Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

Cum sa faci cele mai multe bani – online

/
/
/
11 Views

Există multe modalități de a face bani online. Dar atunci când căutați Google pentru “Cum să câștigați bani online”, este surprinzător de deficit de orice metode reale de a face cea mai mare sumă de bani, fie online sau offline. Desigur, există articole despre utilizarea blogurilor pentru a face bani, sau pentru a scrie articole despre cum să câștigați bani online, să vindeți alte produse ale oamenilor ca afiliate sau propriile produse și, de asemenea, doar cea mai simplă abordare – făcând bani cu publicitatea AdSense. Dar nici unul dintre aceste lucruri nu a luat și a folosit felul în care toată lumea face este să te facă bogat. Și copierea cu siguranță a fiecărui om și a blogului său nu va face cea mai mare sumă de bani pentru dvs.

Cum de a face cele mai multe bani online nu este o chestiune de a pune doar un blog sau un site web și de a câștiga câțiva dolari când cineva face clic pe un anunț. Nu este nici prin vânzarea produselor ca afiliat sau chiar ca vânzător al produselor dvs. proprii. Sigur că poți câștiga niște bani făcând fiecare din aceste lucruri. Dar nici un fel nu vor produce un “Money Bonanza”. Pentru a obține cea mai mare sumă de bani online, este esențial să abordați efortul într-o manieră adecvată. Ceea ce inseamna inceperea cu un plan de afaceri bine definit, cu scopuri si obiective specifice; din care apoi dezvoltați strategii clare și tactici concepute pentru a realiza obiectivele de realizare a banilor.

Obiectivele și obiectivele pe care le-ai stabilit în planul tău de a face bani trebuie să cuantifice suma pe care vrei să o obții într-un anumit interval de timp. Stabilirea unui scop vag, cum ar fi obținerea celei mai mari sume de bani într-o lună sau pe an, nu este suficientă. Trebuie să fii specific. Obiectivul stabilit trebuie să fie finit și verificabil; cum ar fi “Vreau să fac un milion de dolari în următoarele 12 luni”. Dacă doriți să faceți ținta un pic mai mare decât este bine. Trage pentru a face două milioane de dolari într-un an. Aceasta este o țintă precisă pe care o puteți zero. Dacă pierdeți obiectivul, dar scorul spune 300.000 dolari, puteți evalua cât de bine ați făcut. Ați obținut doar 30% din ceea ce ați încercat – dar asta în sine vă poate spune două lucruri. Vă poate spune dacă vă îndreptați în direcția cea bună și vă spune cât de scurt ați fost în obținerea succesului. Rezultatele cuantificabile ale eforturilor tale de a face bani sunt cu mult mai bune decât să nu poți evalua cât de bine ai făcut. Care ar fi cazul dacă scopul vostru este pur și simplu acela de a face cea mai mare sumă de bani.

Cum ai fi știut dacă “faci cea mai mare sumă de bani” – dacă nu ai un indice care să o măsoare? Ar fi chiar mult mai util să ai un scop cum ar fi să câștigi mai mulți bani pe care l-ai făcut anul trecut sau să câștigi mai mulți bani decât tatăl tău sau să câștigi mai mulți bani pe care o persoană reușită ați putea încerca să o imită și să încerce să bată. Având o sumă de bani cuantificabilă clar definită care este stabilită ca țintă pentru o anumită perioadă de timp este un mijloc de măsurare a succesului dvs. și, de asemenea, este un instrument valoros de diagnosticare – care va semnala când trebuie să luați măsuri pentru a remedia ce se întâmplă greșit.

Articole Similare:   Cum să faci bani din sondaje plătite online

Odată ce ți-ai cuantificat obiectivul de bani pentru un an, atunci poți începe să lucrezi la strategiile de sub-scopuri și bani. De exemplu, ați putea descompune obiectivul de milioane de dolari în țintele lunare de bani. O abordare simplistă ar fi divizarea celor 12 milioane de dolari cu 12. Totuși, este extrem de dificil să mergem de la zero la o sută de la un început în picioare. Prin urmare, strategiile dvs. ar putea necesita, în primele luni, cheltuieli de bani pentru publicitate și alte obiecte, dar să nu producă niciun venit imediat. Prin urmare, vă modificați planul de afaceri și setați țintele de bani pentru primele câteva luni ca fiind minime. Până când aveți produse de vânzare și clienți la domiciliu, nu veți putea să faceți deloc bani. Prin urmare, primele câteva luni de afaceri implică realizarea acelor lucruri necesare pentru a obține produsele aflate în stoc sau dacă furnizorii sunt aliniați să furnizeze bunurile și serviciile pe care le veți vinde clienților atunci când aceștia sunt acolo pentru cumpărare. Apoi, trebuie să vă concentrați asupra modului de plată a clienților la magazinul dvs. În lunile inițiale va trebui să generați trafic. Va fi greu să-i scoateți pe cumpărători de la spectatori. Cu toate acestea, odată ce veți obține mai multă experiență și veți învăța o mulțime de tehnici de marketing pe internet, veți afla cum puteți genera cumpărători calificați în magazinul dvs. de pe site-ul dvs. web.

Pe internet, pașii preliminari implicați în obținerea furnizorilor de produse pot fi la fel de simplu ca și semnarea conturilor de reselleri cu rețelele ClickBank și CPA. Dacă sunteți interesat în mod serios cum să faceți cele mai multe bani online, atunci chiar de la început, vă este mai bine să uitați de Google AdSense. Dedicarea clienților care ajung la magazinul dvs. pentru un altul este contraproductivă. Există puține câștiguri pentru a obține câțiva cenți în cel mai bun caz de la un client care ar fi livrat-o către o altă afacere. Nu există prea puține motive să faceți cenți în timp ce ajutați altcineva să facă bani. În loc să faceți pe altcineva bogat, trebuie să vă concentrați direct pe modul în care puteți obține cea mai mare sumă de bani online în cel mai scurt timp. AdSense cu siguranță nu vă poate ajuta să faceți asta.

Bine, mergi mai departe spre locul unde ai produse de vânzare ca afiliat. Într-un fel marketingul afiliat este mult mai ușor decât să vă creați propriile produse. Nu numai că puteți să vindeți instantaneu – fără stadiul de dezvoltare al produsului – puteți evita ciclul de viață al produsului prin transformarea pur și simplu prin trecerea la alte produse. O persoană de vânzări este mult mai valoroasă decât un creator de produse – dacă nu creați produsul miracol. Pentru alergarea produselor de morarit, nu prea are importanță cine a creat produsul. În aceste zile, puteți obține chiar drepturi de revânzare pentru produse și le puteți eticheta ca pe propriile dvs. – la fel ca unele lanțuri de supermarketuri cu brandurile “Casa”.

Mulți ani în urmă la Universitatea am scris o teză de marketing pe tema “Canale de marketing și sisteme de distribuție”. Cei care dețin sistemele de distribuție dețin clienții. Cu internetul chiar și cel mai scăzut marketer online poate deveni un magnat de distribuție – pur și simplu prin faptul că are trafic web pe site-ul sau pe blogul lor. Transformarea traficului web în clienții plătitori face bani, dar în sine nu este modalitatea de a face cea mai mare sumă de bani. Este doar un ingredient; și una esențială în acest sens. Odată ce generați traficul și l-ați monetizat, acesta ar trebui să aibă – sau trebuie să aibă – fluxuri recurente de venituri. Există două fluxuri de venit pe care trebuie să le dezvolți. Mai întâi trebuie să ai reguli. Este mult mai ușor să vinzi un produs mai mult către un client existent decât să obțineți un nou client. Prin urmare, trateaza-ti clientii cum ar fi dintii de gaini.

Articole Similare:   Evitați înșelătoriile de bani online

Totuși, în timp, baza de clienți va scădea. Toate afacerile suferă de clienții de-a lungul timpului. Acest lucru se datorează competitorilor, schimbării gusturilor sau schimbărilor de modă sau pur și simplu pentru că clienții vârstă și mor. Prin urmare, este important ca orice afacere să câștige continuu noi clienți. Dacă rata noilor afaceri este mai rapidă decât uzura clienților, atunci veniturile cresc, iar afacerile ar putea fi durabile. Nu vă așezați înapoi, tocmai pentru că vă vedeți numărul de clienți în creștere. Economia afacerilor trebuie, de asemenea, să facă parte din ecuația de realizare a banilor. În cazul în care ați pierdut din vedere faptul că doriți să obțineți cei mai mulți bani, atunci aveți nevoie să o păstrați în viziune clară. Puneți țelul în sus pe peretele din fața dvs. și lăsați-l să lumineze pe computerul dvs. atunci când se învârte în fiecare zi.

Contabilii și economiștii ar fi de acord cu necesitatea de a realiza un profit și ar fi probabil aceia care ar trebui să se gândească la dezvoltarea unui model de afaceri în care să puteți optimiza veniturile. Fără a intra în “grija ciudată” a managementului afacerilor, dacă sunteți serios în obiectivul dvs. de a face bani, atunci trebuie să învățați despre prețuri, economii de scară, marketing, contabilitate și finanțe. Phew – nu te-ai aștepta ca atunci când ai fi vrut să intri în afaceri ai făcut-o!

Gestionarea banilor și economia afacerilor, plus contabilitatea fiscală și planificarea sunt toate elementele esențiale ale imaginii “BIG MONEY”. Dacă nu doriți să obțineți cea mai mare sumă de bani, atunci puteți să o optimizați sub-optim. Ceea ce inseamna doar sa se stabileasca pentru mai putin. Dacă doriți să faceți cea mai mare sumă de bani, atunci trebuie să vă rostogoliți mânecile și să vă puneți capacul de gândire. De asemenea, înseamnă să te întorci la școală și să înveți. Asta nu înseamnă obținerea unei diplome sau a unei diplome care să spună că ați trecut câteva teste academice. Singurul test care contează este gradul pe care îl obțineți atunci când înscrieți suma de bani pe care o faceți pentru suma de bani pe care ați stabilit-o ca țintă. Vedeți că nu am sugerat că trebuie să-ți evaluezi câștigurile în comparație cu ceea ce câțiva câștigă.

De fapt, veniturile tale din venituri pot fi chiar mai mici decât cele pe care cineva le câștigă, dar mai poți câștiga mai mulți bani decât ei pe termen lung. Profiturile pe termen scurt nu vor determina rezultate financiare pe termen mai lung. De exemplu, maximizarea profitului pe termen scurt ar putea fi realizată prin stabilirea prețurilor de ruinare. Un exemplu clasic al acestei experiențe este modul în care Citibank își va ajusta ratele de dobândă anunțate pentru a atrage clienți – și după ce au fost blocați pentru a crește aceste rate într-un mod nepalatabil. În cele din urmă, ce sa întâmplat cu Citibank? Au pierdut clienții!

Articole Similare:   Cele mai bune modalități de a face bani online

Acum lovitura de grație în modul de a face cele mai multe bani online. Odată ce aveți o afacere viabilă cu venituri recurente și o bază de clienți, aveți un activ vândut. Puteți transforma fluxul de venit din afaceri în capital – prin vânzarea afacerii. Deoarece nu există suficient spațiu pentru a elabora detaliile aici, ar fi suficient să înțelegeți că oamenii cumpără întreprinderi profitabile pentru a-și asigura veniturile. În general, acești oameni se încadrează în două categorii. Una este o persoană care nu are abilitățile necesare pentru a putea începe de la zero pentru a-și dezvolta afacerea sau pentru că nu ar avea timp – așa că doresc un flux imediat de venituri; care pot fi obținute numai prin cumpărarea unei afaceri, cum ar fi a ta. Celălalt tip de cumpărător de afaceri este mai mult decât un investitor. De asemenea, ei sunt antreprenori și pot vedea potențialul pe care afacerea dvs. îl are pentru a le îmbunătăți sau pentru a se îmbina cu propriile afaceri, astfel încât acestea să ajungă la un platou de creștere a banilor.

Prin vânzarea către oricare dintre aceste tipuri de cumpărători de afaceri, vă retrageți afacerea și, astfel, veți putea transforma veniturile viitoare (pe care le întrerupeți) la capital – ceea ce vă oferă mai mulți bani acum decât dacă ai continuat să conduci afacerea și să banzi fluxul de venituri. Ce faceți cu capitalul pe care îl primiți va determina câți bani veți face în cele din urmă. Desigur, poate fi mult mai mulți bani decât banii pe care i-ați face să continuați să operați afacerea. De asemenea, prin primirea de capital în vânzarea afacerii dvs., există o rată mai mică a impozitului pe profit decât dacă primiți fluxuri de venit. Cu o bună planificare prealabilă – și asta înseamnă la începutul afacerii dvs. online – există metode pentru a minimiza incidența impozitelor asupra profiturilor dvs. finale pentru acasă; care maximizează în continuare suma de bani pe care o puteți face. A face cea mai mare sumă de bani cu siguranță trebuie să fierbe până la ceea ce este linia de jos după profitul impozitului din întreaga ta bani face ventures.

Dar așteptați! Povestea nu sa terminat încă. Pentru a obține cea mai mare sumă de bani pentru vânzarea afacerii dvs., ar trebui să vă străduiți să o listați pe bursă pentru ca investitorii să cumpere. În practică, investitorii plătesc, de cele mai multe ori, multiplii de câștiguri mai mari pentru o afacere prin intermediul pieței acțiunilor decât investitorii de afaceri prin intermediul vânzărilor comerciale. Pentru ca bursa de valori să vă afișeze afacerea, trebuie să construiți câștigurile sale la un nivel mult mai ridicat decât pentru o vânzare comercială. Care ar putea însemna mai mult timp pentru a permite companiei dvs. să crească la mărimea listei. Acesta este modul în care faceți cea mai mare sumă de bani cu afacerea dvs. online.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge