Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

De ce nu faceți bani online …

/
/
/
9 Views

(Pssst … trebuie să luați măsuri!)

Tocmai am terminat de predat un atelier intensiv de 3 zile pe Internet. Fiecare participant a petrecut 3 zile pe marginea scaunului său, pe măsură ce ne-am îndreptat spre piulițele și bolțurile de marketing și vânzări pe internet, deoarece au descoperit cum să transforme un mic site într-o mașină de bani de afaceri de neoprit.

Și, în ciuda cheltuielilor de mii de dolari pentru a participa la acest atelier, aceștia împărtășesc aceleași probleme primare cu majoritatea oamenilor care doresc să facă bani online, dar nu sunt.

Problema nr. 1 – Fac lucrurile prea complicate. În timp ce creez milioane de dolari în venituri online, majoritatea a ceea ce fac sunt lucruri de bază. Fac foarte mult.

Problema nr. 2 – Ei își investesc timpul în crearea de site-uri complexe și procese de vânzări complexe. Nu este locul unde banii sunt făcuți pentru începători. Puteți obține, de asemenea, confuz și copleșit, deoarece există atât de multe oportunități de afaceri și idei acolo.

Să mergem direct la linia de jos. Iată ce ar trebui să vă concentrați pentru a câștiga bani online cât mai repede posibil:

În primul rând – Alegeți un produs. Orice produs. A ta. A mea. Nu-mi pasă.

În al doilea rând – dacă este necesar, configurați site-ul dvs., astfel încât să fiți gata să colectați bani. Nu te complica. Nu fii confuz. Nu încercați să fiți Wal-Mart. Au totul. Vrei să te concentrezi doar pe acest articol.

În al treilea rând – Reclamați. Promova. Piaţă. Fă-o fără milă. Bine, asta suna de fapt munca. Este. Dar, pentru o plată foarte mare … în colțul fostelor exroni Enron. Amintiți-vă, conduceți afacerea dvs. din proprie inițiativă

Bineînțeles, nu poți să faci acest lucru neobosit dacă nu conduci primul anunț. O lovitură câștigătoare începe cu prima victorie. O campanie publicitara incepe cu primul anunt.

Și permiteți-mi să vă spun ceva. Oamenii mă întreabă: “Cum am ajuns unde sunt astăzi?” “Ce am făcut pentru a obține atât de mare pe Internet?”

Așa cum am spus în repetate rânduri. Din nou si din nou. Greață la ad. Efectuarea de bani pe Internet nu este atât de greu. Cea mai mare parte a ceea ce fac nu este chiar atât de unică. Dar ceea ce fac este diferit de media lui Joe este că fac multe. Când găsesc ceva care funcționează pentru mine, mă duc imediat la acțiune pentru a-mi maximiza veniturile.

Secretul meu – și nu aș spune că este un secret – este faptul că sunt neobosit.

Eu comercializează neîncetat. În mod constant. Consistently. Zi și noapte. Zi si noapte. De multe ori. Mereu. Aceasta este diferența simplă.

Există o mulțime de comercianți de internet inteligenți acolo. Mulți dintre ei sunt fără îndoială mult mai deștepți decât mine. Dar, eu fac mult mai mulți bani. De ce? Pentru că sunt neîncetat.

Care este diferența dintre a fi inteligent și neîncetat?

Cunosc o mulțime de oameni foarte săraci și bine educați. Și, știu mulți milionari care nu arată atât de inteligenți. Am un prieten care a renunțat la școală. Compania sa publică (pe care o deține mai mult decât jumătate) va acumula peste 60 de milioane în acest an și va câștiga 10 sau 12 milioane. Este neîncetat. Oh, da … este, de asemenea, foarte bogat.

Știu o grămadă de oameni care nu sunt experți pe Internet. Însă, ele scot 10 000 $ la 20 000 de dolari pe lună online. Ei au dat seama de secretul real al modului de a face bani online …

Nu trebuie să fii expert. Nu trebuie să fii inteligent.

Trebuie să acționezi. Atunci, fii neobosit!

A ta cu succes,

Shawn M. Casey, J. D.

Articole Similare:   Cum să faci bani prin intermediul cazinourilor online
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge