Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

Cum să faci bani cu sondaje online

/
/
/
16 Views

Există mii de oameni care vinde un număr vast de diferite produse online despre cum să câștigi bani de pe internet, luând sondaje online simple, cred că este posibil cel mai simplu mod de a câștiga o sumă bună de bani de pe PC-ul dvs.

Principalul lucru de reținut despre orice tip de idei de a face bani pe care le-ați găsit pe web este că nu veți fi un milionar peste noapte, indiferent de anunțul vă spune. Îmi place să cred că cel puțin cu anchetele online știți că câștigați cu fiecare anchetă pe care o completați.

Companiile plătesc mari bani pentru cercetarea pieței și o modalitate de a afla ce doresc oamenii este să folosiți internetul pentru a cere ajutorul nostru există o mulțime de site-uri web care încearcă să strângă informațiile în numele lor și o modalitate de a obține opiniile dvs. este de a plăti persoanelor fizice să efectueze sondaje.

Am completat anchetele online pentru câțiva ani și acum găsi multe site-uri care se dovedesc a fi o pierdere completă de timp și efort, cu toate acestea, pe de altă parte, există o mulțime de legit site-uri care sunt mai mult decât fericiți să vă plătească bine pentru completarea lor de cercetare on-line. Există site-uri pe care le-am găsit care trimit vouchere, precum și bani și să fiu sincer când primești până la 75.00 £ în voucherele Amazon.co.uk pentru o citire de 10 minute.

Te găsești plin de sondaje pentru tot felul de companii diferite, un minut veți examina cel mai recent anunț TV de la McVitie și următorul e-mail pe care îl primiți vă poate întreba despre ultima experiență de vacanță. Niciodată nu știți ce vi se va cere mai departe.

Articole Similare:   Cum de a găsi o afacere reală Efectuarea de bani online!

Recompensele așa cum am spus mai devreme nu sunt întotdeauna în numerar, ele pot fi vouchere sau scheme de puncte. Desigur, puteți alege care site-uri de cercetare să meargă și veți găsi toate specificați ce sunt recompense acolo și cum le primiți, unele site-uri vă trimit cecuri în postul în care alții solicită aveți un cont Paypal pentru ca aceștia să trimită plăți prin transfer electronic. Programele Point sunt similare cu punctele Nectar și Clubcard unde puteți schimba punctele salvate pentru articole din listele lor. Eu personal nu merg la schemele punctului așa cum îmi place să văd banii și voucherele la sfârșitul lunii. Plățile sunt trimise fie la sfârșitul lunii, fie după ce ați atins o anumită sumă sau nivel în care puteți să vă retrageți atunci când alegeți.

Nu plătiți în niciun caz pentru a deveni membru al unui site care va trimite vă anchete pentru a completa, acesta este un con. (19659002) Cum să începeți

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să deschideți un cont separat de e-mail doar pentru anchetele primite, aceasta va fi, de asemenea, adresa pe care ar trebui să o utilizați la înregistrare cu site-uri de anchetă online. Crede-mă când primesc numărul de anchete pe care le fac în fiecare zi nu vrei să te amesteci în mijlocul lor

În continuare vrei să compui o listă de site-uri pe care vrei să te înregistrezi, să fii atent în această etapă, să nu te înregistrezi cu cineva sau dacă ești cutia de e-mail va fi complet plină de prostii fără valoare. Am creat o mică listă a site-urilor pe care le folosesc personal, Alăturați-vă tuturor pentru a vă începe și veți fi surprinși cât de multe sondaje sunteți trimis. Nu te aștepta la mii în prima zi sau așa, dar după ce ai completat un cuplu, ei vor începe să curgă la cutia poștală.

Articole Similare:   Efectuarea de bani online

Aveți timp pentru a cerceta diferite site-uri înainte de a vă înregistra vizitați forumurile sondajelor plătite și pentru a afla despre cele mai bune locurile la care să te înscrii. Există destul de multe forumuri acolo și sunt o sursă bună de informații în care puteți discuta cu alții cu același scop.

Înregistrați-vă cu site-urile care vă interesează și amintiți-vă că încercați să fiți cinstiți pe măsură ce anchetele trimise către în majoritatea cazurilor depindeți de interesele dvs., de hobby-uri, de carieră etc. Nu uitați să scrieți toate numele site-urilor și numele de utilizator și parola personale pentru fiecare cont, nu doriți să aveți o mulțime de bani într-o altă persoană atunci când s-ar putea să fie în propria dvs.

După ce v-ați înscris la zece companii sau vă stați înapoi și așteptați să vedeți ce se întâmplă prin e-mail, odată ce veți cunoaște diferitele companii pe care le veți putea spuneți ce e-mailuri să prioritizeze și aspectul anchetelor lor. Încercați să nu vă supraîncărcați cu sute de e-mail-uri, verificați-vă cât mai mult în cutie și completați cât mai multe sondaje puteți.

Când sunteți în stare să finalizați aceste sondaje, la discuțiile online sau chiar la interviurile telefonice, aici puteți face o sumă foarte bună de bani pe care unele companii le plătesc peste 50 de lire sterline pe oră, doar pentru a vorbi cu dvs. prin telefon. Amintiți-vă să nu vă dezvăluiți detaliile personale decât dacă sunteți sigur (ă) de cine le dați și ce intenționează să facă cu informațiile

În cele din urmă, noroc, sper că vă place să vă împărtășiți opiniile și să câștigați acești bani suplimentari pe care l-ați căutat.

Articole Similare:   Cum fac oamenii de fapt bani online?
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge