Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Cum sa faci bani online gratuit – Secretul!

/
/
/
30 Views

Deci, vrei să știi cum să faci bani online gratuit!

Marea întrebare este, bineînțeles, poate fi făcută?

Ei bine, da, se poate. Se poate face fără instruire și fără costuri pentru înregistrarea sau găzduirea site-urilor web, fără campanii de publicitate sau online care să ducă la cheltuieli. De fapt, nici un cost. Dar nu este atât de ușor. Dacă ați lovit norocul în selectarea nișă dvs., produsul dvs. și cu dvs. de marketing puteți doar să o facă, dar nu fără a lucra la ea!

Să aruncăm o scurtă privire la ceea ce trebuie să faci.

Probabil că aveți o cale de a accesa internetul. Evident, dacă vrei să știi cum să faci bani online gratuit, aceasta este o presupunere rezonabilă de făcut. Deci, de unde să încep.

Primul lucru pe care trebuie să-l știi este cine vei vinde și ce vei vinde. Observați că nu este ceea ce veți vinde și la care veți vinde. Mai întâi trebuie să identificați o cerere. Accesați-vă online și folosiți motoarele de căutare pentru a urmări forumuri sau grupuri care se ocupă de subiectele în care vă interesează. Este mult mai ușor să începeți prin a trata ceva ce vă interesează și să aveți un grad de cunoaștere. Aruncați o privire în “nișa” pe care ați ales-o și stabiliți ce probleme apar cel mai des. Rețineți că foarte puțini oameni contribuie de fapt la forumuri sau grupuri, astfel încât, dacă o problemă sau o întrebare se cultivă de câteva ori, probabil că va fi destul de mare cerere pentru soluție. Tipul problemei pe care îl cauți este unul care poate fi satisfăcut prin furnizarea de informații – un produs informativ descărcat digital. Dar dacă te uiți la cum să faci bani online gratuit cum te ajută?

Articole Similare:  5 moduri reale de a face de fapt bani online

Ei bine, se identifică, bineînțeles, o piață. Ce este mai mult o piață în care potențialii clienți sunt calzi. Ei caută o soluție. Dacă sunteți cel care o oferă – sunteți în afaceri!

Apoi vine produsul. Nu aveți una, dar există câteva opțiuni deschise pentru dvs.

Ai putea crea propriul tău de la zero, dar asta e nevoie de timp și, eventual, de abilități pe care nu le ai. Tu nu vei afla cum să faci bani online gratuit foarte repede dacă te duci pentru această opțiune.

Ai putea să-ți creezi propriul produs prin “împingând” munca altora. Acum, dacă aceasta este opțiunea pe care o alegeți, trebuie să fii etic în legătură cu aceasta. Ceea ce faceți este să mergeți la directoarele de articole online și să găsiți articole care oferă o soluție, pot ajuta sau pot comenta problema identificată. Apoi, puneți câteva dintre aceste articole într-o carte electronică și aveți produsul dvs. Cele mai multe, dacă nu toate, directoarele pentru articole vă permit să utilizați materialele în acest fel, dar ele necesită, de asemenea, obținerea permisiunii editorului, nu faceți nicio modificare în articolul (articolele), veți pleca în editorul s bio și link-uri și, de obicei, să includeți un link înapoi la articolul original. Dacă nu trebuie să vă păstrați “reputația profesională” înainte de a afla cum să faceți bani online gratuit, este esențial să faceți lucrurile în mod etic și să respectați aceste cerințe.

Oa treia alternativă, și poate cea mai bună, este să găsești un produs gata făcut și să îl vândi pentru comision. Acest lucru este cunoscut sub numele de joint venture sau marketing afiliat. Este cel mai rapid mod de a vă începe afacerea. Există mai multe site-uri care se potrivesc cu creatorii de produse (sau comercianții) cu comercianții (sau cu afiliații) și percep o mică taxă din prețul de vânzare al fiecărui produs pentru acest serviciu. Aceștia urmăresc, de asemenea, vânzările și se ocupă de plata prin colectarea fondurilor de la client și împărțirea acestora, plata comisionului dvs. și a comerciantului cu soldul. Ratele Comisiei pot fi destul de ridicate; 50% sau chiar 75%! Puteți vedea că aceasta poate fi o modalitate ideală de a face bani online gratuit.

Articole Similare:   Modalitati de a face bani online

Cum vei vinde acest produs?

Ai nevoie de un site web, dar nu duce la costuri?

Nu, nu neapărat. Există mai multe programe de blogging și resurse de publicare care nu costă absolut nimic. Aruncați o privire în jurul paginii web, alegeți una pe care credeți că o veți fi confortabilă și vă veți înscrie. Apoi va trebui să faceți o treabă.

Blogul tău nu trebuie să fie o operă de artă cu tot felul de cântece, dans, grafică. Ceea ce trebuie să conțină este conținutul (chiar și textul cuvintelor) relevant pentru nichea și produsul pe care l-ai ales. Câteva postări de câte 400 până la 500 de cuvinte, cum ar fi un rezumat de bun venit și de introducere, câteva postări care discută problema pe care ați identificat-o și apoi ați revizuit produsul sunt un început bun. Și când analizați produsul pe care îl includeți, în sau în finalul postării, link-ul dvs. afiliat pentru clienții dvs. pentru a face clic și a cumpăra!

Acum, aveți toate instrumentele de care aveți nevoie, dar încă mai există o etapă înainte de a vă simți cu adevărat că știți cum să faceți bani online gratuit. Trebuie să-i spui clienților.

Unde să începeți mai bine cu grupurile sau forumurile unde ați identificat cererea în primul rând. Trebuie să verificați regulile fiecărui grup sau forum înainte de a face acest lucru, dar în multe dintre ele, dacă lăsați un comentariu, vă este permis să lăsați o “semnătură” care include un link către site-ul sau blogul dvs. (nu direct la comerciant ” cu pagina de vânzări a produsului utilizând link-ul dvs. de afiliere, de unde este nevoie de blogul de mai sus). Nu mergeți încărcat direct în încercarea de a vinde produsul. Veți da greș. În primul rând, construiți un raport sau o relație cu membrii grupului sau forumului. Faceți comentarii simpatizante cu problema. Peste câteva zile faceți trei sau patru comentarii, probabil masând dificultatea pe care o creează problema, dezvoltând necesitatea unei soluții. Apoi, menționați că ați întâlnit acest produs care ar putea fi potrivit pentru factura – furnizând un link către blogul dvs., unde oferiți produsului o revizuire strălucitoare și linkul către pagina de vânzări a comerciantului prin link-ul dvs. de afiliere.

Articole Similare:   Afacerea Get Rich Business Making Money Online este întreruptă

Și asta este. Acum știți cum să faceți bani online gratuit. Da, va trebui să lucrați la ea și, da, probabil că veți găsi că aveți nevoie de “cunoștințe” pe care nu aveți, dar în esență o puteți face acum!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge