Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

Cum să faci bani utilizând un curs de predare online Udemy

/
/
/
18 Views

Cu câteva decenii în urmă, a fost greu să găsești un profesor bun. Singura opțiune pe care ați avut-o a fost să căutați una în zona dvs., deoarece Internetul nu era disponibil la acel moment. În zilele noastre, internetul a făcut mult mai ușor de învățat din confortul casei. Dacă te-ai gândit să faci un anumit curs pentru a-ți perfecționa abilitățile, vă sugerăm să verificați Udemy. Să vedem cum oamenii fac bani pe Udemy prin lansarea de cursuri pe site-uri web. Citiți mai departe pentru a afla mai multe

Ce este Udemy

Practic, această platformă leagă atât studenții, cât și profesorii. De fapt, Udemy este una dintre platformele de top pentru cursurile online. Acesta oferă o mulțime de instrumente gratuite și sprijin pentru instructori pentru a dezvolta cursuri și a le face bani.

Udemy permite oricui să creeze un curs și să-l ofere fiecăruia pe planetă prin intermediul platformei sale. În prezent, platforma are peste 15 milioane de studenți din mai mult de 190 de țări. Mai mult decât atât, are cursuri în mai mult de 80 de limbi

Lansarea unui curs

Dacă doriți să prezentați un curs despre Udemy, vă recomandăm să urmați pașii de mai jos. Vom vorbi despre fiecare pas în detaliu pentru a putea începe fără nici o problemă.

Înscrie-te

În primul rând, poate doriți să mergeți la pagina de start a Udemy și să vă înscrieți pentru un cont, tu nimic. De îndată ce te-ai înscris, poți să accesezi tone de cursuri gratuite și plătite.

Crearea cursului

După ce te-ai înscris, poți apăsa butonul “Predare”. Butonul “Creați un curs” va arăta că puteți apăsa pentru a crea un curs și pentru a deveni un tutore.

Articole Similare:   Efectuarea de bani online

Model de venit Udemy

Pentru crearea cursului, Udemy nu vă va percepe nicio taxă. Pe de altă parte, pentru vânzări, trebuie să luați în considerare modelul de venituri oferit de platformă. Hai să aflăm mai multe despre modelul veniturilor.

Promovarea instructorilor

După o generație de conducători, întregul venit revine instructorului. De exemplu, dacă un conducător este generat prin codul de cupon dat de creatorul cursului, instructorul va obține venitul.

Traficul ecologic

Dacă cumpărătorul cursului ajunge pe platformă prin trafic organic, 50% va merge la creatorul cursului. Și restul va merge pe site. Deci, există o mulțime de bani care trebuie făcute chiar dacă nu folosiți alte mijloace pentru a obține cuvântul despre cursurile dvs.

Alt model de împărțire a veniturilor

Acest raport de împărțire a veniturilor poate fi între 25% și 97% . De fapt, raportul se bazează pe faptul dacă clientul ajunge la platformă prin oferte, anunțuri sau afiliați. Astfel, pe baza acestor factori, veniturile pot fi mai mult sau mai puțin

Resursele pentru Udemy

Udemy vă ajută pe parcursul întregului proces. Indiferent dacă intenționați să creați un curs sau doriți să îl promovați, platforma are resurse pentru dvs. Udemy oferă tone de resurse gratuite care vă ajută să vă faceți succesul. De fapt, resursele gratuite de pe această platformă se află pe lista celor mai bune avantaje ale lui Udemy, deoarece vă ajută să câștigați bani din cursul dvs. fără prea multă luptă

Deci, dacă v-ați gândit să creați un și publicând-o pe Udemy, vă sugerăm să luați în considerare sfaturile date în acest articol. Doar asigurați-vă că cursul dvs. este interesant și vă poate ajuta elevii să învețe lucruri noi. Și asta e tot ce aveți nevoie pentru a vă vinde cursurile și pentru a face o mulțime de bani.

Articole Similare:   Învățarea modului de a câștiga bani online
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge