Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Cum de a găsi idei pentru a face bani online

/
/
/
15 Views

Următoarele sunt pașii mei simpli privind crearea de produse pentru comercianții de pe internet:

Pasul 1

Google Keyword Tool. Utilizați instrumentul de cuvinte cheie Google pentru a afla ce teme caută oamenii. Acordați o atenție deosebită numărului de căutări pentru fiecare cuvânt cheie. Selectați CPC, ceea ce înseamnă cost pe clic. Aceasta indică numărul de agenți de publicitate care sunt dispuși să plătească pentru a face publicitate acelui public specific. Dacă nu există căutări și nu există bani publicitari, probabil că nu este o nișă bună să încercați să faceți bani online. De exemplu, dacă doriți să începeți un site web pe un anumit subiect și nu există cuvinte cheie legate de acesta, și nici o căutări nu găsesc alt subiect pentru a vă baza afacerea.

Pasul 2

Accesați Google Trends pentru a afla despre povestea fierbinte din știri.

Pasul 3

Vizitați eBay Pulse pentru a afla ce cheltuiesc banii. Căutați înregistrările completate pentru a afla care articole sunt vândute la cumpărare acum. Acordați atenție obiectelor licitate care au un număr mare de oferte și un preț de vânzare solid.

Pasul 4

Creați sau utilizați alt model de afaceri. Acest lucru se poate găsi prin cărți electronice, site-uri web cu instrucțiuni, încercări sau erori.

Sugestii:

* Dacă ceva nu obține rezultate, faceți altceva.

* Stick cu o metodă pentru a face ceva. Încercarea de a combina 5 modele de afaceri dintr-o dată vă va lăsa doar confuză, stăpânește un singur lucru la un moment dat. Clătiți și repetați.

* Dacă trebuie să înveți cum să faci ceva pentru a-ți îmbunătăți afacerea online, găsește informațiile și cumperi-o, citește-o în cărți de bibliotecă, urmărește cum să facă videoclipuri, face ceva activ pentru a învăța cum.

Articole Similare:   Efectuarea de bani on-line: Bloguri versus site-uri de abonament

Good luck

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge