Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Cum sa faci bani online

/
/
/
33 Views

După ce am petrecut optsprezece luni în programul de mentorat AM2 GOLD cu Alex Mandossian și Armand Morin, doi dintre cei mai de succes oameni de pe net, am descoperit șase secrete strategice.

SECRETE STRATEGICE

Secrete strategice & sunt strategiile de care ai nevoie pentru a obține dreptul dacă vei reuși să faci bani online. Așa cum spuneam în afacerea cu capital de risc: “Dacă începeți cu o strategie greșită, nici un efort nu va reuși decât să vă schimbați strategia”. Deci, dacă sunteți serios dorind să reușiți online, acestea sunt cele șase secrete pe care trebuie să le cunoașteți și să le urmați.

RULUL 90-10

Primul este “Regula 90-10”. Încălcarea acestei reguli este motivul pentru care cei mai mulți oameni NICIODATĂ nu fac niciodată bani. Regula 90-10 spune: “Petreceti cel putin 90% din timpul obtinandu-va traficul si convertiti-l in clienti si bani … si petreceti nu mai mult de 10% din timpul dvs. pe probleme de tehnologie.” Din moment ce este singurul tău cel mai valoros activ, gestionarea acestuia devine eficientă pentru succesul tău. Când construiți afaceri online, există patru domenii care necesită timp: selectarea unui produs, construirea și asamblarea tehnologiei pentru site-ul dvs., obținerea traficului și conversia traficului în clienți și bani.

Cele patru cerințe

În primul rând, trebuie să aveți un produs sau serviciu pentru a vinde dacă doriți să obțineți bani în schimb. Produsele pot fi fizice (mașini, cluburi de golf, becuri etc.) sau pot fi informative (cărți, buletine de știri, muzică, cursuri etc.). În al doilea rând, trebuie să aveți o tehnologie. Întrucât afacerile online operează în lumea digitală a internetului, o afacere online necesită o infrastructură digitală care constă în: adrese URL, servere web, acces la Internet de mare viteză, numeroase aplicații software, procesarea cărților de credit etc. În al treilea rând, aveți nevoie de trafic. Fără trafic care aduce perspective (clienți potențiali) pe site-ul dvs., cel mai bun produs și cea mai bună tehnologie sunt lipsite de valoare. Și, în final, trebuie să convertiți un procent din trafic în clienți și bani. Acest lucru se face cu titluri puternice, copie de vânzări convingătoare, numeroase mărturii, o ofertă grozavă și o bună garanție.

Articole Similare:   Faceți bani online - Cum să câștigați bani de acasă

De ce mai mulți oameni nu reușesc

Majoritatea oamenilor încep prin selectarea unui produs pentru a vinde și apoi trece la dezvoltarea site-ului sau a tehnologiei. Având în vedere că puțini oameni au resursele necesare pentru a angaja webmasteri cu experiență pentru a gestiona chestiile tehnologice pentru ei, ei încearcă să învețe tehnologiile înșiși într-un efort de a economisi bani. Persoanele fără expertiză tehnică care încearcă să învețe codul HTML, FTPing, rețelele, aplicațiile software, comerțul electronic etc. încalcă regula 90-10 și sunt în general sortite să se prăbușească înainte de a face vreodată bani. De ce? Deoarece învățarea tehnologiilor este prea complexă și consumatoare de timp pentru persoana obișnuită. Cu toate acestea, un studiu recent a constatat că majoritatea începătorilor petrec 90% din timpul lor încercând să facă tehnologiile să funcționeze și doar 10% din timpul lor obținând abilități de conversie a traficului și învățării. Și apoi să ne întrebăm de ce nu fac niciodată bani.

CE PROS SĂ DO

Antreprenorii on-line de succes fac exact contrariul. Ei au descoperit că nu au bani în învățarea tehnologiilor necesare. Acest lucru este cel mai bine lăsat de webmasteri și geeks. Profesioniștii au aflat că banii se fac prin obținerea traficului și transformarea acestuia în clienți și bani. Iată regula 90-10. Ca rezultat, profesioniștii învață webmasteri experimentați să se ocupe de cerințele lor de tehnologie, astfel încât aceștia să își poată dedica 90% din timpul lor pentru a stăpâni abilitățile de trafic și conversie.

SOLUȚIA NEWBIE

Până acum toți cei care doreau să facă bani online au avut doar două opțiuni pentru a face față tehnologiilor necesare. Fie:

Articole Similare:   Efectuarea de bani online Easy Way cu sisteme de copiere paste

1) angaja un webmaster experimentat SAU

2) să învețe tehnologiile înseși.

Deoarece tehnologiile sunt atât de complexe și dificil de stăpânit, majoritatea începătorilor renunță înainte să învețe suficient pentru a se deplasa pe abilitățile de trafic și conversie. Acum există o soluție tehnologică nouă care elimină automat această problemă. Această tehnologie se numește Mașini simple de bani. Simple Money Machines este o aplicație nouă, găzduită online, care oferă toată tehnologia necesară pentru a face bani online fără a fi nevoie să angajeze un webmaster scump sau să învețe orice tehnologie.

SIMPLE MONEY MACHINES

Mașinile simple de bani sunt primele Internet-Business-In-A-Box complete. Tot ce aveți nevoie este acum într-o aplicație HOSTED ONU, simplă și punctuală. Nu mai există conturi de găzduire pentru a configura și a gestiona, nu HTML pentru a învăța, nici mai mult software pentru a cumpăra, și nu mai webmasteri scumpe. Fiecare mașină simplă de bani vine cu: găzduire, configurare automată a adreselor URL, constructor de site-uri WYSIWYG, opțiune de înscriere în pagină și autoresponder de e-mail, urmărire anunțuri, audio web, teste separate, eCommerce și tablouri de bord. Oricine poate punct-și-clic poate seta acum o afacere web complet în mai puțin de 30 de minute fără expertiză tehnică. Mai presus de toate, fiecare mașină simplă de bani a costat mai puțin de o cafea Starbuck pe lună. Și fiecare mașină vine cu o GRATUITĂ acasă-studiu-Curs intitulat Cum a face primul dvs. 50.000 dolari ONLINE în mai puțin de o oră O ZI.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge