Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

De ce fac studii online plătite

/
/
/
18 Views

Nu este un secret; una dintre cele mai bune modalități de a câștiga niște bani rapizi și ușori on-line este de a face sondaje plătite. Cu toate acestea, nu este suficient ca oamenii să țină cont de acest lucru. Acum un an, prietenul meu mi-a spus despre acest site care a plătit până la 75 USD pe anchetă. M-am uitat la ea și m-am smirked. Ce am știut atunci, cu excepția faptului că nu aveam timp și nici răbdare pentru astfel de lucruri. Am fost complet gresit. Ceea ce aveam nevoie era o conducere, o împingere; apoi de-a lungul a venit. Disperarea mi-a făcut-o. Am avut o factură imensă de burse pentru a plăti sau nu am absolvit cu B.S în domeniul biologiei. Mai mult, mama a devenit foarte bolnavă și tatăl meu nu se ocupa de muncă. De asemenea, nici nu am putut găsi ceva decent. Am fost mizerabil; toate educația și nici un loc de muncă! Ce trebuia să fac? Am plâns sincer, dar apoi m-am supărat!

În timpul cel mai întunecat moment mi-a apărut o lumină în cap și mi-am dat seama că uneltele de gândire începură să coboare; Mi-am amintit ce mi-a spus prietenul meu cu ceva timp în urmă despre sondajele online. Ei bine, chiar dacă am crezut că este ridicol, ce alegere am avut dreptate; cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla era că nu am câștigat bani. Din moment ce nu am avut nici un loc de muncă și mi-am petrecut tot timpul deprimat și îmi pare rău pentru mine, mi-am închipuit că o energie bine consumată, care a făcut sondaje, nu a putut face rău

Articole Similare:   Cum să faci bani on-line cinstit

Nu mai mult timp, am terminat primul meu studiu plătit, am câștigat 7.95 dolari! Am fost extatic. Am petrecut doar zece minute. Am fost pompat, apoi imediat după ce m-am întrebat dacă era doar noroc începător. M-am gândit că s-ar fi întâmplat să fiu studiat corect la momentul potrivit; oricum, am decis să iau alta. Am câștigat 5,50 USD pe un sondaj de 3 minute. Omule, am transpirat vesel acum.

L-am sunat pe prietenul meu și abia am zăpăcit cuvintele “Am făcut-o …”; “A facut ce?” -ea a intrebat. Am crăpat-o din nou și i-am spus că am făcut bani, apoi mi-a scăpat un buzunar zgomotos, ca și cum o anumită forță captivă a scăpat în cele din urmă. Acesta a fost momentul meu de renaștere. Apoi, am realizat anchete online despre cariera mea; câștigurile au variat de la 45 dolari la 120 dolari pe zi, apoi au crescut atât de mult încât nu voi spune chiar numere chiar acum. Sunt recunoscător pentru un singur lucru; disperare. Dacă nu aș fi fost atât de disperată să ieșesc din gaura de datorii și din altă dilemă, probabil că aș fi fost în continuare confortabilă doar să stau, să mă plâng și să-mi pare rău pentru mine. Acum, nu numai că mi-am plătit împrumutul de școlarizare și am plătit în totalitate pentru cheltuielile spitalului mamei mele, dar am reușit să cumpăr Subaru-ul pe care l-am dorit dintotdeauna;

Sper că tu, cititorul, înțelegi, chiar dacă auzi ceva de la un prieten sau chiar de la un străin care ar putea părea neadevărat sau chiar ridicol, cel puțin să-i dai un gând. Un pic de bun simț și considerație merge foarte mult dacă este folosit în mod corespunzător, pentru intențiile potrivite.

Articole Similare:   Faceți bani rapizi online ușor - câteva sfaturi
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge