Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Chei pentru a câștiga bani online

/
/
/
17 Views

Există multe modalități de a câștiga bani online, unele mai dificile decât altele, unele mai scumpe decât altele, dar TOATE necesită o cantitate mare de timp pentru a înființa și întreține. Există o modalitate de a câștiga bani online, care nu este atât de consumatoare de timp sau de costisitoare ca și alte “sisteme”. De fapt, dacă puteți să cheltuiți zece minute pe zi sau jumătate de oră sau săptămânal, puteți face bani online. Cu mult timp și efort, nu pot garanta că veți câștiga bani mari, dar veți câștiga ceva. Și, bineînțeles, odată ce ați văzut acei dolari rătăciți aici, câțiva bani acolo; veți dori să plasați și mai mult timp și efort în asta! Asta inseamna ca atunci cand mingea va incepe cu adevarat. Această metodă de a face bani online ONLY snowball-ul în proporții mai mari și mai mari cu atât mai mult vă puneți în ea. Nu există nicio vânzare, NU costurile de publicitate, odată implementate, nu există nici o durere de cap. Cine știe că puteți să vă ocupați într-o zi și să aveți un adevărat “copac de numerar” acasă. Acesta este singurul lucru pe care motoarele de căutare doresc, motivul pentru care trimit “roboții” lor. Motoarele de căutare vă vor mânca conținutul și vă vor oferi mii de vizitatori GRATUIT. Nici măcar nu aveți nevoie de un site web pentru a începe să învățați online cu această metodă.

Deci, aici sunt cheile pentru a câștiga bani online:

Prima cheie – Conținut

Acesta este răspunsul că literalmente mii de oameni se împachetează cu arcuri frumoase și pagini de destinație (aka pagină web) pentru tine de aproape optzeci de dolari prea mult. Poate exista un secret acolo pentru a face bani online, dar cel cu care stau este CONTENT. Aceasta este cheia pentru a face bani on-line, ușor, accesibil, și în mod continuu.

CUPRINS ESTE KING

Un conținut proaspăt, informativ, unic, de calitate, pentru a fi mai precis, este ceea ce adoră motoarele de căutare. Este gratuit, puteți scrie propriul dvs. conținut și nici măcar nu trebuie să fiți un scriitor uimitor (doar uitați-vă la mine și am câștigat bani online de aproape zece ani acum). Puteți lucra ori de câte ori doriți. Conținutul dvs., astfel încât ceea ce veți dori (încercați să-l păstrați legal).

Articole Similare:   Modalități bune de a face bani online pentru adolescenți

Densitatea cuvintelor cheie – de câte ori un cuvânt cheie sau o frază de cuvinte cheie se repetă în conținutul dvs.

De exemplu, scrieți o recenzie fabuloasă de cinci sute de cuvinte despre “pantofi de tenis”. Subiectul dvs. de alegere este Pantofi de tenis, dar această expresie cheie (Pantofi de tenis) este afișată numai în titlu și nu apare din nou în conținutul dvs., dar expresia “Muddy Terrain” (doar un exemplu) se repetă de zece ori în textul dvs. Ceea ce căutați cu adevărat sunt cititorii care caută “Pantofi de tenis”, dar în schimb primiți vizitatori “Muddy Terrain”, deoarece pentru roboții motoarelor de căutare expresia de cuvinte cheie care se repetă cel mai mult este, ați ghicit-o: “Muddy Teren”.

Încercați să căutați o densitate de cuvinte cheie de 5% și toate ar trebui să fie în regulă. Această cifră este adesea dificil de realizat fără ca conținutul dvs. să sune foarte foarte foarte foarte repetitiv. Dacă doriți cititori vizați, trebuie să creați un echilibru între densitatea de cuvinte cheie și calitatea. Acest lucru nu este greu și pot garanta că devine mai ușor pe măsură ce mergeți. Înapoi la ex.

5% densitate de cuvinte cheie pe 500 de cuvinte = 25 repetari ale “Pantofi de tenis” este necesar. Deci, încercați să le aduceți imediat în conținutul dvs. pentru a vă asigura că roboții motoarelor de căutare știu cum să clasificați conținutul. (Știu că cifrele pot fi dezactivate, deoarece există două cuvinte, e bine de estimat).

A doua și a treia cheie – afișare și generare de bani

Aceste două taste au fost grupate împreună pentru un motiv: afișarea și generarea de bani merg mână în mână. Pentru a vă asigura că veți câștiga bani online, conținutul dvs. ar trebui să fie afișat într-un mod ușor de citit de către cititor. Citirea conținutului dvs. ar trebui să fie o plăcere. Acest lucru este valabil și pentru anunțurile dvs. (generare de bani), acestea ar trebui să afișeze oferte semnificative pe baza conținutului dvs. Afișarea conținutului dvs. se poate face printr-o serie de metode:

Articole Similare:   Face bani online - Top 3!

1. Site-ul – puteți cumpăra întotdeauna un domeniu, plătiți-i pe cineva să vă construiască un site web (sau să-l construiți singur) și apoi să plasați anunțuri pe pagina dvs. pentru a genera bani din conținutul dvs.

2. Bloguri – același concept ca și “site-ul”, dar fără a avea nevoie de construirea sau cumpărarea de obiecte ca majoritatea sunt gratuite.

3. Articole Directoare – Aici trimiteți conținutul directoarelor care fac exact ceea ce aveți nevoie să facă: Publicați-vă conținutul. Aceste site-uri sunt dedicate pentru a le face pe oameni să vă citească conținutul. Mulți oferă, de asemenea, partajarea veniturilor în anunțurile afișate când un vizitator citește conținutul dvs. de pe site-ul său. Aceasta este FAR cel mai simplu și mai simplu mod de a face bani online cu conținutul dvs. Mai multe dintre acestea vă trimiteți conținutul la mai mult pe care le veți câștiga (în general vorbind).

Împărțirea veniturilor – În principal, realizată cu anunțuri contextuale, de exemplu: Google AdSense, Overture, FAN etc. În schimbul conținutului dvs. (pentru a vă demonstra puterea conținutului), aceste site-uri vă oferă un procentaj % interval) dintre afișările anunțurilor afișate când un utilizator citește articolul dvs. Confuz?

Să spunem că 100 de persoane au citit articolul dvs., adică anunțurile din / în jurul textului dvs. vor fi afișate cu codul dvs. de editor pentru 50 dintre aceste vizualizări (pe baza unei rate de partajare 50/50). Ceea ce înseamnă că, în timpul celor 50 de afișări, dacă un vizitator dă clic pe un anunț, câștigi bani pentru acel clic! Acest lucru nu pare prea mult, dar nu uitați că aceste site-uri primesc milioane de spectatori pe lună și nu există limită pentru cantitatea de directoare pe care le puteți trimite conținutul dvs.. Postați la cât mai multe dintre acestea posibil.

Articole Similare:   Afiliere de marketing - face bani online usor

Anunțuri contextuale – Ține minte că ți-am spus să păstrezi densitatea de cuvinte cheie în sus? Ei bine, de asta. Cele mai frecvente anunțuri, anunțuri contextuale, lucrează la cuvintele cheie. Acestea vor reflecta anunțurile care sunt pertinente contextului conținutului dvs. De ce este important acest lucru? Frazele de cuvinte cheie cu plată mai mare vor genera clicuri mai mari. Unele companii plătesc până la 50 de dolari A CLICK pe anumite fraze de cuvinte cheie! Dacă conținutul dvs. are o densitate bună a cuvintelor cheie din acele cuvinte cheie de 50 de dolari, acele anunțuri vor fi afișate și dacă cineva face clic pe acele anunțuri pe care tocmai le-ați câștigat 50 de dolari!

Link Backs – Unele din Directoarele Articolelor nu oferă o partajare a veniturilor, dar trebuie să le supuneți în continuare acestora. De ce? S-ar putea să te întrebi? Simplu. În TOATE directoarele de articole puteți plasa un link oriunde doriți în caseta de resurse (de oriunde în mod normal înseamnă un site sau o pagină). De ce nu plasați un link la unul dintre articolele dvs. pe un alt site? Poate unul care permite să câștige? Încă mai beneficiezi de munții lor de trafic și tot ce ți-a costat a fost câteva minute de completare a unor forme.

Cheia a 4-a și definitivă – YOU

Tu, autor, scriitor, poet, blogger, esti cheia ULTIMATE. Dacă într-adevăr și într-adevăr doriți să câștigați bani online, ori de câte ori este cu jumătate de normă, sunteți răspunsul. Cu cât lucrați mai mult în această (ca și în restul vieții) cu atât mai mult veți ieși din ea. Ti-am dat toate cheile pentru a castiga online chiar aici si daca ai alte intrebari, poti intotdeauna sa intrebi acum ca e timpul sa deschizi usa ca doar tu ai acea cheie ULTIMATE!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge