Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

Cum să câștigați bani online – Terminologie, Partea 3

/
/
/
13 Views

Da, partea a 3-a. Așa sunt mulți termeni “obișnuiți” pentru a câștiga bani din afaceri la domiciliu și pe internet. Aceste articole sunt scrise pentru comercianții de internet novici.

Țineți minte; aceasta este definiția mea de termeni, nu o definiție oficială din orice dicționar. De asemenea, fac acest scurt, deoarece mulți dintre acești termeni necesită propriile articole.

Acest articol se va concentra în principal pe bloguri. Ce nume. Nu știu dacă Webster a ales asta, dar dacă nu au făcut-o, este doar o chestiune de timp

Când am început să încerc să fac bani online, au existat o mulțime de lucruri M-am gândit că nu aș face-o. Având un blog a fost unul dintre ei. Din anumite motive, mi-a fost intimidator și, de asemenea, însemna că trebuia să fiu social și să vorbesc cu oamenii. Pe măsură ce toate lucrurile evoluează, am decis că trebuie să încep un blog. Este simplu. În retrospectivă, m-aș putea lovi cu piciorul.

Cu crearea blogului meu a venit o nouă listă de terminologie. Deci, haideți să ajungem la ea.

Blog: Blogul este o combinație a cuvintelor Web și Log. Este denumit și “jurnal online” sau “cronică de informații”. Proprietarul sau editorul blogului face postări și dvs. ca cititor, puteți face comentarii. Cu alte cuvinte, este interactiv. Un blog este, de asemenea, un mod comun pentru comercianții de internet pentru a vinde informații sau produse; fie proprii, fie ca marketer afiliat. Există multe tipuri de bloguri;

Blogger: Cineva care bloguri

Blog Post: O postare pe blog poate fi făcută de către proprietarul sau editorul unui blog sau de către o persoană care postă un comentariu la postarea pe blogul altcuiva.

Articole Similare:   Faceți bani cu SEX - Aplicând 3 sfaturi practice de a face bani

Sindicarea blogurilor: Unele bloguri au un flux RSS (vezi terminologia, articolul 2). Feed-urile preiau conținutul actualizat și îl distribuie persoanelor care se abonează la acel Feed și la motoarele de căutare. : Nu, nu este echipament de golf. Ping-urile lasă motoarele de căutare să știe că blogul tău a fost actualizat. Există mai multe servicii care vor “pinge” blogul dvs. atunci când actualizați sau adăugați conținut nou. Puteți adăuga, de asemenea, un widget (widget-ul se apropie) pe blogul dvs. care va controla ping-urile în mod automat.

WordPress: WordPress este o platformă de publicare de software pentru bloguri. Orice și tot ce poate face un blog, au creat. Aceasta include software-ul din spatele scenei pentru temele foarte creative pentru a face aspectul blogului dvs. unic.

Plug-Ins: Plug-insurile sunt instrumente care fac funcția blogului dvs. Există mii de a alege de la. Desigur, există unele care sunt mai utile și mai populare decât altele. Există multe liste disponibile pentru plug-in-urile standard. Blogurile au mai multe plug-in-uri.

Widget-uri: Un widget este un instrument care vă ajută să efectuați o anumită sarcină. Exemple: widget-ul Ping care știe când să ping în mod automat, fără supra-ping. Opt-in widget-ul vă permite să adăugați cu ușurință o casetă de înscriere pe blog. Puteți adăuga mai multe widgeturi în blogul dvs.

Weebly: Un serviciu care vă permite să creați un site web gratuit sau un blog

Squidoo: Site foarte popular. Aici mergeți pentru a crea o pagină Web, care este denumită “lentilă”. Obiectivul dvs. poate fi pe orice subiect pe care doriți, în cadrul liniilor directoare și trebuie să fie aprobat pentru publicare. Acesta este un site web gratuit ce primește o cantitate extraordinară de trafic web. Este avantajos ca motoarele de căutare să vă conecteze obiectivul la blogul dvs. Mulți oameni folosesc obiectivul pentru a câștiga un venit.

Articole Similare:   A face bani online cu o lucrare de la domiciliu Watkins Produse de afaceri

HubPages: Similar cu Squidoo. HubPages este, de asemenea, un serviciu gratuit

Există multe alte servicii care vă permit să creați bloguri sau pagini web. Am comentat doar despre cele neobișnuit numite. Cele pe care le-am enumerat sunt menționate frecvent și este frumos să ai cel puțin o înțelegere de bază.

Sper că această informație a fost utilă. Încerc să-i păstrez lumina, dar informativă. A face bani online și de afaceri de marketing pe internet poate fi stresantă.

Păstrați un simț al umorului și mă voi întoarce cu articolul meu următor; Cum să câștigați bani online – Terminologie, Partea 4. Termenii ciudați și neobișnuit nu se termină niciodată.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge