Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Cum să faci bani online – Sfaturi pentru listarea e-mail

/
/
/
10 Views

Conversia clienților vizați pentru produsele și serviciile dvs. este probabil una dintre cele mai bune metode de putere privind modul de a face bani online. Dar, dacă nu ați reglat lista de e-mail a tehnicilor de construcție pentru conversie atunci vă lipsesc pe unele potențiale fluxuri masive de venituri.

În mod obișnuit, serviciile de e-mail listate online fac foarte ușor să proiectezi și să plasezi formularele de e-mail pe site-ul tău pentru a captura potențialii clienți. Pe lângă plasarea simplă a formularelor, mulți dintre marketerii ratează unele dintre cele mai creative moduri de a conduce creativ opt-ins. Iată câteva sfaturi dinamice care pot spori cu adevărat ratele de înscriere a listei dvs.

Tipul 1: Comandă Textul dvs. de înscriere în text: Da, formularul dvs. de captură a listei se află pe pagina dvs. principală – dar este predominant plasat și puternic? Pentru a obține perspectivele chiar să se gândească la a vă oferi e-mail-ul dvs. trebuie să creați un formular care este îndrăzneț și vizibil. De exemplu, dacă aveți un formular în mijlocul unei pagini web care conține subtitrările lipsite de clar din “Buletinul nostru informativ” sau “Înscrieți-vă acum” atunci singurele opțiuni de înscriere vor veni din faptul că aveți conținut uimitor și relevant pe site-ul dvs.

Sincer, trebuie să luați ochii prospectului, astfel încât ei să văd, cel puțin, formularul tău. Plasarea formularului de înscriere într-o parte vizibilă a site-ului dvs., utilizând fie o intrare generată fixă ​​sau dinamică, vă va oferi rezultate mai bune.

Cu toate acestea, nu este suficient. Un alt aspect important al mesajului opt-in este conținutul acestuia. Trebuie să gândiți și să scrieți antetul ca orice copywriter de vânzări – cu text captivant și verbe puternice. Crearea formularului cu “Newsletter gratuit” nu va conduce pe mulți să se înscrie. Pentru a vedea o creștere semnificativă a listei, trebuie să utilizați o copie, cum ar fi “Introduceți adresa dvs. de e-mail pentru 5 sfaturi despre profitul pe profit” sau “Break your code for success with Email Secrets”.

Articole Similare:   Cum puteți genera blogging rapid online

Sfat 2: Oferiți un raport gratuit: Doar ispitit pe cineva să se înscrie cu o copie bună nu poate fi suficient pentru a le extinde peste margine. Majoritatea oamenilor caută și ceva înapoi care îi va ajuta. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru este de a oferi un raport simplu gratuit.

Rapoartele gratuite sunt utile în două moduri; în primul rând, vă ajută perspectivele cu informațiile pe care sunteți dispus să le împărtășiți (generoase) și, pe de altă parte, vă ajută să vă construiți încredere în clienți. Hei, dacă dai ceva de valoare, vor fi mai probabil să se înscrie.

Sfat 3: Desfășurați un concurs: Oamenii iubesc să câștige premii – este sentimentul de a câștiga ceva pentru nimic. Folosiți-l pe lista de e-mail a avantajului clădirii! Creați o ofertă specială pentru a câștiga un premiu, cum ar fi un card cadou sau un dispozitiv electronic cu un formular de înscriere. Apoi, ca parte a concursului aveți un formular de înscriere prin e-mail doar pentru lista dvs. (amintiți-vă, fiți atenți să nu aveți nevoie de o perspectivă pe lista dvs. pentru a câștiga – dați-i opțiunea).

O notă laterală; Asigurați-vă că verificați regulile dvs. legale, clauzele de renunțare și regulamentele de fiecare dată când desfășurați un concurs câștigător de premii.

Sfat 4: Construiți pe liniile dvs. de etichete sociale: Popularitatea site-urilor Web 2.0 sociale a făcut din aceasta o opțiune grozavă, ascunsă. De obicei, veți vedea comercianții de pe internet utilizând site-ul social pentru a vă promova propriile produse și servicii direct în secțiunile de profil. Dar, cel mai simplu folosiți anteturi simple de link-uri fără a intrigă cititorul.

Articole Similare:   CPA - face bani online

Curiozitatea este cheia aici – crearea unei linii de tag-uri care trage literalmente pe cineva care să facă clic pe link-ul tău de profil este o tehnică minunată. La fel ca vârful numărul unu, trebuie să comandați textul profilului dvs. social în același mod ca și formularele de înscriere. Asigurați-vă că nu creați un pitch de vânzări sau că site-ul social vă poate interzice. Studiați propriile reacții când faceți clic pe alte profiluri. De ce ați vrut să vedeți site-ul lor?

Lista de e-mail a clădirii poate fi distractivă și provocatoare. Cu toate acestea, este o parte foarte importantă a afacerii dvs. online. Urmând sfaturile de mai sus, ar trebui să vedeți lista dvs. să crească cu clienți bine direcționați, mai multe profituri pentru viitor.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge