Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Cum de a colecta bani online

/
/
/
15 Views

Există multe opțiuni atunci când vine vorba de colectarea plății pentru vânzarea online.

Cel pe care-mi place cel mai mult și folosesc cel mai mult este PayPal.

Puteți utiliza un card de credit pentru a efectua sau a colecta plăți prin PayPal. Puteți seta o debitare automată la contul dvs. de verificare pentru a efectua o plată către un furnizor online. Sau puteți depune bani direct în contul dvs. PayPal și utilizați-l pentru a efectua plăți online.

Dacă vindeți articole online, PayPal are un cont de comerciant care vă permite să faceți un buton pe care îl puteți adăuga pe site-ul dvs. sau chiar un e-mail pe care îl trimiteți clienților. Este ușor să configurați o plată recurentă pentru clienții dvs., dacă acesta este unul dintre modelele dvs. de afaceri. Acestea fac doar clic pe butonul dvs., iar PayPal le va trece prin procesul de plată pas cu pas.

După cum majoritatea știți că PayPal este deținut de eBay și oferă o integrare perfectă atunci când vindeți articole prin eBay. Acest lucru face mult mai ușor atunci când vindeți pe eBay să efectuați sau să colectați plăți pentru elementele cumpărate sau vândute, dacă aveți un cont PayPal gratuit.

În timp ce un cont PayPal este cel mai bun mod de a începe colectarea plăților atunci când începeți online, este posibil să fiți în interesul dumneavoastră să explorați alte opțiuni pe măsură ce afacerea și veniturile dvs. cresc. Datorită taxelor pe care PayPal le colectează pentru fiecare plată efectuată în contul dvs., dacă începeți să colectați prea mulți bani, va fi mai ieftin pe termen lung să utilizați alte modalități de a colecta aceste plăți.

Articole Similare:   5 moduri de a face bani online

Dacă și când faceți schimbarea, nu uitați să modificați setările conexe din paginile dvs. de plată pe site-ul dvs. web sau în e-mailurile dvs.

Poți să te ajuți să faci acest pas, dacă nu îl cunoști sau nu ai timp. Asigurați-vă că obțineți pe cineva cu experiență și de încredere, deoarece acesta este cel mai important pas în afacerea dvs. online.

După configurarea sistemului dvs. de plată, indiferent de ce ați ales, asigurați-vă că îl testați înainte de a intra pe site-ul dvs. live.

Dacă nu este implementat corect, acesta va pierde cu siguranță bani în cele din urmă.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge