Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Cum fac bani online – Confesiunile unui tehnician nou

/
/
/
12 Views

Îmbunătățirea performanțelor de pe Internet – PARTEA I

Sortarea prin supraîncărcarea informațiilor despre “Cum să faci bani online” poate fi descurajantă – știu – mă antreprenor de internet newbie și eu nu tocmai vin din generația MTV, cum știi de unde să începi? Cum vă spuneți ce este cel mai bun, cel mai rapid și mai simplu mod de a face bani online este – este mai ușor decât credeți! Tot ce trebuie să faceți este să învățați de la cele mai bune, să imitați acele site-uri care au succes și, la urma urmei, știm că imitația este cea mai bună formă de lingușire!

Bine, deci, de unde știi care site-uri au succes? Aveți o mulțime de trafic? Face mulți bani? Simplu – găsiți instrumentele potrivite pentru a vă ajuta să identificați site-urile “bune” – site-urile de afaceri de internet cu adevărat “de a face bani”. De aceea am scris acest articol. Am vrut să împărtășesc câteva dintre instrumentele necesare pentru identificarea site-urilor cu trafic mare și pentru a vă ajuta să poziționați site-ul (site-urile) competitiv în motoarele de căutare.

TOOL # 1 – Motoare de căutare – Google, Yahoo, Ask, MSN

Unul dintre cele mai simple modalități de a îmbunătăți plasarea site-ului în rezultatele motorului de căutare este de a identifica cuvintele cheie potrivite pentru site-ul dvs. Pentru scopurile de aici, mă voi referi la un “cuvânt cheie” ca pe un cuvânt pe care îl caută un utilizator atunci când utilizează un motor de căutare.

Cuvinte cheie în general

Cele mai bune cuvinte cheie sunt expresii de la 2 la 4, care descriu cu exactitate ceea ce oferiți folosind limbajul de zi cu zi pe care cercetătorii pot să-l introducă. HINT : Dacă cuvintele dvs. cheie sunt prea generale, probabil că acestea vor fi prea competitive și chiar dacă vă poziționați bine pe ele, traficul dvs. ar putea să nu se transforme bine (deveniți cumpărător), deoarece cercetătorii caută de obicei ceva destul de specific. Dar dacă cuvintele dvs. cheie sunt prea specifice, atunci puțini oameni vor căuta termenii dvs. și veți primi câțiva potențiali vizitatori.

Articole Similare:  Cum să faci bani online - 4 modalități ușoare de a face bani online

NOTĂ : Deoarece motoarele de rang pagini, nu site-uri, veți viza diferite cuvinte cheie pe pagini diferite. Puteți alege un termen mai general pe pagina dvs. de pornire și termeni mai specifici în paginile dvs. interioare.

Iată greșelile obișnuite pe care le fac oamenii în selectarea termenilor de căutare:

Termeni cu un singur cuvânt
Termeni care sunt prea cuprinși și nu se concentrează pe ceea ce oferiți
Termeni prea specializați, pe care nimeni nu le caută pentru
Termeni nepopulativi
Termeni de înaltă competitivitate pe care nu puteți spera să îi faceți bine

Pentru a afla mai multe despre fiecare dintre aceste greșeli frecvente – consultați site-ul web.

INSTRUMENTE CU CUVINTE CHEIE:

Aici sunt 3 instrumente potrivite pentru a vă ajuta să selectați și să vă poziționați Cuvinte cheie pentru site-ul dvs.:

Google Keyword Tool

și pentru a îmbunătăți rata de clicuri prin acest lucru este instrumentul pentru tine spune Google. Trebuie doar să introduceți cuvântul dvs. cheie sau adresa URL a site-ului web în instrumentul pentru cuvinte cheie pentru a vedea cuvinte cheie suplimentare. Instrumentul pentru cuvinte cheie Google va genera o listă cu cele mai populare sinonime și expresii asociate bazate pe miliarde de căutări și vă va oferi estimări de trafic pentru cuvintele dvs. cheie.

Bine Cuvinte cheie :

Bine Cuvinte cheie spun că acestea sunt theTool care vă va ajuta să găsiți cele mai bune cuvinte cheie pentru paginile dvs. web. Cuvinte cheie bune este un software Windows gratuit pentru găsirea setului perfect de cuvinte cheie pentru paginile dvs. web. Se spune că cunoașterea cuvintelor cheie potrivite pentru a viza este foarte importantă, deoarece site-ul dvs. ar trebui să furnizeze ceea ce caută oamenii. Cuvintele cheie bune sunt complet gratuite. Fără înregistrare, fără plăți. Este un download mic de 500KB, semnat digital și sigur de instalat.

Articole Similare:   Afiliere de marketing - face bani de la domiciliu online

Wordtracker :

Wordtracker oferă o “încercare gratuită” și pretinde că vă ajută să găsiți cuvintele cheie de care aveți nevoie pentru a reuși online. Ei spun că: Oamenii folosesc cuvinte diferite atunci când caută produsele dvs. online. Utilizați cuvintele cheie pe care Wordtracker le identifică pe site-ul dvs. de copiere și oamenii vor găsi site-ul dvs. atunci când caută. Indiferent de afacerea în care vă aflați, Wordtracker spune că vă vor spune cuvintele pe care oamenii le folosesc atunci când caută – și cât de popular este fiecare cuvânt cheie.

Toate cele trei instrumente au fost folosite pentru a identifica cuvintele cheie potrivite pentru site-ul “ClickBank” peperfectdognow. Pentru a vedea cuvintele cheie care au fost utilizate pentru acest site, adică cele mai puternice cuvinte cheie pe care un utilizator le-ar folosi în căutarea lor, tot ce trebuie să faceți (odată ce ajungeți pe site) este să lăsați cursorul să treacă peste fiecare imagine și veți vedea cuvântul cheie folosit.

Aflați mai multe în Instrumente Partea a II-a – Faceți milioane de produse de vânzare a altor persoane ONLINE – Clickbank Revolution este aici. . . dar ce este totul despre ??

Copyright 2008 ak Tobor Toate drepturile rezervate

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge