Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Cum să faci bani buni online din domeniile expirate

/
/
/
17 Views

Numele de domenii care au expirat oferă o oportunitate minunată de a face bani buni online.

Mii de webmasteri investesc eforturi, timp și bani în promovarea site-urilor și domeniilor lor pentru a construi traficul. Unii dintre ei își pierde apoi interesul, continuă, dar rămân activ site-urile lor. Aceasta înseamnă că, în ciuda faptului că dețin domeniul, nu o promovează în mod activ. Cu toate acestea, adevărul este că domeniul nu are nevoie de nici o promovare ulterioară. Toate sistemele de marketing automate care au fost puse în aplicare continuă să aducă trafic. Cu alte cuvinte, site-ul ruleaza singur.

Proprietatea acestor domenii va expira. Dacă achiziționați aceste domenii odată ce revin pe piață, iar foștii proprietari își pierd drepturile, aveți un flux de clienți pre-construiți.

Puteți alege să refaceți site-ul sau să redirecționați traficul către propriul domeniu.

Este într-adevăr atât de simplu. Site-uri web, cum ar fi DeletedDomains.com, de fapt, ajută în a face toate legwork și sunt destul de fiabile. Cu toate acestea, este important să fiți foarte atent atunci când utilizați alte site-uri. Există oameni lipsiți de scrupule care încearcă să vă vândă abonamente, să vă ofere liste învechite, să vă ia banii și să păstrați domeniile bune pentru ei înșiși.

Domeniile expirate ar putea fi, de asemenea, parcate. Domeniul de parcare este înregistrarea unui nume de domeniu fără al folosi (fără a plasa orice conținut pe domeniu). Acest lucru se poate face pentru a rezerva numele de domeniu pentru dezvoltarea ulterioară, pentru a proteja împotriva posibilității de ghemuire domeniu, sau să se angajeze în ghemuit domeniu fără scrupule.

Articole Similare:   Efectuarea de bani online cu sondaje plătite

Parcarea la domiciliu ar putea fi clasificată ca monedă și nemonificată. În parcarea pe domenii de venit, anunțurile sunt afișate vizitatorilor, iar solicitantul înregistrării câștigă venituri prin publicitate pe plată pe clic sau prin alte forme de publicitate. În forma non-monetizată, mesajul “Coming Soon” sau “În construcție” poate sau nu să fie introdus de registratorul domeniului sau de reseller. Acesta este un site web pe o singură pagină pe care oamenii îl văd când introduc numele de domeniu sau urmează un link într-un browser.

Chiar dacă domeniile expirate care sunt achiziționate cu un flux de trafic preexistent ar fi putut parca și monetiza cu anunțuri, este important de reținut că traficul preexistent pe domenii expirate scade cu timpul dacă domeniile sunt parcate și nu sunt introduse în o utilizare similară cu motivul pentru care au construit traficul în primul rând. Acest lucru se datorează în timp, alte site-uri cu linkuri inbound către aceste domenii elimină vreodată aceste link-uri atunci când aflăm că site-urile sunt inactive și nu duc la conținut relevant.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge