Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Cum de a câștiga bani online sub vârsta de 18 ani

/
/
/
20 Views

Internetul face mai ușor și mai ușor pentru oricine să facă bani online. Deci, ca adolescent, probabil că doriți să știți cum să câștigați bani online sub vârsta de 18 ani. Este de fapt foarte simplu. De fapt, mulți adolescenți trag șase cifre venind de acasă. Acesta este avantajul de a ști unde să căutați și de a ști ce să faceți pe internet. Aici vom examina câteva modalități de a face niște bani.

1. Construiește și vinde site-uri pentru oameni . Mulți proprietari de afaceri mici nu au capacitatea de a crea site-uri web pentru afacerile lor. Nu au timp și nu au cunoștințele. Din fericire, programe cum ar fi Dreamweaver, Photoshop și tutoriale fac simplu pentru orice adolescent să învețe cum să construiască un site de la zero. După ce vă dați seama cum, puteți să vă oferiți serviciile și să încărcați o mulțime de bani. Unii oameni percep taxe de până la 3.000 de dolari pentru un site web. Gândiți-vă dacă puteți vinde 3 site-uri pe lună, care ar fi peste 108.000 de dolari pe an! Nu-i rău pentru un adolescent.

2. Înscrieți-vă la sondaje . Se pare că mai multe companii online plătesc oameni pentru opiniile lor. Acesta este un mod de a cerceta o piață specifică, iar site-urile oferă oportunitatea pentru oricine de a face bani completând anchete și sondaje online. Ei atribuie “puncte” pentru fiecare anchetă care este finalizată, iar acele puncte se traduc în dolari. Unele sondaje ar putea fi în valoare de 1 punct, în timp ce alte 5 puncte. În medie, aveți nevoie de aproximativ 50 de puncte pentru a vă retrage și a vă plăti. Dar fii constient. Cele mai multe sondaje sunt extrem de lungi și rareori obțineți una care merită mai mult de 5 dolari atunci când totul este calculat. Nu numai că, dar de cele mai multe ori trebuie să faceți un test de screening pentru a vedea dacă sunteți publicul pe care îl caută. Numai acest lucru ar putea dura până la 10 minute și s-ar putea să nu fiți acceptat oricum. Dar nu iti face griji. Aceasta este doar o modalitate nebună de a câștiga bani online sub vârsta de 18 ani.

3. Afiliere de marketing . Aceasta este cea mai bună cale pentru cineva cu vârsta sub 18 ani să facă bani de acasă. Multe programe de afiliere au propriul sistem de formare și sunt dispuși să vă ofere un site gratuit ce generează venituri. Tot ce trebuie să faceți este să învățați cum să promovați în mod eficient și să comercializați site-ul respectiv și să urmăriți banii. În medie, costă doar 20 de dolari pe lună pentru a găzdui un site web și puteți face bani imense de acasă.

Articole Similare:   3 moduri foarte sigure de a face bani online
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge