Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Cum să faci bani din sondaje plătite online

/
/
/
11 Views

Efectuarea de bani din sondajele plătite nu a fost niciodată mai ușoară în epoca modernă. Pe măsură ce tot mai mulți oameni merg online (studii arată că 80,6% din australienii folosesc în mod activ internetul), companiile de cercetare de piață folosesc internetul din ce în ce mai mult pentru a-și desfășura cercetarea.

Această creștere recentă în cercetarea pieței on-line este o veste excelentă pentru cei precum dvs. care doresc să vă suplimenteze veniturile curente cu activități online simple. Luați în considerare perioada de timp pe care o petreceți acum pe internet – dacă sunteți ceva ca mine, nu este o sumă nesemnificativă – gândiți-vă acum cât timp ați putea cheltui pentru a câștiga bani în loc să navigați fără rost.

Acum de unde să încep? Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să rulați o căutare pe sondaje plătite pe un motor de căutare bun precum Google. O căutare, cum ar fi “Sondaje plătite online” ar trebui să facă bine. Acum, ce ar trebui să căutați atunci când vizitați unul dintre aceste site-uri de sondaje plătite?

* Taxele de înscriere – Dacă nu sunteți dispus să investiți bani în noua dvs. schemă de bani, atunci asigurați-vă că nu există taxe de înregistrare. Cele mai multe dintre aceste site-uri încearcă să vă rupă oricum și există o mulțime de site-uri sondaj gratuit, astfel încât nu este necesar să plătească taxe.

* Recompense – Ce fel de recompensă vrei să primești pentru timpul petrecut? Numerarul este, evident, cea mai bună recompensă, dar multe dintre aceste site-uri folosesc voucherele cadou ca recompense rambursabile și acestea sunt aproape la fel de bune ca și numerarul. Lucrul pe care trebuie să-l urmăriți aici sunt site-urile care oferă “tombole” sau “trage lunar” ca recompense, acestea nu oferă un randament ridicat și ați putea merge foarte bine întreaga carieră nouă ” fără a primi recompense de la aceste site-uri.

Articole Similare:   A face bani online folosind rețelele sociale

* Metoda de plată – Dacă faci sondaje pentru bani, atunci trebuie să afli cum te vei plăti. Unele site-uri cu sondaje plătite oferă PayPal ca metodă de plată, în timp ce altele vă trimit un cec; este vorba de o împărțire de 50/50. Ambele sunt rezonabile cu toate acestea, fie o metodă este în mod normal acceptabilă pentru majoritatea oamenilor, dar este bine să știți.

Acum, după ce ai găsit primul site de sondaje plătite și te-ai înscris pentru a-ți lua sondajele, vreau să găsești următorul. Și după ce ați găsit următorul și v-ați înscris, v-aș dori să găsiți următoarea. Simți că se formează un model? Adevărul este că, dacă doriți să câștigați orice fel de sumă substanțială de la efectuarea de sondaje online, trebuie să vă înscrieți la mai multe site-uri. Acest lucru poate părea obositor, deși odată ce v-ați înscris la câteva site-uri și ați făcut niște sondaje, recompensele vor începe să se adune.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge