Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 De ce scrierea de cărți electronice este cel mai bun mod de a face bani online pentru începători

/
/
/
15 Views

Efectuarea de bani online este visul tuturor antreprenorilor în devenire. Știu când am început prima oară și am decis să construiesc o afacere offline sau una online, nu a fost nicio întrebare că o afacere online a fost cea mai rapidă modalitate de a câștiga venituri suplimentare online – cu cel mai mic dezavantaj.

Deci, de ce vrei să începi o afacere online? Are chiar importanță, vrei doar să faci asta corect?

Poate ați citit povestea despre modul în care Markus Frind a început un site urât de dating, numit O mulțime de pești și ia în mod regulat 10 milioane dolari anual de la Google și alți agenți de publicitate.

Poate ați citit despre modul în care John Reese a preluat peste 1 milion de dolari în 24 de ore, când a lansat produsul Secretele de trafic.

A fost povestea despre cum Mike Filsaime, un vînzător de mașini odată suprasolicitat, care a pus în schimburi regulate de 15 ore la serviciu, atrage peste șapte cifre în fiecare an, care te-a interesat să faci niște bani în plus pe internet.

Oricare ar fi motivul pentru care ai fost interesat să afli cum să începi o afacere online, trebuie să spun că ai ajuns la locul potrivit pentru a învăța.

Acum aveți o serie de modalități de a face un pic mai mulți bani online, inclusiv:

  • Afiliere la Marketing
  • eBay
  • Rețeaua de marketing
  • Google Adsense
  • Conducerea traficului către site-uri prin Google Adwords

Toate căile de mai sus sunt viabile, dar unele dintre ele au unele dezavantaje serioase – fie angajamente financiare, fie timp.

Marketingul afiliat?
Afilierea pe piață este o modalitate ieftină de a începe online. Cu toate acestea, este nevoie de timp pentru a învăța și trebuie să concurezi împotriva a mii de alte afiliați pentru aceleași produse. Închiderea devine mai dificilă, mai ales dacă produsul este lansat și comisionul afiliat este unul mare.

Programele Pay Per Lead
Programele Pay Per Lead sunt mari în teorie, dar trebuie să ai un site destul de robust și o listă. Prin listă vreau să spun o listă de persoane care vă dau adresa de e-mail și doresc să audă de la dvs.

Ebay?
eBay? Nu ma face sa incep. În primul rând aveți nevoie de chestii pentru a cumpăra, trebuie să postați articolul de vânzare și să creați o licitație. Apoi, trebuie să monitorizați în mod constant lista dvs. Apoi trebuie să livrați chestia pe care o vindeți și apoi să începeți peste tot. Nu, mulțumesc.

Rețeaua de marketing?
Rețeaua de comercializare are ceva serios, mai ales dacă ești la vârful piramidei – vreau să spun structura comisiei. Mamă, tată, vrei să cumperi asta de la mine, ca să fac o comisie? Sunt doar două vânzări mai departe de nivelul în care fac bani serioși. Nu multumesc.

Google Adsense?
Google AdSense sună grozav în teorie. Doar plasați codul pe site-ul dvs. și Google oferă cele mai bune anunțuri pentru cititorii dvs. pe baza conținutului de pe site-ul dvs. Cititorii dvs. dau clic și faceți bani. Simplu, nu? Nu asa de repede.

Pentru a face orice venit online cu Google AdSense, trebuie să ai un site cu trafic mare. Asta e grozav dacă tu faci Markus Frind din mulțime de pește faima cu milioane de vizualizări de pagină pe lună. Aveți unul dintre aceste site-uri? Nici eu, așa că uităm de această opțiune pentru moment.

Google Adwords?
Google Adwords? Mare, dacă puteți face bani în plus, dar probabil că veți cheltui mii doar “învățând” cum să o facă să funcționeze. Nu multumesc.

Ebooks de scriere și publicare?
Ebooks de scriere și publicare. Odată ce ați creat site-ul dvs., totul funcționează pe pilot automat. Deci, scrieți doar ebook-ul dvs., încărcați-l pe site-ul dvs. și configurați-vă cardul de cumpărături printr-un furnizor gratuit, cum ar fi PayPal.

Când te uiți la opțiunile de mai sus pentru a face bani în plus pe internet, devine clar că prima alegere pentru începători este să creezi o mică carte electronică și să le vinzi online. Este una dintre cele mai ieftine și mai simple modalități de a începe să faceți bani online online.

Bine, deci poate sunt părtinitoare. Am scris peste 40 de cărți electronice și am făcut mii de dolari pe autopilot din cărțile mele electronice. Da, cred că sunt puțin părtinitoare, dar cu un motiv bun.

Știu că dacă dai un mesaj scris și publicând cărți electronice, nu vei încerca niciodată una din aceste alte modalități de a face bani în plus. Începeți astăzi.

Articole Similare:  Cele mai bune modalități pe care le puteți utiliza pentru a face bani online
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge