Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Cum de a configura un blog și de a face bani online usor

/
/
/
11 Views

Efectuarea de bani online nu a fost niciodată mai simplă. Odată cu crearea AdSense, a programelor de afiliere și a marketingului de produse, câștigarea de bani online a atins un nivel de sofisticare care permite tuturor să facă bani cu ușurință. Tot ce este nevoie este timpul, efortul și preocuparea.

Alegerea unei nișă pentru a face bani simpli

Deși toată lumea pare să o facă, nu există prea multe îndrumări cu privire la modul de a începe. După cum ați putea sau nu să știți, primul pas este alegerea unei nișă sau două și apoi compilarea unui blog pentru a atrage oamenii la site-ul dvs. de nișă. Alegerea unei nișă este, de obicei, la fel de elementară precum gândirea a ceea ce oamenii caută online, ce vor cumpăra online și apoi construirea unui site în jurul acestuia. Folosesc alte metode care îmi măresc “norocul”, pe care îl voi discuta mai târziu, dar ele nu sunt importante aici.

Configurarea unui blog pentru a face bani simpli

Odată ce ați ales o nișă, trebuie să creați un blog. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l țineți cont este că nu stabiliți acest lucru pentru a obține cititori max, pentru a intra în Divertisment în seara asta și pentru a face prima pagină a US Weekly. Acest blog este menit să facă un singur lucru; obțineți trafic pe site-ul dvs., atunci când / dacă nu găsesc exact ceea ce caută, vor face clic pe anunțurile sau link-urile dvs. și vă vor face bani. Pentru că acesta este scopul, blogul dvs. nu va fi elegant, nu va avea multe clopote și fluiere. Va fi de bază, va fi concis și va funcționa.

Articole Similare:   De ce scrierea de cărți electronice este cel mai bun mod de a face bani online pentru începători

Există multe site-uri pentru a face un blog, dar de ce să nu profiți de unul gratuit? Blogger.com vă va permite să faceți orice blog doriți (blogurile porno și blogurile de jocuri de noroc nu sunt încurajate), setați totul pentru dvs. și tot ce trebuie să faceți este să tastați! Un novice de computer ar putea face acest lucru, și puteți, de asemenea. Începeți acum să faceți bani online.

Pasul unu este să mergi la blogger și să creezi un nou blog. După ce ați terminat titlul blogului. Este important ca titlul să conțină cuvinte cheie și cât mai puțină limbă posibilă. Pentru a face acest lucru, utilizați un semnal de țeavă în cazul în care ați folosi “și” (| este – utilizați comutare plus slash înapoi pentru ao obține). De exemplu, titlul blogului meu este “Fă-ți bani ușor”, fă-ți bani rapid. Acest lucru este esențial, deoarece este primul lucru pe care botul Google îl va vedea când examinează site-ul pentru conținut. Doriți ca acest cuvânt cheie să fie preluat, astfel încât să puteți începe indexarea cât mai curând posibil.

După titlu, puneți adresa dvs. de blog; faceți cât mai relevant pentru subiectul dvs. posibil. Acesta este un alt criteriu al motoarelor de căutare cu privire la ceea ce site-ul dvs. este despre. Ia-l? Acum introduceți verificarea cuvântului.

Următorul pas este alegerea unui șablon. Amintiți-vă că vrem click-uri, nu fanii, așa că mă țin minima. Aceasta se traduce la cele mai multe clicuri, din experiența mea. Felicitări, tocmai v-ați creat blogul!

Înainte de a posta, vă sugerăm să vă configurați blogul pentru a vă maximiza potențialul. Mai întâi du-te la setări. În “descriere”, introduceți cuvintele cheie pe care doriți să le optimizați, amintiți-vă să utilizați simbolul pipe în loc de “și” sau “sau”. Mai târziu, puteți reveni și schimbați acest lucru pentru a vă optimiza cuvântul cheie al zilei. Când ați terminat, lăsați tot restul, salvați setările și treceți la publicarea în fila Setări.

Articole Similare:  Faceți bani online gratuit - Ghidul începătorului Toată lumea trebuie să citească!

În publicare, ar trebui să aibă adresa dvs. de blogspot. Acest lucru este important deoarece nu este locul în care se află postările dvs. Poate doriți să modificați acest lucru după ce începeți, pentru a vă maximiza traficul.

Următorul este formatarea. Pe butonul de afișare, faceți clic pe 1 post pe pagina principală. Alegeți preferințele pentru fusul orar și data și unde se afișează câmpurile de afișare a link-urilor, alegeți “da”. Acest lucru vă permite să creați un link distinct pentru fiecare postare. Când faceți o postare, introduceți adresa dvs. de blog acolo. Salvați aceste setări și accesați Comentarii.

În comentarii, arătați backlink și asigurați-vă că comentariile de verificare a cuvintelor sunt activate.

Arhivarea ar trebui să rămână așa cum este. Acum du-te la aspect. Aici puteți personaliza site-ul adăugând elemente de pagină. AdSense, html și alte lucruri sunt găzduite aici. Vă sugerez să vă dezamăgiți, dar vă avertizați să așteptați să plasați AdSense pe site-ul dvs. timp de cel puțin o lună. Acest lucru vă va permite să construiți rang de pagini, să obțineți câteva backlink și să obțineți o anumită credibilitate cu motoarele de căutare.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge