Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Cum sa faci bani online ca pe un vechi de 17 ani

/
/
/
20 Views

Astăzi, în 2011, mulți adolescenți fac, de fapt, o viață decentă de a lucra la domiciliu pe web. Ceea ce a fost odată o lume a oportunităților închise numai adulților a devenit acum o distracție pentru tinerii adolescenți care doresc să facă uzuri mai bune și mai productive ale timpului lor: făcând bani online.

Operam un blog de a face bani eu, dar obtineti acest lucru: sunt doar 17 ani! Nu este un lucru mare ca mulți bloggeri de nume mari din industrie, dar are mai mult decât suficient potențial pentru a-mi obține un venit decent în calitate de adolescent. Acest lucru merge doar pentru a arăta cât de ușor este pentru orice persoană dedicată să înceapă o afacere de servicii online, să construiască un venit online consecvent din munca liberă, să scrie un blog profesional cu profit, să facă ceva pe web atunci când vine vorba de marketing pe internet !

Așa că voi lua restul acestui articol pentru a-mi dovedi punctul de cât de insultător este ușor să câștigi bani online. Astăzi, aș dori să defalc 5 modalități posibile pentru ca oricine să facă bani online în decurs de 24 de ore; hei, dacă un bătrân de 17 ani o poate face, poți să o faci și tu. Cheia este să vă luați pur și simplu mâinile pe un cont PayPal, cu cârlig sau cu un escroc, și veți fi pregătiți să câștigați bani online.

1) Forum Populația Servicii

  • Dacă Google “scriitori de închiriat pe web”, mai multe site-uri web care angajează scriitori profesioniști vor apărea în fața dvs. Am folosit pentru a fi parte din aceste site-uri de servicii care oferă cumpărătorilor și webmasterilor un serviciu special: ei ar trimite scriitori dedicați să-și populeze site-urile sau forumurile în schimbul unei taxe. Ca scriitor, salariul nu a fost atât de bun, dar dacă vă alăturați 5 sau 10 site-uri cu succes, salariul ar putea adăuga cu ușurință un venit suplimentar online.
Articole Similare:   Modalitati de a face bani online

2) Site-uri pentru oferta de numerar

  • Dacă locuiți în America sau într-o țară similară din prima țară, lunar doar pentru a obține informații personale și preferințe în servicii. Site-urile de sondaj sau site-urile cu oferte de numerar vă oferă o șansă de a încerca servicii gratuite de încercare pe care le puteți anula cu ușurință. În schimb, pentru a le ajuta, veți fi plătiți taxe mari care ar putea adăuga până la un salariu minim salarial minim până la sfârșitul lunii.

3) Middleman Services

  • Pe aproape orice forum de amatori de pe web, există o mare nevoie de servicii intermediare. Un intermediar, în lumea internetului, este cel care mediază între tranzacțiile dintre utilizatorii obișnuiți de internet. Plata nu este atât de mare pentru medierea unei tranzacții pentru doi utilizatori, dar angajarea la mai multe site-uri și mai multe tranzacții vor face ca, ca și cele două metode anterioare, să ajungă în contul tău lunar.

4) Pune anunțuri Google AdSense pe bloguri de nișă

  • Blogarea de nișă este o industrie profundă, cu mulți jucători mari monopolizând competiția. În ciuda acestui fapt, mulți adolescenți din întreaga lume continuă să-și facă propriile cote în bogăția comunității online prin plasarea de bloguri de nișă sau bloguri cu subiecte specifice, pe tot felul de sub-teme cum ar fi formarea câinilor, celebritate despre Paris Hilton; gândiți-vă la aproape orice subiect care are o audiență și un adolescent a încercat, probabil, să câștige niște bani pe ea! Prin traficul care vine în aceste bloguri, scriitorii pot câștiga prin înscrierea la programul Google AdSense care plătește acești webmasteri pentru fiecare vizitator care face clic pe un anunț pe pagina lor.
Articole Similare:   Faceți bani online Legit

5) Respingerea pe eBay

  • Înapoi în anii '90, eBay a fost tot furia pentru vânzarea lucrurilor vechi. Astăzi, este totuși tot furia, dar pentru un motiv foarte diferit: revânzarea sau arta de a cumpăra articole ieftine și de a le vinde din nou la un preț mai mare. Oricine poate, din nou, să cumpere articole de pe eBay sau dintr-o sursă locală ca un magazin de vecinătate și să le revândă prin prețuri și licitații mai mari.

Lumea online sa schimbat în ultimii ani, iar internetul este copt pentru luarea de către cei care doresc să-și dezvolte veniturile și salariile. Tot ce îți trebuie este un mic efort de a cerceta, de a citi bloguri de tutorial ca mine despre cum să faci bani online și să lucrezi în mod constant pe tehnici care adaugă o mulțime de bani pe o perioadă lungă de timp. Metodele pe care le-am enumerat astăzi sunt literalmente doar o mână de mii de tehnici și metode pe care oricine le poate învăța pe web prin dăruire și perseverență.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge