Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Cum să faci bani online rapid și ușor Partea 2

/
/
/
13 Views

Ei bine, în prima parte a acestei serii am discutat despre programele afiliate pentru a face bani online. Astăzi ne vom îndrepta atenția spre ceva puțin diferit.

Dacă doriți să câștigați o viață online, una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru este prin scrierea articolelor. Există o cerere foarte mare din partea scriitorilor FREELANCE. Principalul avantaj pentru a fi un scriitor independent este că puteți să cântați gratuit cu diferite site-uri de scriitori independenți. și scrieți și publicați articole despre ceea ce vă interesează, precum și despre ceea ce cunoașteți.

Unul dintre site-urile premier pentru scriitori începători este hubpages.com Acest site vă permite să scrieți articole despre orice vă interesează, și în timp ce scrie articole sunt capabile să vizioneze articolul dvs., precum și evaluările profilului dvs. deplasați în sus sau în jos. Pe măsură ce vă îmbunătățiți și mai bine la scrierea articolelor, evaluarea profilului dvs. crește, ceea ce înseamnă că conținutul articolului este bun, precum și modul în care îl prezentați, se îmbunătățește. Paginile Hub sunt, de asemenea, un site gratuit. Nu costă nimic să se înscrie și să înceapă să scrie și să posteze articole. O altă trăsătură frumoasă este că au mai multe programe de afiliere pe care le poți alătura gratuit și încep să câștigi bani cu articolele tale. Unele dintre programele afiliate pe care le oferă sunt Google AdSense și Amazon.

Cea mai mare provocare pentru scriitorii începători (inclusiv eu) este pasiunea. Pentru a scrie articole care să vă captiveze audiența, scriitorul trebuie să aibă o pasiune pentru ceea ce scriu. Pasiunea este vitală pentru scriitorul să poată scrie articole informative și informative într-un mod care să le transmită mesajul într-un mod atât de interesant pentru cititor, cât și să prezinte capacitatea scriitorilor de a informa cititorul despre ceea ce este articolul despre.

Articole Similare:   Poți câștiga cu adevărat bani cu jocurile de noroc online?

O altă provocare pentru scriitori este MANAGEMENTUL TIMPULUI. Ahh. M-am lovit de lucrurile pe care majoritatea dintre noi ne luptăm. În calitate de scriitor, găsesc că este atât de ușor să devii distras de toate celelalte lucruri online. Urmărește-l pe alți scriitori și găsesc că pot să-mi petrec timpul în navigarea pe net și să citesc alte articole ale scriitorilor și înainte să-mi dau seama că nu am ajuns încă să scriu propriul meu articol. Dacă faci bani online, trebuie să-ți gestionezi timpul astfel încât poți să postezi articole în mod regulat. Dacă nu postați în mod regulat articole, veți descoperi că orice urmași care ar putea să aveți sau oricine ar dori să vă urmeze articolele din cauza conținutului va cădea pe marginea drumului. Pe măsură ce acești adepți încep să cadă pe marginea drumului, aceștia nu mai fac clic pe adăugările tale și, cel mai important, opresc să plătească altora despre acest site AWESOME unde au găsit informații foarte informative despre acest subiect.

Deci, deși este foarte important să urmăriți și alți scriitori, astfel încât să puteți ține pasul cu ceea ce scriu ceilalți, precum și să păstrați la înălțimea subiectelor HOT ale zilei / săptămânii. NU permiteți ca acest lucru să dureze tot timpul.

Fără a scrie și posta propriile articole în mod regulat, nu veți face bani online ca scriitor de articole.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge