Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Cum fac Easy Money Online

/
/
/
16 Views

Se pare că aceste vremuri grele pe care le avem de ceva vreme acum nu se vor termina în curând. În fiecare zi mă duc în căutarea unui nou și profitabil mod de a face câțiva dolari suplimentari online. Se pare că de îndată ce cred că am găsit o mare oportunitate nouă, se întoarce spre sud și trebuie să încep totul de la zero. Sau incepeti sa faceti cateva dolari, iar preturile sau impozitele continua sa creasca. Totul arată ca o situație fără victorie, nu-i așa?

În jurul lunii mai a anului trecut m-am întors la rădăcinile mele, ca să spun așa, și am găsit un site mic, dar reputabil, Get Paid To (GPT) și am început imediat să fac o mică sumă de bani. Nu este suficient să vorbim despre asta. Am trecut prin rutele de promovare a link-urilor mele de referință în diverse locuri. Chiar mi-am cumpărat un membru de vârstă pentru a obține mai multe trimiteri sub mine. Am continuat să particip la șantier prin completarea unor anchete și așa de mult timp. Apoi am luat o poziție de susținere acolo și ochii mei au fost deschisi către o lume cu totul nouă.

Ocazional am început să explorez alte site-uri mici și am ajuns să cunosc mulți dintre proprietari. Aceste site-uri GPT sunt în mare parte conduse de oameni ca tine și de mine încercând doar să facem câțiva dolari înșiși. Lucruri grele de lucru Mame și Dads încearcă să se întâlnească. De aceea prefer site-urile mai mici. Fii atent la site-urile noi, cu doar o mână de membri, nu le evita în mod inutil, doar fii atent. Eu nu mai sunt angajat de acest site, dar eu sunt conectat ca un membru acolo și în altă parte.

Încerc să evit siturile mai mari, site-urile cu oudele și oudele membrilor (peste 50.000). Cred că aceste site-uri sunt doar o altă corporație care încearcă să stoarcă la fiecare ultim ban pe care îl pot scoate din dvs. Sigur că oferă premii mult mai mari, dar ele te recompensează cu mult mai puțin pe sarcină decât cele mai mici. Rețineți că site-urile mai mici sunt în mare parte conduse de cineva ca dumneavoastră. Ei nu caută să se îmbogățească. Doar caută să se întâlnească. Rezultă în faptul că sunt dispuși să plătească mai mult pe sarcină pentru a obține mai mulți membri și pur și simplu pentru că nu sunt lacomi.

Articole Similare:   Idei de a face bani online pentru toată lumea

Sunt implicat în multe tipuri diferite de oportunități. În ultimele 6 – 9 luni am văzut o schimbare uriașă în ceea ce tipuri de oportunități pe care oamenii nu le caută, ci le profită. Timpurile s-au schimbat și oamenii sunt mai deștepți acum și își dau seama că nu trebuie să cheltuiască bani pentru a face bani. Care este motivul principal pentru care un site GPT este punctul de plecare perfect pentru majoritatea celor care doresc să facă niște bani simpli ușor online.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge