Bani Online – Sfaturi și Cursuri

Modalități de a face extra Bani Online

 Cele mai bune sfaturi pentru a face bani de scriere online

/
/
/
17 Views

După ce am făcut postul Online Work, Work on oDesk, am avut o mulțime de utilizatori și comentarii care mă întrebau cum să fac bani de scris? Unii chiar m-au întrebat ce pot face online pentru a face bani, având în vedere că nu aveau abilități profesionale. Ei bine, aici este răspunsul la ambele întrebări. Dacă nu aveți abilități profesionale, dar puteți scrie în engleza bună și lizibilă, atunci puteți câștiga bani scriind. Ce inseamna asta? Acest lucru înseamnă că puteți deveni pur și simplu un scriitor independent prin oferirea de servicii de scris persoanelor care au nevoie. Dar nu se sfârșește acolo și chiar dacă această întrebare a fost deja răspunsă, voi mai spune încă o dată aici. Puteți oferi scrisul dvs. sau orice alte servicii pe această temă, pe platforme și pe site-uri web, cum ar fi oDesk.com, Freelancer.com, Elance.com, OnlyFreelancer.com, etc. Cele mai provocatoare va fi pentru tine de a obține de fapt de locuri de muncă. Aici intră a doua parte a acestui post, pentru a vă spune cum să aplicați și să obțineți un loc de muncă pe oDesk.com și aceeași metodă poate fi folosită și pe oricare dintre site-urile menționate mai sus.

Sfaturi pentru cum să câștigi bani de scriere

1-Obțineți un cont: Pentru început, mai întâi trebuie să vă înscrieți la oricare dintre aceste site-uri oDesk.com, Freelancer.com, Elance.com, OnlyFreelancer. com etc sau orice altă platformă de alegere pe care o recomand personal oDesk. După ce vă înscrieți și vă confirmați contul, următorul lucru pe care veți dori să-l faceți este să vă concentrați pe stabilirea unui profil bun și convingător.

2 – Configurați-vă profilul: Profilul dvs. este imaginea dvs. publică, ceea ce face ca oamenii să vă angajeze dintr-o privire. Și cu un profil frumos căutați cu siguranță că vă așezați locuri de muncă bune și cu un profil rău, veți obține, de asemenea, locuri de muncă proaste sau nu aveți deloc locuri de muncă. Deci, sfatul meu este să vă faceți timp, aproximativ trei sau patru ore de stabilire a profilului. Completați fiecare dintre ele obligatoriu completat cu atenție și cu cea mai bună engleză. De fapt, puteți obține chiar un dicționar de partea dvs. pentru a vă asigura că nu există greșeli de ortografie, nici erori gramaticale și nici greșeli de lenere sau de simplă tastare. Nimeni nu va angaja un scriitor al cărui profil este plin de erori.

Articole Similare:   Modalități de a face mai mulți bani online

Pentru o pornire vă sfătuiesc să nu puneți o imagine la început (știu că acest punct poate fi discutabil), dar motivul pentru care este simplu este. Chiar dacă lumea a făcut multe progrese în ceea ce privește rasa, culoarea pielii, toleranțe etc., există încă oameni care nu vă angajează doar pentru că văd o față neagră, albă, asiatică, etc atârnând deasupra profilului. De asemenea, alegeți un nume de ecran ușor de apelat sau denumit de obicei numele de conectare. Acest lucru este pentru a vă asigura că toată lumea care intră în profilul dvs. poate aminti cu ușurință numele de altă dată și cu o căutare simplă pe site-ul pe care el sau ea vă poate găsi foarte ușor. Completați experiența dvs. și nu uitați să puneți cel puțin șase luni ca experiență scrisă, chiar dacă nu aveți deloc experiență în scris. Oamenii tind să aibă încredere în cineva care a mai făcut deja treaba și nu va da cu greu slujba scrisă unui începător. Și în câmpurile de categorii, asigurați-vă că alegeți categoria principală de “Scriere și traducere” și subcategoriile de scriere creativă și scriere de articole.

3 – Luați câteva teste: După ce ați terminat de ocupat profilul și sunteți mulțumit de ceea ce vedeți, următorul lucru este să faceți câteva teste pentru a lăsa angajatorii să știe că puteți scrie în limba engleză. Pentru a începe, va trebui să urmați testul de orientare indiferent de site-ul pe care l-ați ales și acest test este, de asemenea, gratuit pe toate site-urile web. Dacă oDesk va trece cu succes testul, vă va crește numărul de aplicații sau ofertele disponibile până la 15. După și aici se află avantajul oDesk deoarece toate testele sunt gratuite ca și alte site-uri web unde costă 5 $ pe test. Va trebui să faceți câteva teste în limba engleză. Puteți lua fie testul de bază al limbii engleze, testul britanic de bază în engleză, în funcție de ceea ce vă simțiți mai confortabil, testul Spelling English English, testul Vocabularul englez, testul US Word Usage și testul britanic de limba engleză. Pentru un început și asigurați-vă că ați obținut un scor de cel puțin 50 de procente sau mai mult. Ar trebui să reluați testul de câte ori este posibil până când aveți un scor bun.

Articole Similare:   Face bani online - Nu renunta

4 – Aplicați la scrierea de locuri de muncă: Înainte de a aplica la un loc de muncă mai întâi trebuie să localizați lucrările pe care doriți să le aplicați. Acestea pot fi găsite la fila “Găsiți locurile de muncă & Contractori” de pe oDesk, indicând mouse-ul pe acesta va afișa mai multe opțiuni. Dați clic pe “Găsiți locurile de muncă”. Faceți clic mai departe pe lucrări de scriere și traducere. Deoarece accentul nostru vizează scrierea de locuri de muncă și pentru a-ți arăta angajatorii, ca să spunem că știi ce vrei, ți-aș sfătui să aplici doar la scrierea de locuri de muncă la început. Acest lucru se datorează faptului că fiecare angajat are capacitatea de a vedea joburile pe care le-ați aplicat deja în profilul dvs. Deci, să spunem că aplicați la 10 locuri de muncă diferite care au de-a face cu scrierea, atunci cu siguranță vor crede că sunteți într-adevăr scriitor și nu doar cineva interesat de a face online. Acest lucru vă oferă, de asemenea, mai multă credibilitate și crește șansele ca oferta dvs. să fie aleasă. De asemenea, pentru a crește oportunitățile ofertei dvs., nu uitați să scrieți o scrisoare de intenție specifică fiecărui loc de muncă.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge