Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Cinci secrete de cum să faci bani online

/
/
/
17 Views

Unii oameni se gândesc, cum fac oamenii să facă bani pe internet? Vreau să vă spun că AdSense este un program de publicitate difuzat de Google. Proprietarii de site-uri se pot înscrie în acest program pentru a permite publicitatea textului și imaginii pe site-urile lor.

1. GOOGLE ADSENSE: Google AdSense este lider în marketingul sensibil la conținut pe web. Proprietarii de site web plasează Google AdSense în baza de publicitate pe conținutul paginii web. Unii proprietari de web nu sunt acceptați în programul Google AdSense și nu doresc să facă afaceri cu Google.
2. CLIX GALORE: Începeți să învățați o sumă mare de bani prin aderarea la multe programe afiliate listate în rețeaua de afiliate clix galore. Puteți genera cu ușurință și întotdeauna pagini web promoționale care conțin comercianții. Clix Galore este una dintre rețelele mari de afiliați cu peste 4500 de programe de afiliere pentru a vă alătura. Acești comercianți caută un asociat pentru a-și promova produsele și serviciile și în schimb vă va plăti comisioane ridicate.
3. FEED DE CĂUTARE: Prin parteneriatul cu feed.com de căutare, comandanții web măresc conținutul site-ului, în timp ce veniturile suplimentare suplimentare din traficul web existent. Prin integrarea conținutului plătit cu cuvinte cheie, vizitatorii obțin acces la mai mult interes, crescând gradul de utilizare și de sine stătătoare a site-ului partenerului.
4. CLICKSOR: Clicksor vă va plăti până la 60% din veniturile din clicurile publicitare generate de site-ul dvs. Web. Clicksor oferă statistici on-line în timp real și un program de plăți de două săptămâni în orice perioadă de plată în care câștigurile dvs. depășesc 50.00 dolari plățile se fac fie prin cec, fie prin plată instant.
5. GATA PLATEAZĂ PENTRU FIECARE CLIC: plătiți pentru fiecare vizitator care face clic pe un anunț. Scopul lor este să vă permită să faceți cât mai mult posibil din spațiul publicitar, permițând agenților de publicitate să liciteze în spațiul publicitar. Plătesc prin cecuri lunare. Cu un minim de numai 25 de dolari are întotdeauna cel mai mare ofertant afișat pe site-ul dvs. Veți vedea o îmbunătățire constantă a licitării dvs. în timp, deoarece atât vizitatorii, cât și agenții lor de publicitate vor fi expuși posibilității de a licita unul împotriva celuilalt în spațiul publicitar.

Articole Similare:  Step-by-Step Cum sa faci bani online
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge