Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

Cum să economisiți bani pe produse cosmetice

/
/
/
19 Views

Uită-te la culoarul de machiaj și te găsești în mod automat atras de parfumurile mistice și de ambalajele vibrante. Înainte de a ști asta, ieșiți cu produse noi și cu o factură gravă. Știm că vă iubești produsele de frumusețe și merită să fiți răsfățați. Dar nu vă faceți griji aici sunt câteva sfaturi care vă permit să fiți regina frumuseții fără a sparge banca!

1. Fii atent la vânzări!

Ofertele Black Friday sunt minunate, dar puteți găsi reduceri uriașe la brandurile preferate pe tot parcursul anului! Majoritatea magazinelor au un buletin informativ în care anunță reduceri și vânzări, adesea oferindu-ți o reducere specială online care nu este disponibilă în magazin. Deci, mergeți la site-urile preferate ale magazinului de cosmetică și înscrieți-vă la buletinele de știri.

2. Lăsați talentul dvs. multi-tasking să strălucească

Este posibil să nu realizați acest lucru, dar majoritatea produselor dvs. de frumusețe pot servi mai mult decât un scop. Îndepărtați rujul lichid pe obraji și amestecați pentru a economisi bani pe roșu. În loc de marcajele presate investesc în marcajele lichide, amestecați câteva picături cu fundația sau cu cremă bb pentru finisare roșie atunci când finisajul mat este incomod. Creați-vă creativitatea și economisiți bani. Acesta este darul perfect pentru fete.

3. Du-te la farmacie

Cineva care este dependent de brandurile high-end care cumpara machiaj si ingrijirea pielii la o farmacie poate suna oribil, dar majoritatea brandurilor de droguri sunt la o fractiune din brandurile tale de lux si ofera produse uimitoare calitate. Evitați să investiți în produse de ultimă generație pe care trebuie să le înlocuiți foarte frecvent, cum ar fi mascaras, ochiuri și compacte, sau produse pe care doriți să le aveți la fel de variate ca rujurile.

Articole Similare:   Pentru adolescenți - face bani online cu bloguri

4. Obțineți abonamente la cutie de frumusețe

Puteți salva o cantitate de bani cu abonamente la cutie de frumusețe, mai ales dacă optați pentru cei care oferă produse de dimensiune completă în loc de eșantioane. Dulapurile cu mostre nu vă pot oferi aceeași valoare pentru bani ca și cutii cu produse de dimensiuni medii.

5. Utilizați nucă de cocos ca remover pentru machiaj

Nu este nevoie să vă risipiți banii pe scuame și șervețele de machiaj costisitoare. Uleiul de nucă de cocos poate elimina ușor machiajul rezistent la apă. Nu este doar o opțiune potrivită pentru buzunar, dar este, de asemenea, bună pentru piele, sprâncene și gene.

Sperăm că aceste sfaturi vă ajută să oferiți portofelului dvs. câteva TLC și să vă faceți să arătați atât de plin de farmec ca niciodată, . Abonarea la o casetă de abonament pentru frumusețe este modul în care se pot obține toate produsele într-o cantitate foarte mică. Acest lucru este perfect pentru fetele care nu doresc să folosească un singur produs pentru multe utilizări.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge