Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

Cryptocurrencies: Bani reali sau un fad?

/
/
/
20 Views

2017 este anul criptocurrentelor. Bitcoin a sărit de la o valoare de câteva mii de dolari și a rupt înregistrările prin trecerea mărcii de 20.000 de dolari. Eterul lui Ethereum este mai mare decât oricând. Noile monede se scurg în fiecare zi și oamenii le cumpără într-o frenezie. Deci, sunt aceste coduri de programare bani reali sau o umbră care va muri în timp? Să examinăm:

Economisiți bani

Ați trimis vreodată bani cuiva prin canale bancare? Diferitele bănci au protocoale diferite, dar toate au un singur lucru în comun: vă percep taxe. Da, ați putea spune că banca dvs. vă oferă câteva tranzacții cu taxă pe lună, dar pune și alte restricții în cazul în care sunteți forțat să plătiți pentru serviciile respective

Cu valutele digitale precum Bitcoin și Ethereum, trebuie să plătiți pentru a transfera bani cuiva, dar “taxele” pe care le oferiți minerilor sunt mult mai mici decât cele pe care le oferă băncile tradiționale

SAVING TIME

Trimiterea criptocurrency unei persoane care trăiește în orice parte a lumii este la fel de ușor scrierea unui e-mail. Tot ce trebuie să faceți este să cereți adresa destinatarului, să vă conectați la portofel și să trimiteți suma dorită. Apoi, poți să te duci să faci ce faci în viața de zi cu zi și banii vor fi transferați.

CURRENȚĂ UNIVERSALĂ

OK, deci titlul este înșelător. Există tone de criptocuritate acolo, deci tu și receptorul poate să nu aibă același portofel valutar. Dacă receptorul este flexibil (și aveți puterea convingătoare), acesta poate configura rapid un portofel electronic pentru moneda dvs.

Articole Similare:   Faceți bani online luând sondaje

Cea mai acceptată monedă este Bitcoin și dacă o aveți, nu vă veți confrunta orice problemă de acceptare a valutei diferite

INVESTIȚII

Cu crize financiare peste tot și rata inflației crescând rapid, veți găsi într-o zi că toate acele dolari pe care l-ați salvat nu au o putere de cumpărare prea mare într-un deceniu. Lucrul înțelept este să le investești în ceva care nu se va deprecia în timp. Introduceți Cryptocurrencies! În special datorită modului în care aceste valute sunt programate, acestea vor fi foarte limitate în circulație, spre deosebire de moneda pe hârtie, unde puteți să imprimați mai mult.

Un caz simplu de cerere și de ofertă va asigura întotdeauna că criptocuritățile vor avea o creștere tot mai mare

Așadar, acolo îl aveți: Cryptocurrencies nu sunt o umbră în opinia mea. Tot ce trebuie să faci este să știi pe cine să cumperi.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge