Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Deci, ce ia de a face bani online în timpul liber?

/
/
/
18 Views

Deci, ce înseamnă să câștigi bani pe internet?

Aici voi explica în termeni simpli un mod de abordare a unei modalități de a face bani pe internet, cunoscut sub numele de marketing afiliat. Aceasta înseamnă că veți promova produsele altor persoane (fizice sau digitale) și atunci când cineva efectuează o achiziție prin intermediul site-ului dvs. Web sau dacă direcționați un cumpărător către site-ul web al produsului, veți plăti o taxă de căutare de către vânzătorul produsului .

Ce e atât de interesant în legătură cu asta? Te pot auzi întrebându-te … Ei bine, în mai multe rânduri vei fi plătit mai mult de 50% din prețul de vânzare al produsului. Și unele produse obțin multe mii de căutări în fiecare lună și dacă chiar și un mic procent din acești solicitanți se împiedică pe site-ul dvs., acest lucru se poate transforma într-o oportunitate de afaceri destul de bună.

Vă interesează? Am crezut că ai putea fi!

Dar înainte de a vă bate la PC-ul și să caute această oportunitate de afaceri online uimitoare, care este garantat pentru a face bani pe internet – țineți caii vechi chap (ess) acolo lucruri ce trebuie să știți, pentru a vă nu cădeți la primul gard (și îți promit că nu voi mai folosi analogii de ecvidee după asta!)

Veți avea nevoie de câteva lucruri pentru a vă asigura succesul dvs. și ghiciți ce? Acestea sunt lucrurile trecute cu vederea de mulți dintre cei care doresc să-și dea seama, dar fără ei veți părăsi terenul după doar câteva luni declarând incorect oportunitățile de afaceri pe internet pentru a fi o înșelătorie completă. ºi cum vã re ¡»expirarea uºã în dezgust pe cineva undeva va fi sãrbãtori doar trecerea de milioane de dolari marca în venituri ºi un nou brand va fi împingând deschide uºa din spatele dumneavoastrã pentru a porni afacerea lor online.

Articole Similare:   Cum sa faci gratuit bani online usor

Deci, de ce ai nevoie pentru a te asigura că rămâi cursul?

Ei bine, pentru un singur lucru este nevoie de perseverență și de capacitatea de a rămâne la ea, deoarece există o curbă de învățare pentru a obține site-ul dvs. clasat.

Ce înțelegem prin clasarea? – pur și simplu, acest lucru se reflectă în poziția dvs. în motoarele de căutare importante

În afară de un produs care se vinde (și o voi ocupa de acesta într-un alt articol, deoarece este un obiect imens) – aveți nevoie de trafic – oamenii care vizitează site-ul dvs. pentru a face clic pe linkul respectiv și cumpărați / încercați produsul, câștigând astfel o comisie de afiliere.

Acum, că traficul poate fi obținut în mai multe moduri;

1. Este PPC sau plătiți pe clic, în care sunteți de acord să plătiți un motor de căutare pentru fiecare clic pe care îl obțineți pe pagina dvs. de căutare pentru un cuvânt cheie sau un termen de căutare dat – presupunând că vindeți un curs despre cum să vă opriți Câinele de lătrat (lucruri mai grele vindeți online credeți-mă!), probabil că veți cumpăra expresii de cuvinte cheie cum ar fi: Bătăcirea neplăcută, Câini bătrâni sau orice altceva care ar putea atrage pe cineva căutând cu disperare un remediu pentru câinele lor de lătrat și, prin urmare, motivația de a vă cumpăra produsul. Iar atunci când cumpărați cuvântul cheie obțineți una dintre intrările de tipul de anunțuri pe care le-ați putea vedea pe motoarele de căutare mari, extindeți mai presus de toate listele neplătite sau pe partea dreaptă. Deci, vă costă bani de fiecare dată când o persoană face clic pe site-ul dvs. și acest lucru este indiferent dacă acestea cumpără sau nu de fapt, nimic și aceasta este o modalitate prin care mulți oameni au primul lor gust de marketing pe internet costându-le bani, mai degrabă decât a face bani ca Speram mai întâi. deci ce alte căi există?

Articole Similare:  Bani - Cum îl pot obține cu ușurință?

2. Se numește căutare organică. Pur și simplu puneți acest lucru atunci când cineva tip în termenul dvs. de căutare, (în exemplul nostru Nuisance Barking) și site-ul dvs. de vânzare dvs. de formare de câine soluție de poeches prost purtat se afișează în prima pagină a rezultatelor căutării. Evident, prima pagină este bună, dar primele cinci sunt chiar mai bune. Numărul doi este chiar mai bun decât cel de-al doilea și numărul unu – slotul de sus este Sfântul Graal. Cea mai mare lucru despre căutarea organică este că oamenii care vin pe site-ul tău nu ți-au costat niciun ban pentru a-i aduce acolo, dar lupta pentru prima pagină poate fi greu.

Acum, în timp ce ați putea avea noroc (primul meu site a fost împușcat la numărul doi în SERPS și apoi a revenit la un respectabil nouă – doar un pic de noroc și o mulțime de muncă grea), dar după cum vă puteți imagina după locul doi am fost deranjant ceea ce ma intrebam daca am facut acest diapozitiv dezastruos si raspunsul, desigur, nu a fost nimic – se intampla si dupa o luna de muscatura de unghii am revenit din nou in primele cinci, ați rămas sau ați luat o săptămână din Egipt, de atunci.

Deci, cum să obțineți poziții bune în rezultatele căutării organice?

Acesta este un sector de marketing pe internet numit SEO, care este o stenogramă pentru optimizarea motorului de căutare. Acum, veți auzi multe teorii cu privire la rezultatul rezultatelor și veți vedea că oamenii plătesc sume scandaloase pentru promisiunea unui slot de top.

Articole Similare:   Faceți bani cu programul de afiliere

Vestea bună este că poți să o faci singur folosind o tehnică simplă, dar foarte eficientă, care este în mare parte ignorată de mulți, dar este esențială pentru oricine dorește să înceapă o afacere online de succes.

Se numește articolul de introducere pe piață și este subiectul curriculumului Money Making Blueprint de 4 zile.

Scris de David Bocock vă arată cum să clasați utilizând o strategie a articolelor scrise, plasate și legate înapoi la site-ul dvs., care vă va aduce toate cele mai importante topuri.

Cea mai bună parte este că nu riscați să pierdeți sume mari de bani unei campanii PPC care s-ar putea să nu convertească și să vă ajute să vă costați bani în loc să o câștigați și nu este încercare și eroare, câștigă David produsele sale vii de marketing online ca și tine și cu mine. Vă va învăța elementele de bază, vă va arăta greșelile pe care le-a făcut și atunci când veți fi pregătit să vă arate și câteva abilități avansate de ninja în articole.

Dacă aș fi început în marketing pe internet astăzi – acesta este primul curs pe care l-aș lua. Sunt toate informațiile utile și nu aveți puf. Cea mai bună parte este că puteți începe astăzi.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge