Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Cum să faci bani de la jocurile online

/
/
/
4 Views

Fiind plătită pentru a juca jocuri pe calculator s-ar putea să pară un vis prea bun pentru a fi adevărat, dar industria a devenit mai rapidă o realitate pentru jucătorii din ce în ce mai norocoși. În plus, există multe modele de afaceri diferite pe care le puteți utiliza pentru a câștiga bani din jocuri.

Economia virtuală

Prima metodă de a câștiga bani din jocuri este să te implici într-un MMORPG. Aceasta înseamnă “jocul online de roluri online cu masă multiplayer” și se referă la orice lume a jocurilor online care permite jucătorilor să exploreze și să interacționeze; cele două dintre cele mai cunoscute dintre acestea fiind, desigur, “World of Warcraft” și “A doua viață”.

Odată ce te-ai înscris la una din aceste lumi ale jocurilor, vei fi surprins de cât de serios îi ia unii jucători. Acestea sunt lumi de joc pline de imersiune unde statutul tău înseamnă totul. Atât de mult este cazul în care o crimă de viață reală a avut loc, de fapt, în urma tranzacționării defectuoase a instrumentelor în WoW (care ar trebui să fie un avertisment că acest lucru nu este un loc pentru a încerca să scamăm oamenii din banii lor). În World of Warcraft va trebui mai întâi să alegeți tipul de personaj și să decideți dacă un Orc sau un Elf vă reflectă mai bine ca persoană. De aici va trebui să devii bun, moment în care veți putea să vindeți o varietate de servicii.

Mai întâi poți câștiga bani vânzând articolele pe care le-ai găsit în lumea jocurilor. Va trebui să aveți experiență înaltă ” puncte pentru a obține articolele menționate în primul rând, astfel încât, odată ce faceți jucători cu niveluri mai mici de experiență, vă va oferi de multe ori să plătiți bani reali dacă transferați elementul în lumea jocurilor. Jucătorii pot de asemenea să vândă aur virtual pentru aur din lumea reală în ceea ce se numește “economie virtuală”. În jocul Second Life, un joc care urmărește o asemănare mai strânsă cu realitatea și care se bucură de o demografie mai veche, moneda virtuală Linden poate fi transformată în mod liber în tratatele lumii reale. În cadrul jocului jucătorii dețin locuri de muncă și cumpără proprietăți și imobile și în mod esențial trăiesc în întregime “a doua viață”. Jucând corect în joc, este posibil să puneți bani în lumea reală și să îl multiplicați în Second Life.

Articole Similare:  Creșterea venitului dvs. prin a face bani online cu aceste sfaturi

Sales Services

În multe lumi de joc există elemente ale jocului care nu pot fi vândute sau cumpărate, cum ar fi nivelurile de experiență menționate mai sus. Din acest motiv, jucătorii vor fi dispuși să cheltuiască bani pentru a cumpăra alte conturi ale utilizatorilor, ceea ce înseamnă că un model de afaceri simplu ar trebui să-și ridice caracterele, apoi să le vândă pentru bani reali. În alte situații în care utilizatorii nu vor să pună timpul pentru a-și ridica personajele înșiși, aceștia ar putea fi, de asemenea, dispuși să plătească altora pentru a le face pentru ceea ce se numește servicii de nivelare. Alți jucători pot dori ca conturile lor să rămână active în timp ce se află în vacanță sau în afaceri și astfel îi vor plăti pe ceilalți să joace în calitatea lor în timp ce se află la distanță. Dacă oricare dintre aceste servicii sună ca ceva ce ar fi interesat și capabil să ofere, atunci puteți începe să faceți publicitate fie în lumea jocurilor, fie pe forumuri similare.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge