Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Despre a face bani online – Efectuarea de bani de vânzare Drepturi de reprint

/
/
/
27 Views

Păi, în sfârșit te-ai împrăștiat în afacerea a face bani online. Ai băgat glonțul și ai cumpărat o carte electronică cu drepturi de reprint. Deci acum ce vei face cu tine?

Evident, cea mai ușoară abordare cea mai directă este să-ți vinzi direct e-cartea. Dacă produsul dvs. este un produs privat pentru drepturi de etichetare (PLR), puteți să efectuați orice modificări care vă plac și să vă puneți numele pe acesta ca autor. Apoi îl vindeți pe eBay sau publicându-l pe Craigslist, sau orice puteți.

Poți folosi e-carte ca un bonus pentru alte produse pe care le oferiți pentru vânzare. Evident, trebuie să aveți mai întâi aceste produse, astfel încât aceasta să nu fie o strategie de pornire, dar ar putea fi una bună. Cu siguranta vei avea alte produse, asa ca unul care sa foloseasca ca bonus este o strategie buna.

Poți crea un pachet. Din nou, aveți nevoie de alte produse similare pentru a fi ambalate cu această e-carte, dar un pachet de produse mărește valoarea percepută a ofertei dvs. și este o strategie bună. Construiți un site de membru. Un site de membru care plătește o taxă lunară devine o modalitate extrem de populară de a face bani online a face bani online . Este ușor de înțeles de ce. Oferă venituri recurente.

Poți să faci un site de membru bazat pe o singură temă. Această temă poate fi orice, instrumente pentru comercianții de internet, listă de construcție, marketing afiliat sau orice altceva. În fiecare lună oferim materiale noi pentru drepturile de reprint pentru taxa lunară. Taxa dvs. poate fi mică, chiar și 5 dolari pe lună vă vor aduce 500 de dolari pentru fiecare 100 de membri care se înscriu.

Provocarea cu programul tău de membru este, desigur, obținerea de drepturi de reprint în fiecare lună. Aveți nevoie de o sursă consistentă pentru a vă asigura că ați respectat termenul lunar. Puteți renunța la drepturile de reprint. Puteți face acest lucru pentru a construi o listă. Dacă dați material de înaltă calitate, probabil veți primi o mulțime de adepți pentru a vă alătura lista.

În cele din urmă, poți reforma drepturile de reprint pentru a-ți crește valoarea. Cărțile electronice sunt lucruri bune de vândut, dar le puteți pune pe un CD sau chiar pe un video și le puteți vinde pentru mai mulți bani. Puteți vinde un CD pe eBay ca produs fizic. Un sunet sau un videoclip poate fi încărcat în continuare.

Poți converti cu ușurință o carte electronică în audio folosind un produs ca http://www.naturalreaders.com/ . Veți ajunge cu un fișier WAV pe care îl puteți converti în format MP3 pentru a fi utilizat cu orice player MP3.

Video este, probabil, un pic mai intimidant. Cu toate acestea, ca starter, puteți lua în considerare producerea unui videoclip de captură a ecranului. Acesta este exact ceea ce spune. Acesta este un videoclip despre ceea ce faci pe ecran. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza un instrument gratuit, la fel ca cel de la http://www.camtasia.org/ .

Acestea sunt câteva dintre lucrurile pe care le poți face cu noile drepturi de reprint. Toți lucrează și vă vor ajuta să vă faceți calea de a face bani online în afacerea de marketing pe internet.

Articole Similare:   Afiliere de marketing - face bani online usor
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge