Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Depunerea și retragerea banilor pentru cazinourile online

/
/
/
15 Views

Depunerea banilor

Depunerea banilor pentru un cazinou online este foarte simplă. Pur și simplu depuneți bani prin intermediul cardului dvs. de credit / debit. Majoritatea cazinourilor online preferă Visa.

De asemenea, puteți utiliza alternative la carduri de credit similare PayPal. Cele mai populare sunt SolidDebitCard.com, InstaDebit.com și UseMyWallet.com.

Dacă locuiți în afara Statelor Unite, puteți utiliza, de asemenea, Neteller sau o serie de alte companii.

Toate aceste companii sunt similare cu PayPal, cu excepția faptului că vă permit să utilizați banii depuși pentru jocul online de cazinouri.

Retragerea banilor

Există o serie de opțiuni pentru retragerea câștigurilor.

1. Prin cec – de multe ori există o taxă dacă doriți banii dvs. prin cec. Oriunde de la $ 15 – $ 30. Deseori există o sumă minimă de retragere (de obicei, 50 USD). Va trebui să așteptați cecul prin poștă, astfel încât să dureze o săptămână până la câteva săptămâni.

2. Alternativă la cardurile de credit – așa cum sa menționat mai sus, SolidDebitCard, InstaDebit, UseMyWallet și Neteller toate vă permit să vă retrageți câștigurile de cazinou în acel cont. Apoi pur și simplu depuneți acești bani în contul dvs. bancar.

Prefer SolidDebitCard deoarece vei primi o carte reală în poștă care îți va permite accesul la acești bani de la orice ATM. Nu este altceva decât un card de debit preplătit. Este sigur și sigur, deoarece nu este conectat la un cont bancar.

Dacă vă retrageți banii din cazinou în cartea dvs. SolidDebitCard, va exista probabil o mică taxă de transfer (de obicei aproximativ 3%). ATM-ul la care vă retrageți vă poate percepe și o taxă.

Articole Similare:   Cum am devenit o acasă, Money-Maker online

3. Transferul banilor – Cazinourile online pot, de asemenea, transfera banii direct în contul dvs. bancar. Poate fi o taxă mică, dar am văzut și cazinouri online, care vă oferă un bonus de 10% dacă utilizați un transfer bancar.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge