Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Cum să câștigați bani online

/
/
/
16 Views

A doua zi, un prieten mi-a trimis prin e-mail întrebarea cum să câștig bani online. Era o întrebare destul de largă și trebuia să mă opresc de la a da un răspuns amplu. Pentru că mi-am amintit cât de mult urăsc răspunsurile astea! Ca; “cât timp este o bucată de șir”.

Începutul online poate fi greu și există literalmente mii de metode de a face bani online. Aș susține că construirea listei este cea mai bună și că mulți dintre cei mai buni câștigători online ar fi de acord!

Lista de clădiri creează o listă de adrese de e-mail pentru a trimite un buletin informativ. Această listă de adrese de e-mail trebuie să fie vizată și specifică pentru nișa în care vă aflați. Mulți oameni cred că cu cât e-mailul este mai mare, cu atât va fi mai bine, deoarece va însemna mai multe vânzări. Acest lucru nu este neapărat adevărat. O listă de persoane care nu sunt interesate de produsele pe care le vindeți este la fel de utilă ca o ceașcă de ciocolată! Gândește-te dacă ai un magazin care vinde rochii de mireasă atunci crezi că o grămadă de bărbați de vârstă mijlocie vor să-ți dea mult mai mult? În cazul în care lista de corespondență mai mare înseamnă mai mulți bani pe care îi faceți, atunci spammerii ar fi cei mai bogați oameni de pe net!

Cum construiești o listă direcționată? Raspunsul este simplu, ramai la o nisa specifica sau zona de interes si permite oamenilor sa aiba posibilitatea de a-si da adresa de e-mail sau de a opta daca sunt interesati si de aceasta nisa. Puteți să capturați aceste adrese de e-mail utilizând o rubrică opt-in, care este pur și simplu o zonă de pe un site web sau un blog în care oamenii își trimit adresa de e-mail și, de asemenea, numele lor, dacă nu știți cum să setați o adresă unui webdesigner Fă-o pentru tine.

Articole Similare:   Metode de a face bani online
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge