Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Cum sa faci bani online cu forumuri

/
/
/
37 Views

Cei care doresc să știe cum să facă bani online pe forumuri ar trebui să știe nu numai despre metode, ci și despre modalitățile de a obține trafic. Este nevoie de timp, dar poate fi foarte plină de satisfacții în mai multe moduri decât unul.

Sfat bancar 1: Metode standard

Cele mai frecvente sfaturi pe care le veți găsi pentru a face bani online cu forumuri sunt metodele standard de publicitate: Google AdSense, bannere și anunțuri pop-up. Aceste metode pot funcționa, deși au tendința să aglomereze un forum și să facă să pară “spammy”, ceea ce poate uneori să scadă clasamentul site-ului dvs. cu Dmoz (cel mai mare sistem de directoare pe internet) și cu alți administratori de directoare. Dacă decideți să utilizați aceste anunțuri, încercați să vă asigurați că acestea adaugă atractivității estetice ale site-ului și nu devin un obstacol.

Bani de bani 2: Încercați un program de afiliere

Programele afiliate pot fi construite legal între site-uri similare / forumuri sau pot fi conectate mai precis utilizând o rețea de afiliați, cum ar fi Google Affiliates și Click Bank. Dacă nu doriți să vă înscrieți pentru o rețea, vizitați alte site-uri care promovează programe sau informații complementare ale dvs. Oferiți-le să le permită să posteze anunțuri pe site-ul dvs. și să le primească în schimb. Utilizarea unei rețele are un avantaj față de această metodă casuală, deoarece rezultatele sunt mult mai cuantificabile, iar rețelele mari au acces la cele mai bune produse și servicii.

Money Tip 3: Membrii Premium

Când începeți prima dată cu forumul dvs., este mai bine să vă concentrați asupra construirii unei comunități înainte de a introduce metode de a face bani. Cu toate acestea, odată ce forumul dvs. începe să decoleze, puteți introduce o secțiune premium în care membrii plătesc pentru a citi și posta conținut special. În mod alternativ, este posibil să aveți o secțiune de anunțuri care necesită fie plata pe fir sau un membru premium. Unii oameni petrec ani de zile construind un forum liber într-un punct în care are o reputație solidă, iar apoi într-o zi transformându-l într-un singur forum de membru. Trebuie să alegeți ce se potrivește cel mai bine forumului dvs.

Articole Similare:   Efectuarea de bani "rapizi" online

Sfat de trafic: Utilizați articolul de marketing

Acest lucru este legat de blogging, dar poate fi pertinent pentru a învăța cum să facă bani online și pe forumuri. Scrierea unui conținut bun, original, util și informativ în zona dvs. de specializare și permiterea altora să le utilizeze pe site-urile lor poate genera trafic pe site-ul dvs. Atunci când altcineva utilizează conținutul dvs. gratuit, trebuie să păstreze caseta de resurse cu adresa URL a site-ului dvs. / forumului. Apoi, când cineva citește acel conținut și îi place ceea ce văd, ei pot face clic pe linkul dvs. și pot vedea forumul. Acest lucru ajută, de asemenea, construirea backlink atunci când vine vorba de alpinism clasamente.

Mai multe fluxuri de venituri

Nu există nici o modalitate de a face bani online cu forumuri; există multe, iar cele mai multe sunt foarte asemănătoare. Una dintre cele mai bune metode pentru a obține forumul dvs. în negru este de a acoperi cu mai multe fluxuri de venituri. Utilizând mai multe metode judicioase, veți aduce bani în mod constant, deși în mai mici, dar aceste sume mici vor începe să se adune cu timpul. De asemenea, vă declare dependența de o anumită metodă, cum ar fi AdSense sau bannere, permițându-vă să vă faceți site-ul mai mult pentru propriile dvs. gusturi și pentru a vă face forumurile mai ușor de utilizat.

Învățând cum să faci bani online cu forumuri, poți avea vreodată comunitatea ta online să devină autosuficientă – poate chiar să genereze un profit! Aproape toate strategiile de monetizare pentru forumuri se referă la creșterea traficului pe site, iar acest lucru nu se întâmplă de obicei peste noapte.

Articole Similare:   Câștigați bani pentru sondaje plătite
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge