Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

Cum să faci bani online prin crearea și vânzarea de rapoarte scurte

/
/
/
9 Views

Cum să faci bani online cu rapoarte scurte

Scrierea de rapoarte scurte și vânzarea acestora pentru un preț scăzut este una dintre cele mai puternice metode de a face bani online rapid. În acest post vom vedea cum să scriem un raport scurt și să îl punem pe pilot automat pentru a face bani 24×7

Ce să scrie despre

Uită-te în jur. Ce te inspiră cel mai mult? Care sunt pasiunile voastre, cum vă petreceți cea mai mare parte a timpului, citiți? pescuit?

Ești un expert în ceva? Oamenii vă cer sugestii despre ceva? Există literalmente mii de modalități de a găsi inspirație, dacă vreți!

O modalitate foarte bună de a scrie un raport care vinde este concentrându-se pe ceva care se concentrează pe ameliorarea durerii sau pe rezolvarea unei probleme, a unor astfel de lucruri

Dar, înainte de a vă face pe toți entuziasmați și de a începe să creați un raport, asigurați-vă că subiectul despre care urmează să scrieți este în cerere. O modalitate de a face acest lucru este prin utilizarea unui instrument de cuvinte cheie. Există un instrument gratuit de cuvinte cheie acolo, care este mai mult decât suficient pentru acest scop. Instrumentul este Planificatorul de cuvinte cheie Google. Utilizând acest instrument, puteți estima cu ușurință numărul de persoane care caută un anumit subiect și cuvânt cheie în fiecare lună. Dacă doriți o viziune mai profundă și doriți să găsiți idei de cuvinte cheie extrem de profitabile, vizitați instrumente de plată precum LongTailPro sau Market Samurai. LongTailPro este un instrument de cuvinte cheie profesionist care vă oferă idei de cuvinte cheie și scorurile sale de profitabilitate. De asemenea, puteți utiliza acest instrument pentru a obține idei de postări pe blog, pentru a vă putea investiga o nișă profitabilă pentru site-ul dvs. următor și multe altele

Articole Similare:   Internet de afaceri - oportunități de bani online

Cum puteți scrie raportul

Puteți crea cu ușurință un raport folosind instrumente gratuite, cum ar fi suita OpenOffice unul ca Microsoft Office. Creați un document în format cuvânt și apoi exportați-l în format PDF când salvați documentul. Asta e. Raportul dvs. este gata. Nu uitați să adăugați fotografii și materiale media acolo unde este necesar în raportul dvs.

Câte pagini

Când începeți să încercați să o păstrați scurt. Orice ar trebui să facă între 20-30 de pagini. Amintește-ți că e vorba de calitate, nu de cantitate.

Cum să-ți prețuiești raportul

Pentru un raport de 25-30 de pagini, poți preța orice între $ 5-10, considerând că ești amator și că nimeni din industrie nu știe numele tău. Odată ce ați devenit popular puteți chiar să percepeți 100 dolari pentru un raport scurt, cu condiția să fie un conținut de înaltă tensiune.

Cum să vindeți raportul dvs. scurt

Puteți opta pentru un cont de gazduire web ieftine și înregistra un nume de domeniu. Odată ce ați terminat cu asta, puteți angaja un designer pentru a crea o pagină de vânzări pentru dvs. (care vă va costa foarte mult) sau pentru a cumpăra Optimizepress ($ 97 pentru 3 domenii).

Optimizepress vă oferă flexibilitate și puteți crea cât mai multe paginile de destinație și stoarce paginile după cum doriți. Este ușor de proiectat. O altă opțiune este Leadpages, care costă 37 $ / lună.

Odată ce pagina de destinație este gata să vă abonați la e-junkie, care vă costă doar 5 USD pe lună pentru un singur articol. Este un sistem digital de livrare a produselor care vă oferă raportul la adresa de e-mail a clientului odată ce plata a fost procesată. Amintiți-vă, e-junkie nu procesează plățile. Pentru acceptarea plăților utilizați contul de afaceri PayPal, care poate fi ușor conectat la e-junkie și care este gratuit pentru a începe. Aceasta este doar o configurare de o dată. Înființați-o și vă va câștiga bani pe pilotul automat. PayPal nu ia comision pentru fiecare tranzacție efectuată, dar merită cu siguranță.

Articole Similare:   Sfaturi pentru a face bani online cu programul de afiliere

Odată ce ați început să câștigați suficienți bani cu primul dvs. raport, puteți face mai multe tipuri de rapoarte similare în diferite nise. În acest fel, aveți o afacere on-line decentă pentru dvs. care câștigă pe pilotul automat și vă furnizează un flux continuu de venituri pasive.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge