Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Cum să faci bani online rapid și ușor Partea 3

/
/
/
12 Views

În primul rând, aș dori să-i urez tuturor un nou an foarte fericit. Sper că toată lumea are un an grozav și va îndeplini toate obiectivele pe care le-ați stabilit în acest an. Pe lângă speranța că puteți găsi succes în acest an.

Pentru a încerca să vă ajute să realizați în a face bani online, am de gând să vă spun abit despre diferite tipuri de publicitate. Există multe modalități diferite pe care companiile le utilizează pentru a-și face publicitate produsele. Cele mai multe sunt foarte eficiente. Dar modul în care, când, și unde vă puteți folosi pe site-ul dvs. și / sau pe blogul dvs. poate fi o provocare.

Una dintre modalitățile cele mai eficiente pentru companii de a face publicitate este utilizarea PPC (scurt pentru plata pe clic). PPC este un anunț Google AdWords, modul în care funcționează este că agentul de publicitate plătește numai când cineva face clic pe adăugarea lor. Diferența dintre AdWords și AdSense este, AdWords este pentru vânzător și AdSense sunt cele mici care adaugă faptul că oamenii vă plac și pe care le plasăm pe site-urile / blogurile noastre.

Acum, când plasezi AdSense pe blogul tău și cineva face clic pe add, agentul de publicitate plătește Google AdWords o sumă prestabilită și Google AdSense îți plătește, la rândul tău, o sumă prestabilită pentru a te aloca pagina web sau blog. În esență, este o situație avantajoasă atât pentru agentul de publicitate, cât și pentru dvs., deoarece agentul de publicitate primește produsul anunțat și faceți bani pentru adăugarea lor pe site-ul dvs.

Un alt mod foarte eficient de publicitate este ADVERTISING DIRECT. Aceasta este locul în care o afacere sau o companie vine direct la dvs. și vă solicită să plasați anunțul pe site-ul dvs. Web. Acesta poate fi un tip de oportunitate foarte profitabil pe măsură ce obțineți privilegiul de a negocia prețul plasării add. Puteți stabili prețul și puteți încheia tranzacția pentru tipul de anunț (de exemplu banner, imagine cu link, link postat) și pentru cât de mult timp etc. Singurul obstacol la acest tip de publicitate este că companiile fac de obicei numai acest lucru cu site-urile care au un profil foarte ridicat, cu alocarea traficului zilnic. De asemenea, site-ul dvs. trebuie să fie foarte specific țintă. Lucrurile pe care le-ați postat pe site-ul dvs. trebuie să fie orientate exact spre produsul pe care vânzătorul le face publicitate.

Articole Similare:   Top 5 idei de a face bani online

Aș vrea să vă invit să vizitați site-ul meu de profil personal, unde puteți afla mai multe despre mine, puteți vedea câteva poze cu mine și cu familia mea, precum și pentru a afla mai multe despre mine și despre ce mă refer .

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge