet și 3, motivare.

1. Puteți lua sondaje. Există companii care caută oameni să-și dea opiniile cu privire la diferite produse. Cele mai multe site-uri vor plăti oriunde de la 1 dolar pentru un scurt sondaj, iar grupurile de interes vor plăti mult mai mult. Alăturați-vă mai multor site-uri de anchetă și câștigați și mai multe

2. Vânzare pe site-uri de licitație. Vânzați oricare dintre articolele vechi sau noi și faceți bani rapizi. Înregistrați-vă pentru un cont la un site de licitație și apoi obțineți un cod personal care vă va permite să cumpărați și să vindeți.

3. Mystery Shopping. Acesta este un mod distractiv de a face bani și de a fi plătit pentru a face cumpărături. S-ar putea chiar să înscrieți articole și mese gratuite. Este ușor să începeți și, în curând, veți face bani în plus de la domiciliu.

4. Alăturați-vă unui program de afiliere. Misiunea dvs. ar fi promovarea serviciilor sau produselor comerciantului de pe site-ul dvs. pentru plățile în numerar către dvs. Comerciantul vă furnizează bannere, copie de anunț sau link-uri înapoi la site-ul lor pentru a promova produsul. În plus, ei urmăresc vânzările.

5. Vindem informații. Scrieți o carte de informații despre un subiect despre care aveți cunoștințe. Apoi le puneți într-un fișier PDF și vă alăturați unui editor online, cum ar fi Lulu, și vă pot găzdui cartea și puteți gestiona vânzările pentru un procent mic.

6. Faceți clic și primiți plata. Sunteți plătit de fiecare dată când faceți clic pe un anunț și navigați pe site. Sunteți, de asemenea, plătit pentru linia de jos, și de fiecare dată când navighează și dau clic, câștigi un procent din plata lor.

Articole Similare:  Cum sa faci cele mai multe bani - online

Deci, du-te și investiga unele dintre aceste opțiuni și începe să câștigați bani!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge