Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Cum să câștigi bani din jocuri

/
/
/
13 Views

Devenind un tester de jocuri video ar putea fi munca de vis a multor jucători: nu se plătesc pentru a face ceea ce le place. Acest articol va servi ca un ghid despre modul de a câștiga bani din jocuri și despre felul în care ficțiunea și realitatea se pot uni într-o lucrare care îi adresează adolescenților și adulților.

Deci, care sunt cerințele pentru a face bani jucând jocuri video?

Pe ​​scurt, nu există cerințe majore pentru a deveni un tester beta; totuși asta nu înseamnă că nimeni nu poate face acest lucru. Recomandările obișnuite pe care un tester de jocuri ar trebui să le aibă sunt: ​​

– Nivel intermediar de engleză (engleză scrisă).

– Experiență cu toate tipurile de jocuri (jocuri de fotografiere, RPG, strategie, sport).

– Atenție la detalii, răbdare și abilități extraordinare.

– Înțelegerea de bază a programării.

– Fii adult.

Cele de mai sus sunt principalele linii directoare, dar pot exista mai mult sau mai puține cerințe în funcție de descrierea postului și de sarcinile pe care trebuie să le execute. Este bine să clarificăm faptul că aceste competențe nu garantează că un loc de muncă va fi debarcat.

Care este exact lucrarea unui tester beta

Mai întâi de toate, există diferite tipuri de testere beta. Un joc video combină astăzi numeroase secțiuni și, deși există evident o formă de sarcini generale de testare, majoritatea lucrărilor sunt legate de specificul jocului.

De exemplu, testerii de conținut sunt responsabili de revizuirea textelor, a dialogurilor și chiar a semnelor care pot apărea în joc. Rolul efectuat este similar cu ceea ce face un verificator de ortografie și, bineînțeles, necesită o competență lingvistică.

Articole Similare:   Finanțe personale 101 Cum să împrumute bani online

Există și alte tipuri de testere beta cunoscute și ca “fani”, care lucrează de acasă și comunică prin internet. Practic, ei primesc jocul și apoi trimit un raport despre toate erorile pe care le întâlnesc pe măsură ce se joacă.

Cel de-al treilea tip de testeri beta sunt cei profesioniști, ceea ce reprezintă rolul deplin al jocurilor video. Funcția lor nu diferă mult de un tester de software obișnuit și se concentrează în principal pe testele legate de performanță, utilitate și fiabilitate.

Acestea se concentrează de obicei asupra unei anumite părți a jocului video și încearcă să forțeze situațiile care duc la posibile erori de programare. Unele dintre ele sunt evidente, cum ar fi erori grafice sau greseli AI, dar există și altele care necesită mai multă atenție și timp, cum ar fi executarea tuturor acțiunilor posibile în fiecare loc. Acest lucru se traduce pentru a muta caracterul lipit pe pereți sau obiecte solide, sărind peste tot, să trageți orice s-ar putea sparge, etc.

Cum să găsiți locul de muncă ca tester beta

un tester beta de jocuri video de astăzi poate suna ca o glumă și plăcile de locuri de muncă tradiționale nu pot lăsa lumină unui candidat. Există opțiuni, cum ar fi forumuri specializate on-line, dar atunci există posibilitatea de a fi scammed. Întreaga idee de a lucra din casă fără tulpini sună prea bine pentru a fi adevărată și contractează tot felul de adepți fără intenții atât de bune.

Cum rămâne cu plata

Companiile de jocuri de noroc plătesc de obicei în funcție de activitățile angajate. De exemplu, dacă se efectuează un sondaj online, se poate primi o plată între 5 și 75 USD. Alte sarcini care ar putea reprezenta un randament pentru tester sunt: ​​

Articole Similare:   Faceți bani online cu PayPal

– Participarea la focus grupuri.

– Previzualizarea remorcilor de joc.

– Revizuirea jocurilor.

Unul dintre pionierii industriei de testare a jocurilor video este Gamingjobsonline.com, un site de testare a jocurilor video care oferă oportunități proaspete persoanelor care doresc să-și facă viața ca tester de jocuri video. Au colaborat cu studiouri recunoscute pentru a aduce opinii în grupurile de focus online.

Concluzie

Este bine să rețineți întotdeauna că există argumente pro și contra în orice activitate care pare prea bună pentru a fi adevărată. Pentru joburile de testare a jocurilor, următoarea listă a fost compilată ca un ghid pentru persoanele care doresc să găsească un loc în această industrie.

– Accesul la jocuri noi în fața utilizatorului actual

– Lucrări plătite

– Ei câștigă experiență și contacte pentru viitor

– Puteți lucra de acasă

Contra:

– Munca repetitivă, obosită și adesea poate deveni plictisitoare dacă nu sunteți obișnuit să

– Trebuie să vă concentrați asupra aspectelor diferite de ceea ce se face atunci când ” cum ar fi explorarea fiecărui milimetru al hărții și testarea tuturor armelor și a competențelor.

– Poate provoca boala jocului video și ceea ce a fost înainte de petrecere a timpului liber nu este ceva ce se face pentru a supraviețui și care nu ar putea fi distractiv pentru toată lumea.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge

Seo Md Gags