Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

Cum sa faci bani online cu WordPress si alte site-uri de blogging

/
/
/
21 Views

WordPress este probabil cea mai bună platformă de blogging în societatea de astăzi. Astfel, mii de bloggeri din întreaga lume folosesc WordPress pentru a-și propovădui blogurile (inclusiv mine). Dar cum poate WordPress, o platformă GRATUITă de blogging, să vă câștigă niște venituri semnificative? Aici este un ghid pas cu pas care arată modul de a face bani cu WordPress

1.) Selectați o nișă

Elementul absolut MOST IMPORTANT al unui site / blog este nișa. Alegeți o nișă specifică și unică pe care vă simțiți confortabil să scrieți. De exemplu, dacă sunteți foarte bun la designul web, scrieți despre o anumită parte a web design-ului, cum ar fi codarea. Asigurați-vă că nișa dvs. nu este vagă, pentru că atunci motoarele de căutare precum Google și Yahoo! NU va găsi niciodată site-ul / blogul dvs.

Odată ce ați ales nișa, gândiți-vă la câteva articole pe care le puteți scrie. Acest lucru va ajuta pe termen lung; credeți-mă, nu doriți să începeți un blog și o jumătate de an în jos pe drumul pe care aveți un fart creier sever și nu mai pot scrie alte articole. Asigurați-vă că nișa ta este specifică, dar suficient de largă pentru a putea scrie cel puțin 2.000 de articole despre ea! WordPress este o platformă gratuită de blogging, dar veți avea nevoie de un site web în primul rând, iar site-ul trebuie să fie găzduit într-unul din următoarele două moduri: Hosting gratuit sau Gazduire plătită

re căutați un serviciu gratuit de găzduire pentru a găzdui WordPress, cea mai bună soluție pentru dvs. ar fi probabil WordPress.com hosting. Vă recomandăm această opțiune deoarece este 100% liberă și din WordPress în sine! Platforma WordPress vine automat cu serviciul gratuit de găzduire web de pe WordPress.com (așa cum sugerează și numele) și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la toate complicațiile de gazduire web (servere de nume, actualizări, baze de date mysql etc.)! În plus, configurarea este o briză și puteți alege propriul domeniu (trebuie să fie un subdomeniu al WordPress.com totuși). Aveți încredere în mine, gratuit ce găzduiește WordPress nu este mai bun decât WordPress.com!

O altă opțiune ar fi găsirea de servicii gratuite de găzduire web și instalarea WordPress manual. Acest lucru nu este recomandat, deoarece este nevoie de o mulțime de hassle găsirea unui serviciu gratuit de gazduire web de 100%, cu un bun up-time și suport pentru WordPress. Cu siguranta ar recomanda WordPress.com ce gazduieste web hosting gratuit.

Ultima si cea mai proasta (din punctul meu de vedere) optiune pentru WordPress gratuit ce gazduieste gazduieste-ti site-ul. Acesta este cel mai complicat proces pe măsură ce trebuie să porți în față în funcție de router, să instalați un serviciu de auto-găzduire precum WAMP și să obțineți un domeniu gratuit de la No-Ip.org (subdomeniu, desigur). Cea mai proastă parte este că site-ul dvs. va avea absolut nici o lățime de bandă datorită faptului că dvs. vă găzduiți site-ul dvs. web. Nici măcar nu voi merge în profunzime cu acest lucru; poți Google cum să găzdui WordPress pentru că nu îmi voi pierde timpul explicând metoda cea mai puțin recomandată de gazduire web gratuită

Articole Similare:   Cum face un blog să câștige bani online?

Plătit Gazduire

Plătit Gazduire vă permite să aveți control complet asupra dvs. WordPress blog (puteți scrie ce vrei, cu WordPress.com hosting trebuie să respecte termenii lor de serviciu). Bloggerii folosesc adesea acest lucru în avantajul lor, deoarece crearea de șabloane frumoase și design-ul site-ului este o briză cu hosting plătit. În primul rând, va trebui să găsiți un bun serviciu de găzduire web. Vă recomandăm HostGator deoarece (în opinia mea umilă) acestea sunt ieftine, dar oferă cel mai bun suport și compatibilitate pentru WordPress. Cu HostGator, pur și simplu înscrieți-vă (obțineți un domeniu gratuit cu orice plan) și în panoul de control puteți face clic cu 1 clic pe WordPress! După ce ați instalat WordPress, veți fi bine să plecați

3.) Obțineți o temă, configurați widgeturile WordPress și începeți să scrieți lucruri

Odată ce ați creat WordPress, vă recomandăm să selectați o temă . WordPress are o mare varietate de teme, și puteți decide care dintre cele mai potrivite blog-ul dvs. cel mai bun. Al doilea pas după instalarea programului WordPress este instalarea widget-urilor. Widget-urile sunt componente speciale ale blogului dvs. WordPress, fiecare având o funcție specifică.

În opinia mea, SEO, Backup, Cache și anti-Spam sunt widget-urile de care aveți nevoie absolut. Alte widgeturi fantezie sunt la discreția ta. După instalarea widget-urilor (puteți decide care dintre ele aveți nevoie și ce nu aveți), pregătiți-vă să scrieți! Îți amintești pasul unu? Sperăm că puteți scuipa deja câteva postări de blog din brainstorming!

4.) Primește trafic

Ca webmaster, nu pot să subliniez importanța traficului. S-ar putea să aveți cel mai bun articol pe planetă, dar dacă blogul dvs. este singurul vizitator loial este mama ta, lumea nu va putea să vă vadă frumoasa dvs. scriere. De aceea, traficul este esențial pentru supraviețuirea blogului dvs.

Pentru a începe, vă recomandăm imediat să trimiteți site-ul dvs. numai la motoarele de căutare de top (Google, Yahoo !, Bing). Ca un pic de precauție, vă indemn să nu vă concentrați asupra trimiterii site-ului dvs. la prea multe motoare de căutare, deoarece majoritatea motoarelor de căutare ar trebui să găsească site-ul dvs. automat

Generarea unui început de trafic este destul de ușoară, având în vedere că aveți prieteni si familia. Utilizați FaceBook, Twitter și orice alte metode pentru a permite tuturor să știe despre site-ul dvs. Web. Presupunând că știți mai mult de 50 de persoane în lume, acest lucru ar trebui să fie destul de ușor și ar trebui să începeți să aveți un anumit trafic constant. Nu prea mult, dar ferm. Acum e timpul să mergem public. Una dintre modalitățile cele mai eficiente de a obține trafic este să trimiteți site-ul dvs. la directoarele de top, cum ar fi DMoz (Google). Cu toate acestea, de vreme ce începeți, nu recomand acest lucru, deoarece DMoz acceptă în mod literal mai puțin de 1% din toate documentele, iar site-ul dvs. va fi probabil 99% care este refuzat. Trimiteți site-ul dvs. web către directoare mai puțin cunoscute, dar care garantează indexarea.

Articole Similare:  How to Make Money Right Now Even If You Are Unemployed

Odată ce ați trimis site-ul dvs. la cel puțin 10 directoare, să trecem la alte modalități de a câștiga trafic. Site-urile de schimb de trafic sunt bune atât timp cât sunt MANUAL. NICIODATĂ nu faceți parte dintr-un site de schimb auto-navigare, deoarece traficul nu are valoare deoarece totul este automat.

O altă metodă gratuită și eficientă de a obține trafic este prin anunțurile gratuite clasificate. Doar Google “anunțuri gratuite” și veți găsi o încărcare de site-uri web care vă permit să postați publicitate gratuit. Acest lucru este eficient, deoarece nu consumă mult timp, iar mii de site-uri de top vor afișa anunțurile dvs. pentru absolut fără taxă!

5.) Monetize Your WordPress Blog

Până acum, :

  • are cel puțin 10+ articole / posturi
  • este găzduit de un serviciu de gazduire de încredere
  • are platforma de bloguri WordPress (duh!)
  • are un trafic decent (500+ vizitatori pe zi)
  • pot fi găsiți pe motoarele de căutare, cum ar fi Google

Acum este momentul să vă culegeți recompensele pentru munca voastră dureroasă! Este timpul să faceți niște bani $!

Cea mai eficientă și mai ușoară modalitate de a câștiga un venit stabil este prin publicitate. Există multe căi pe care le puteți lua. Cel mai faimos serviciu publicitar este probabil Google AdSense. Cu toate acestea, aceștia plătesc NUMAI prin cec și acest lucru poate fi incomod dacă doriți să fiți plătit prin alte mijloace, cum ar fi PayPal. Acesta este motivul pentru care există o mulțime de alternative AdSense!

Clicksor

Clicksor este probabil competiția principală pentru AdSense. Puteți fi plătit într-o varietate de moduri diferite, ceea ce face ca Clicksor să fie mult mai convenabil decât AdSense. Clicksor oferă aproape orice tip de publicitate pe care o veți avea vreodată nevoie pentru blogul dvs.; este o soluție all-in-one pentru a genera bani pe blogul dvs.

O problemă majoră cu Clicksor și alte soluții publicitare de tip all-in-one este că publicitatea este HORRIBLE pentru bloguri. De fapt, unele bloguri pierd trafic datorită faptului că reclamele completează mai mult de 60% din blogul dvs. și deranjează vizitatorii. Aveți posibilitatea fie să vă asumați riscul de a pierde trafic și de a vă face ca site-ul dvs. să fie urât, fie să utilizați o metodă alternativă de generare a monetizărilor: Publicitate în text

InfoLinks

publicitate în text. Publicitatea în text este eficientă din cauza deranjării limitate în blogul dvs.; alege cuvinte cheie aleatorii în blogul dvs. și le subliniază, permițând vizitatorilor să le facă clic, generând venituri pentru webmaster (în acest caz TU). Cum pot oferi servicii de publicitate in text posibilitatea de a oferi acest tip de publicitate? Agenții de publicitate plătesc site-uri precum InfoLinks pentru a-și promova produsele / serviciile. InfoLinks deține responsabilitatea webmasterilor ca și dvs. și noi, iar noi suntem plătiți în schimbul faptului că ajutați InfoLinks să câștige bani. Sper că nu te-am confundat. În termeni simpli, veți fi plătit pentru afișarea de linkuri pe blogul dvs.

Articole Similare:   Moduri unice de a face bani online de lucru de la domiciliu

Acum, cum integrăm un astfel de serviciu excelent în blogul nostru? InfoLinks a creat cu generozitate un widget WordPress pe care îl puteți instala pur și simplu pe site-ul dvs.

Urmați ghidul de integrare 1 minut și ar trebui să aveți anunțuri în text integrate în blogul dvs. în cel mai scurt timp

InfoLinks are o relativă plăți mari pe clic (PPC); în medie, fiecare clic este de 0,10 USD. Să presupunem că aveți 500 de vizitatori pe zi, iar 10% (50 de persoane) fiecare faceți clic pe o reclamă în text pe zi. Asta îți dă $ 5,00 pe zi, ceea ce se traduce la peste 1.500 de dolari pe an făcând absolut nimic! Și aceasta este doar o simplă 10% de vizitatori zilnici! Câștigați venituri serioase cu InfoLinks

În ceea ce privește metodele de plată, InfoLinks plătește fie prin PayPal, fie prin Cec. Destul de convenabil pentru mine

Alte metode de generare de monezi

Există sute de moduri de a genera bani din blogul dvs., iar InfoLinks este doar unul dintre ele. O altă metodă gratuită de 100% este marketing afiliat . Pe scurt, afiliatul de marketing funcționează astfel: companii importante precum Microsoft vă plătesc când le ajutați să facă o vânzare. De fiecare dată când trimiteți un prieten pe site-ul Microsoft și efectuează o achiziție (adică Windows 7), câștigați un anumit procent din totalul vânzărilor (de obicei în jur de 10-15%) de la Microsoft. Având în vedere volumul de trafic pe care îl aveți deja, acesta poate fi un producător de bani imens . Încercați această metodă, deoarece ea este gratuită și în proporție de 100%!

Multe soluții de bani oferă acum și widget-uri WordPress și vă puteți monetiza blogul în orice măsură doriți. Rețineți că nu doriți ca mai mult de 20% din blogul dvs. să fie reclame = P

6.) Distrează-te să câștigi niște bani gratis cu blogul dvs. WordPress

Odată ce ați realizat toate sau majoritatea de mai sus, ați reușit să creați un blog WordPress care să câștige în jurul valorii de 2000-3000 USD pe an. Amintiți-vă că mai multă scriere = mai mulți vizitatori = mai mult trafic = mai multe mașini de anunțuri cu clickuri = mai multe $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$!

O notă foarte importantă este că un blog generat de bani nu ar trebui să fie principala sursă de venit. Cu toate acestea, a face un $ 2000 + un an este extrem de bun având în vedere faptul că vizitatorii dvs. fac toată munca!

CONCLUZII

Sper că v-ați bucurat de acest articol și puteți aplica unele dintre metodele mele pentru a începe să câștigați niște bani semnificativi online cu blogul dvs. WordPress

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge

Seo Md Gags